מה זתומרת "נניח שאני צודק" ?
איזו אלטרנטיבה אתה מחפש?
אני עניתי לך נקודתית לכרזה שאתה הבאת, הסברתי לך למה הכרזה מצדיקה את הימין כיום. [השמאל מתנער ממנה והימין מאמץ אותה]
אז עכשיו אתה עובר לכיוון אחר: "נניח שאני צודק" ואז אתה אתה כותב שזה לא משנה כי...
בראשות אימפוטנט ומושחת... אתה טועה. נתניהו איננו מושחת. מושחת הוא אולמרט. אתה צריך לזכור את ההבדלים. גם אריה דרעי הוא מושחת, גם הנשיא קצב מושחת, גם שרון היה מושחת [תזכר בפרשת האי היווני]. אבל נתניהו איש ישר.
ואז אתה מביא דמגוגיה ורושם אימפוטנט ומושחת. ככה אתה מנסה למשוך אנשים שחושבים שהוא לא התקדם בשלום עם הערבים ועל זה יסכימו איתך ולערבב להם שהוא גם מושחת.
מי לדעתך יקנה את זה ולא ישים לב לתרגיל הזה?
IEC למשל יפספס את התרגיל המבריק הזה שלך, אבל אני ישר קלטתי.
אימפוטנט? לומר על נתניהו זה עוול. אני נגד על להתקדם מול הערבים המוסלמים הפלסטינים על שאינם מכירים מכירים בזכותה של ישראל להיות יהודית. אז לדעתי זו לא אימפוטנציה אלא עמוד שידרה מפלדה כפי שראוי ליהיה לראש משלה ישראלי במאבק מוךל הפלסטינים. אם כבר אימפוטנט אז זה בוז'י שנתן לליבני את כל מה שהיא דרשה. הטמבל אפילו לא ניסה להתמקח. במזרח התיכון טמבל כזה ישלם הכל ויקבל כלום.
 
ואח"כ עברת לבנט ולמפלגתו: אתה בז להם שהם חבורה עם כיפות וכד'.
אני לא בז להם כי שם יש קבלות על דיבורים. הם כולם משפחות גדולות שמקפידים על חינוך עבודה ודרך ארץ. שירות בצבא בטופ, לימוד בפקולטות מובילות באוניברסיטאות, ומרושתים בתעסוקה... ההייטק מלא מהם ולא רק הוא.
יש שמתקיפים את הכיפות הסרוגות כאילו הם לא עובדים ו/או לא משרתים בצבא. אלה שתוקפים ככה מנצלים בורות בציבור שמבלבל בינם לבין החרדים, אבל הכיפות הסרוגות או המפלגה של בנט הם כולם עובדים מובילים, מחונכים ומשרתים ביחידות הקרביות בצבא.
 
אתה מעדיף את מירב מיכאלי וסתיו שפיר כי אתה בשמאל הקיצוני. לכן אתה מזדהה עם הקריאה שלא לשרת בצבא [אתה בטח מאמין שזה יביא את השלום במיידי], ואתה גם כמו אברום בורג בעד מדינת כל תושביה ולבטל את המדינה היהודית מהלקסיקון.
ואני אומר: כמה שזה לא נוח. האנטישמיות לא פאסה מהעולם. מה יעשה יהודי צרפתי שיחליט לעזוב את צרפת. חייב שתהיה לו אפשרות לעלות למדינה יהודית אם יחפוץ בכך. זוהי הלויאליות שקיימת וחייבת להיות קיימת בקרב בני העם היהודי