כן, אופנוע זה מסוכן

noy fb 2

New member
טל"ח, מקשים סמוכים. המקום הכי טוב בעולם לקניית ציוד דו"גי.

מנשה ש

New member
נניח שאתה צודק. מה האלטרנטיבה?

חבורת מושחתים עם קבלות בראשות אימפוטנט ומושחת?
חבורת פשיסטיים עם כיפות (מלבד אחת) ורק מושחת אחד או שניים?
חבורת מושחתים עם קבלות וגם עם כיפות, שמסתתרים מאחורי שמלה רקומה בזהב?
חבורת משיחיים עם כיפות שמחכים לפוצץ הכול ואתמול?

כבר מעדיף את חבורת הצפונבונים הללו

vstrom1000

New member
מה זתומרת "נניח שאני צודק" ?

איזו אלטרנטיבה אתה מחפש?
אני עניתי לך נקודתית לכרזה שאתה הבאת, הסברתי לך למה הכרזה מצדיקה את הימין כיום. [השמאל מתנער ממנה והימין מאמץ אותה]
אז עכשיו אתה עובר לכיוון אחר: "נניח שאני צודק" ואז אתה אתה כותב שזה לא משנה כי...
בראשות אימפוטנט ומושחת... אתה טועה. נתניהו איננו מושחת. מושחת הוא אולמרט. אתה צריך לזכור את ההבדלים. גם אריה דרעי הוא מושחת, גם הנשיא קצב מושחת, גם שרון היה מושחת [תזכר בפרשת האי היווני]. אבל נתניהו איש ישר.
ואז אתה מביא דמגוגיה ורושם אימפוטנט ומושחת. ככה אתה מנסה למשוך אנשים שחושבים שהוא לא התקדם בשלום עם הערבים ועל זה יסכימו איתך ולערבב להם שהוא גם מושחת.
מי לדעתך יקנה את זה ולא ישים לב לתרגיל הזה?
IEC למשל יפספס את התרגיל המבריק הזה שלך, אבל אני ישר קלטתי.
אימפוטנט? לומר על נתניהו זה עוול. אני נגד על להתקדם מול הערבים המוסלמים הפלסטינים על שאינם מכירים מכירים בזכותה של ישראל להיות יהודית. אז לדעתי זו לא אימפוטנציה אלא עמוד שידרה מפלדה כפי שראוי ליהיה לראש משלה ישראלי במאבק מוךל הפלסטינים. אם כבר אימפוטנט אז זה בוז'י שנתן לליבני את כל מה שהיא דרשה. הטמבל אפילו לא ניסה להתמקח. במזרח התיכון טמבל כזה ישלם הכל ויקבל כלום.
&nbsp
ואח"כ עברת לבנט ולמפלגתו: אתה בז להם שהם חבורה עם כיפות וכד'.
אני לא בז להם כי שם יש קבלות על דיבורים. הם כולם משפחות גדולות שמקפידים על חינוך עבודה ודרך ארץ. שירות בצבא בטופ, לימוד בפקולטות מובילות באוניברסיטאות, ומרושתים בתעסוקה... ההייטק מלא מהם ולא רק הוא.
יש שמתקיפים את הכיפות הסרוגות כאילו הם לא עובדים ו/או לא משרתים בצבא. אלה שתוקפים ככה מנצלים בורות בציבור שמבלבל בינם לבין החרדים, אבל הכיפות הסרוגות או המפלגה של בנט הם כולם עובדים מובילים, מחונכים ומשרתים ביחידות הקרביות בצבא.
&nbsp
אתה מעדיף את מירב מיכאלי וסתיו שפיר כי אתה בשמאל הקיצוני. לכן אתה מזדהה עם הקריאה שלא לשרת בצבא [אתה בטח מאמין שזה יביא את השלום במיידי], ואתה גם כמו אברום בורג בעד מדינת כל תושביה ולבטל את המדינה היהודית מהלקסיקון.
ואני אומר: כמה שזה לא נוח. האנטישמיות לא פאסה מהעולם. מה יעשה יהודי צרפתי שיחליט לעזוב את צרפת. חייב שתהיה לו אפשרות לעלות למדינה יהודית אם יחפוץ בכך. זוהי הלויאליות שקיימת וחייבת להיות קיימת בקרב בני העם היהודי

מנשה ש

New member
מחלפים דעות... אני כאן ואתה שם. אין צורך להיכנס

לדיון פרטני שכזה. מה גם שברור ששום טיעון שלי או שלך לא ישנה את עמדתנו, בהתאמה.
משחררים קיטור, רצוי לסחוט חיוך מהקורא.

vstrom1000

New member
חיוך מהקורא...

את זה קל לנסות ולהשיג בפופוליזם זול ודמגוגיה עם חצאי אמיתות או שקרים...
&nbsp
אבל תנסה ביושר ובהגינות...

iec

New member
נהנתניהו איש ישר

"iec לא קלט אבל אני כן".....

השרשור הזה הולך ומשתבך עם ההומור שמושפרץ פה....and i like it

vstrom1000

New member
מעניין מה אתה אומר על חברים שלך טובים כמו אולמרט

דרעי או בוז'י...

avihersh

New member
לאן זז ביבי, כשהוא לא מחביא דולרים בגרביים, סיגר בוער בז'קט

וכסף בחשבונות מקלטי מס...

אכן, ביבי לא פוליטיקאי מושחת. פוליטיקאי מושחת הוא ביבי...

vstrom1000

New member
אתה רגיל לשנוא את ביבי ולהיות מוסת כנגדו כלומר איבדת את

היכולת לקריאה ביקורתית ולדבוק באמת.
מה שפיקששת משנה לחלוטין את התמונה:
1. נתניהו הרוויח את הכספים בחו"ל בתקופה שלא שימש כראש ממשלה או בתפקיד ציבורי בישראל.
2. הוא הפקידם בבנק המדובר במדינה שהיא מקלט מס, אבל האם אתה מבין מה משמעות מקלט מס?
3. מקלט מס הוא כשמפקידים הכספים שם ולא מצהירים עליהם במדינת האם קרי ישראל במקרה הזה, אבל מתלונן רדוד שכמוך, זה לא המקרה: נתניהו הצהיר על הכספים ושילם עליהם מיסים כדת וכדין בישראל.
אז למה הפקיד שם? כי הובטחו לו ריביות ותשואות גבוהות יותר [מה שהתברר כעורבא פרח]
&nbsp
4. האם אתה מצליח להבין למה אתה מקשקש? אינך מסוגל לרדת לעומקם של דברים ואתה נופל בפח השמור לרדודים שמונעים משינאה בלבד.
האם אתה באמת ובתמים מאמין שלוא נתניהו היה מעלים הכנסות ולא משלם מיסים, התקשורת הישראלית הייתה מרפה ממנו? האם מערכת המשפט והחוק היו מרפות ממנו? לצערי אינך מסוגל להבחין בין אולמרט הגנב המושחת לבין מי שהתנהלותו על פי מדדי החוק אינם לקויים.

ואת כל זה גרם אופנוען מסכן

שנפל לבור.
אם הוא היה יודע...העה בטח נזהר קצת יותר.

Aricc

New member
מהבור הוא חיפש למי להצביע, אני החלטתי למי אצביע בפעם הבאה

למי שישחרר את הגרון של מהלפיתה של הצבא והמאמינים, כל עוד אלה שותים לי את הדם ואוכלים לי את כבד, אני לא שותף למשחק.

למעלה