כן, היא מתה 100% חבר'ה!!

• פותח הנושא Nivel
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
אבל חבל שהוא היה חננה עם נינה

ולא הרג אותה!!! נינה קשורה איכשהוא לגרמניה... גם בעונה השנייה לא ממש מגלים בשביל מי היא עובדת

דפי26

New member
לא ראיתי את העונה השניה

אז לא לצעוק עליי .לדעתי היא עובדת בשביל הגרמנים הנאצים לא?בכול הסדרות הם הרעים....

GoLd FlOwEr

New member
לללללאאאאאאא!!!!

אל תגידי את זה
נינה לא נאצית

Guy24Gold

New member
היא לא עובדת בשביל גרמניה

נינה אמרה :"למה גרמניה? אתם לא יכולים לשלוח אותי ישר אליכם?" לאישה בטלפון

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifכמו שצריך?!?!?!? ../images/Emo5.gif

אם לא שמתם לב זה בדיוק מה שויקטור עשה, נקם בדם קר את מות הבת שלו. אז נכון שיש הבדל, שג'ק עשה את זה בלהט הרגע, אבל זה עדיין לא מצדיק לרצוח אותו ככה כשהוא עומד עם שתי הידיים למעלה

GoLd FlOwEr

New member
אני הייתי מוציאה לו את העיניים

ואת הציפורניים ואת כל הדברים האלה שבפנים...

GoLd FlOwEr

New member
זה כן מצדיק../images/Emo70.gif

הב* זו*ה רצח ממש מגעיל
איככסססססססס
ואני עוד ריחמתי עליו שאלקסיס מת

מצדיק בעוד איך!!!

מדובר בטרוריסט אשר היווה סכנה להרבה אנשים ולנשיא הבא של ארה"ב בפרט! חוץ מזה שהוא מנ*אק!!! את נינה הוא לא הרג כי הם רצו לחקור אותה... חוץ מזה שעכשיו שהוא ידע (לפחות חשב) שאשתו ובתו בסדר גמור, הוא לא היה במשבר נפשי...!!! אגב הפרק היה מ-ד-ה-י-ם!!! אבל איזה בעסה זה שטרי בסוף מתה
רק חבל שסיפליירו לי קודם.......!!!! אגב טרי התנהגה ממש בטמטום!!!! מה פתאום היא מתחילה להתגרות בנינה ואומרת לה "עכשיו אני בהריון ויהיה לי תינוק עם ג'ק"?!?! מה היא רצתה למות בכוונה?! טוף די לכעוס עליה... היא מתה עכשיו :( מה אני אגיד לכם? סוף ענק לסדרה ענקית עוד יותר... עכשיו כל מה שיש לדאוג זה מה יקרה אם הפורום הזה, כי יש לי הרגשה שערוץ 10 ישבץ את העונה השנייה עוד הרבההה זמן...

cj20

New member
חחח את הקטע שהיא בלבלה ת'שכל

עם ההריון לא הראו באמריקה ככה שהייתי בשוק שיש עוד סצינה שלא ראיתי.. אכן לא במקום...

cj20

New member
אני רואה שאתה מנסה בכל דרך אפשרית

להגיד שאתה שמח שהיא מתה. יופי, הבנו, הפנמנו... רוצה תגובה? לא יודעת איך להגיב לכזה דבר, לא יודעת איך אפשר לשמוח שמישהו תמים וחף מפשע נרצח, סורי...

מאור 87

New member
אוישש..

זאת בסך הכל סידרה
זה לא שלזלי הופ באמת מתה.. חוץ מזה, ברור שאני לא באמת שמח שהיא מתה
סתם אמרתי שזה אירוני שכל הפרקים האחרונים טרי הייתה הולכת אל מייסון ונינה ושואלת אותם Any new from kim? וזה היה ממש מצחיק כי היא סתם ניג'סה להם.. ומה שאירוני זה שבסוף הנג'סיות שלה זה מה שהרג אותה.. אבל בטח שאני לא שמח מזה

מאור 87

New member
וחוץ מזה..

אם נפגעת, אז אני מתנצל..
אגב.. בדיוק עכשיו ראיתי את הסוף האלטרנטיבי.. איך זה באמת שבסוף האמיתי קים לא באה עם אבא שלה לחפש את אמא שלה

cj20

New member
חחח, לא נפגעתי חמוד!!!

אין לי מושג למה היא לא הצטרפה כמו באלטרנטיבי ואז הלכה כשג'ק אמר לה... ד"א - ראית את הפספוסים של 24? יש שם סצינה שלא הייתה בעונה. זאת עם קים וויקטור שהוא אוכל...

מאור 87

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו נזכרתי בזה באמת.. אה לא, אבל בעצם הייתה את הסצנה הזאת
זה כשג'ק היה חטוף בפרקים האחרונים, כשכל הדרייזנים התאספו ואכלו ארוחה חגיגית.. אני חושב שזה זה לא?

cj20

New member
לא, חתכו את הסצינה! אני זוכרת

כי חפשתי את הסצינה הזו כל הזמן כשראיתי שוב בערוץ 10 והיא לא הייתה...

למעלה