כן, היא מתה 100% חבר'ה!!

• פותח הנושא Nivel
  • פורסם בתאריך
אני מאוד שמח שטרי...

מתה!!!!!!!!! כולם פה אמרו דברים נכונים (מי ששונא כמוני את טרי). טרי ניג'סית מרגיזה ואיזה מזל שהיא מתה! אבל היא ממש סתומה!!! יש גרמנית, דם, מוזריות ועוד מלא רמזים מוזרים בקשר לנינה והיא הפוסטמה בשלה... באה מדברת רואה דם מסתובבת והולכת לה כאילו אין דאגות בעולם. היא ממש מפגרת נכון????? בעונה השנייה נינה לא הולכת להיות אחת מהכוכבים הראשיים כמו בעונה הראשונה?

מאור 87

New member
העעעעעע../images/Emo70.gif

אני בשוק
ילנה כלבה
טוב, אבל בינינו - שרי הייתה מלכה, ותישאר מלכה לתמיד
דיוויד ממש הגזים בתגובה שלו.. הפעם ממש אין לו סיכוי להיבחר (למרות שהאפי אנד ייגרום לכך שהוא כן ייבחר בסוף).. טוב, ונחזור לילנה.. פשוט הייתי בשוק ממנה
אבל איך זה יכול להיות שלקח להם כל כך הרבה זמן למצוא אותה כשכל הזמן הזה היא הייתה בלוט"ר
הכי אירוני זה שג'ק הוא זה שמצא אותה בסוף..
חוץ מזה -קראתי את תגובותיכם ואני מסכים אתכם בהכל חוץ משרי'לה המלאך..

cj20

New member
OMG מאור!! עוד לא ירדת משרי הזונה!!

היא הדליפה לתקשורת שפאלמר חי מבלי לחשוב פעמיים וזה שקים תמות לא הזיז לה ת'קצה של הציפורן!!! האישה היא מכשפה אמיתית!!! ממש כלבה!! אני בשוק ממך! מה עוד צריך כדי לשכנע אותך שאשת חלומותיך היא התגלמות הרשע?!?! ודיוויד בכלל לא הגזים! חבל שלא הפליק לה סטירה בדרך... כי מגיע לה הרבה יותר גרוע!!!

Nina Myers

New member
אני מאוד אוהבת את הדמות

של נינה... היא דמות ממש חזקה, אבל הרשעות! להרוג מישהי כ"כ נחמדה כמו טרי? זה לא היה יפה... מצד שני, היא הייתה חייבת לעשות את זה. או שלא.

cj20

New member
את יודעת, תמיד יש את האופטימיים

שטוענים שאין הוכחות חותכות שנינה רצחה אותה - לא הראו את זה ממש...
עונה 2 בעקרון כל כך סמכתי על הדמות של נינה שבסוף הפרק האחרון נורא פחדתי שג'ק יהרוג אותה וריחמתי עליה נורא כשהוא החזיק אותה עם אקדח לראש... ובעונה 2 עד הקטע שהיא החזיקה אותו בן ערובה עד שתקבל את החנינה עדיין לא שנאתי אותה לגמרי, בקטע שהיא ברחה לג'ק בבית של איזה מוסלמי (שכחתי ת'שם) כשהוא תפס אותה במדרגות עם הגב אליו והראו אותה כזה רועדת ובוכה כי היא חשבה שהוא יהרוג אותה מ'זה ריחמתי עליה!!! אבל אין! ברגע שהיא אמרה שהיא רוצה חנינה על החיים של ג'ק ויתרתי עליה! איך אפשר להיות כזו קרת רוח ומרושעת? נראה לי האדישות שלה זה מה שהכי מדהים אותי...

cj20

New member
כו. משגע אותי שעדיין לא יודעים מה

היה המניע שלה? ס'תומרת בשביל מי הי באמת עבדה? ואם הכל היה בשביל כסף... ולמה כשג'ק אמר לה "כמה אנשים מתו בגללך היום?" היא ענתה "כמה אנשים מתו בגללך, ג'ק?" - זה נראה כאילו יש משהו שמסתתר שם...

מאור 87

New member
../images/Emo4.gif אין לי מושג..

פשוט יש בה משהו שאני רואה ואף אחד אחר לא..

ThE RhythM

New member
זקוק לפרק סיום

חברים, הוידאו שלי נתקע בעשרים הדקות האחרונות!!! למישהו יש את הפרק האחרון מוקלט בוידאו באזור ראשון-רחובות? ואל תספרו לי מה קרה... ת ו ד ה

GoLd FlOwEr

New member
איזה מסכן../images/Emo10.gif

סורי, אני גרה בירושלים וגם אם הייתי ברחובות, לא הקלטתי. אתה יכול להוריד מקאזה

xander55

New member
הרבה אנשים מתו בגלל ג'ק ../images/Emo129.gif

זו עובדה, ולא בגלל שהוא חפרפרת או משהו, בגלל דברים שהוא עושה אנשים מתים בגללו, יכול להיות שנינה התכוונה שבגלל ג'ק היא הרגה הרבה אנשים, אז זה בגללו, אין כאן שום דבר נסתר.

למעלה