כן, היא מתה 100% חבר'ה!!

• פותח הנושא Nivel
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
וזה קטע ממש מצחיק כשנינה מחליקה

וכמעט נופלת ...

מאור 87

New member
../images/Emo9.gif עכשיו בדיוק..

ראיתי ראיון עם פני ג'ונסון שהיא שרי פאלמר.. הראיון שהיא מספרת על הבובה שהייתה לה.. ראית אותו

cj20

New member
אופס! משהו נכנס לי לתחתונים! היי!

איך האקדח הגיע לשם?!?

cj20

New member
מה?! לזלי בחיים!? פיו, מזל...

כבר קניתי בגדים ללוויה והכל, מה אני יעשה עכשיו עם השמלה השחורה הסקסית מ"קאסטרו"? קניתי אותה במיוחד כדי שג'ק ישים לב, עכשיו שהוא רווק, U NEVER KNOW...

IDOffryn

New member
אוקיי...

הרעיון להרוג את טרי היה די לא משהו.. אחרי הכל לא מפריע לי בכלל שהיא מתה..(אולי כי גם ידעתי על זה.. נכון קצת היה עצוב בשביל ג'ק.. אבל עדין טרי תמיד עצבנה אותי.. תמיד הייתה קרציה והיום תראו לאן בקרציותיות שלה הביאה אותה.. ונינה.. או נינה.. הבחורה ענקית!!! אפילו שהיא הרגה את טרי והייתה בצד הרע. אין היא גדולה.. רק חבל שהתפקשש לה בסוף.. הייתי רוצה לראות אותה בורחת לה לאושר.. לפחות רע אחד בסדרה הזה לא ימות או יתפס.. העיקר שקים לא מתה :) ושרי.. טוב נו זה הגיע לה.. ואממ.. זהו היה פרק נחמד... אהבתי יותר את הפרק הקודם.. :/ ובתור סיום עונה היה נחמד מאוד.. מקווה שעונה שנייה תהיה קצת יותר מתוחכמת..

GoLd FlOwEr

New member
אני מסכימה איתך בהכל חוץ מזה..

שטרי מעצבנת..ף-/ היא בכלל לא מעצבנת
ואני הייתי נורא עצובה כשהיא מתה שאפילו אמרתי שנינה כלבה (אבל זה היה בטעות, אני אוהבת את נינה
). נינה באמת גדולה
אני מקווה שהיא תהיה בעונה הבאה
חבל שקים לא מתה במקום טרי

cj20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהלוואי שקים הייתה מתה!!!

הכל קרה בגללה! אם היא רק הייתה מקשיבה להורים שלה ולא יוצאת עם חברה שלה...

מאור 87

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif הגזמת טיפה'לה..

להגיד את האמת
זה הולך להישמע נורא אבל.. אני שמח שטרי מתה
היא פשוט קיבלה את מה שמגיע לה
הרי היא הייתה נשארת בחיים אם היא לא הייתה עולה על נינה.. ולמה היא עלתה עליה
כי היא קרציה
כמו בפרקים הקודמים.. אם היא הייתה נשארת עם מייסון וכולם ומחכה לג'ק ולקים היא הייתה נשארת בחיים.. ועל כן המסקנה היא: אל תהיו קרציות או שתמותו
..

למעלה