אם לא שמתם לב זה בדיוק מה שויקטור עשה, נקם בדם קר את מות הבת שלו. אז נכון שיש הבדל, שג'ק עשה את זה בלהט הרגע, אבל זה עדיין לא מצדיק לרצוח אותו ככה כשהוא עומד עם שתי הידיים למעלה
מדובר בטרוריסט אשר היווה סכנה להרבה אנשים ולנשיא הבא של ארה"ב בפרט! חוץ מזה שהוא מנ*אק!!! את נינה הוא לא הרג כי הם רצו לחקור אותה... חוץ מזה שעכשיו שהוא ידע (לפחות חשב) שאשתו ובתו בסדר גמור, הוא לא היה במשבר נפשי...!!! אגב הפרק היה מ-ד-ה-י-ם!!! אבל איזה בעסה זה שטרי בסוף מתה
רק חבל שסיפליירו לי קודם.......!!!! אגב טרי התנהגה ממש בטמטום!!!! מה פתאום היא מתחילה להתגרות בנינה ואומרת לה "עכשיו אני בהריון ויהיה לי תינוק עם ג'ק"?!?! מה היא רצתה למות בכוונה?! טוף די לכעוס עליה... היא מתה עכשיו מה אני אגיד לכם? סוף ענק לסדרה ענקית עוד יותר... עכשיו כל מה שיש לדאוג זה מה יקרה אם הפורום הזה, כי יש לי הרגשה שערוץ 10 ישבץ את העונה השנייה עוד הרבההה זמן...
זה לא שלזלי הופ באמת מתה.. חוץ מזה, ברור שאני לא באמת שמח שהיא מתה
סתם אמרתי שזה אירוני שכל הפרקים האחרונים טרי הייתה הולכת אל מייסון ונינה ושואלת אותם Any new from kim? וזה היה ממש מצחיק כי היא סתם ניג'סה להם.. ומה שאירוני זה שבסוף הנג'סיות שלה זה מה שהרג אותה.. אבל בטח שאני לא שמח מזה
אין לי מושג למה היא לא הצטרפה כמו באלטרנטיבי ואז הלכה כשג'ק אמר לה... ד"א - ראית את הפספוסים של 24? יש שם סצינה שלא הייתה בעונה. זאת עם קים וויקטור שהוא אוכל...