כן, אופנוע זה מסוכן

RaananC

New member
זה פשוט מסר לאופנוענים שלא לרכב על המדרכה

אם פי 3

New member
ואחר כך עופר אומר

שאין אלוהים.
שכר ועונש במימוש מיידי.
גם שימו לב שזה קרה בתל אביב, עיר החטאים... בטח לא היתה לו מזוזה בבית.
&nbsp
&nbsp

&nbsp
&nbsp

אם פי 3

New member
וכל הכבוד לוואלה

מקפידים על ציטוט מדויק. ארבע מטר הבור הזה. הוא ספר.

RIDE TO LIVE

New member
Dresdner, תגיד לי אתה אמיתי ??? חבל שנגמרו לך ה15 דקות -

בשביל למחוק את השטות שכתבת.
אתה מאמין לדברים שאתה כותב ?
אתה משווה בין ליל הבדולח והשואה לפיגועי הטרור בארץ ? טוב שלא כתבת שבארץ יש מחנות השמדה, ריכוז וגטאות ליהודים . . . .
אתה באמת לא מבין את החשיבות של מדינה יהודית עצמאית ריבונית אחרי 2000 שנות רדיפות, אנטשמיות ושואה ?
תגיד באיזה סרט אתה חיי ? באיזו מציאות מדומה ? אתה חושב שהשלטון והרשיות בגרמניה יגנו עליך ברגע האמת ?
תספר אתה זה לספורטאי מינכן שנטבחו על אדמת גרמניה כשארגוני הביטחון הגרמנים עומדים מהצד ולא עושים דבר.
תאמין לי אני לא יודע אם לצחוק או לבכות . . .

Dresdner

New member
אני לא משווה רק שם מראה של המציאות

אני לא חיי בעבר, נכון להיום בישראל יהודים נרצחים בשל היותם יהודים יותר מכל מקום אחר בעולם.
מזכיר קצת את הערבים שמאשימים את ישראל בכל דבר, לא יוצא להם מים מהברז הם אומרים שהיהודים שתו להם את המים, אתה מחפש להצדיק את מקום מגוריך אז אתה צועק נאצים, המילקי יותר זול? נאצים! מדינה מתוקנת דמוקרטית וחופשית, נאצים!
שינאה זה לא בריא במיוחד לא כלפי מי שאפילו לא נולד באותן תקופה, לכן קוראים לזה שינאה עיוורת

מיצו

New member
הרגע סיימנו שרשור
. עוד אחד? אז תסמנו אותו בבירור ככזה.

vstrom1000

New member
דרזדנר. יהודי התפוצות זוכים לעדנה בזכותה של ישראל

היהודים בישראל משלמים מחיר כלשהו אבל הוא מעניק ליהודים שקט בטחון וכוח.
ראה את התקפותיו של האירופאי האנטישמי ארדואן. צא ולמד.
במה מזכיר לך ארדואן את גרמניה בשנותיה המתאפלות [מלשון אפלות]
&nbsp
דבר 2: מה דעתך על מאורעות בצרפת

Dresdner

New member
לפחות בגרמניה זה לא נכון

בגרמניה "העדנה" היא בגלל העבר וממש לא קשור לישראל, האירופאים לא משתינים לכיוון של אף מדינה חוץ משלהם, רבים מהם לא יודעים איפה ישראל על המפה.

vstrom1000

New member
גם אם בגרמניה זה לא נכון אז יש מדינות רבות שלגביהן זה נכון

כולל באירופה.
אמרתי שהיהודים זוכים לעדנה בגלל ישראל והכוונה שהם יודעים שלא ניתן לפגוע בהם ללא חשבון כי יש להם מקום ללכת אליו אם יירצו. זאת תרומה של המדינה הזאת. אל תשכח שיהודים בעבר רצו לברוח ולא היה לחלק משמעותי מהם לאן.
אל תשכחו את ההיסטוריה כי היא איננה מתאדה. היא אפילו נוטה לחזור בוורסיה כזאת או אחרת. רצוי להכיר אותה היטב.

iec

New member
אתה צודק. אף אחד לא אמר שהמדינה תושמד...

אבל עד שהיא תחליט להתנהל מול אזרחיה שתורמים חצי מחייהם כמו אל בני אדם היא טובה כגלגל ספייר.

vstrom1000

New member
זה נכון שלא תושמד

אבל זה בזכות מסה קריטית של אזרחים יהודים ישראלים ציונים שלא שואלים "מה המדינה לא עושה בשבילי" אלא, במקום זה שואלים "מה אני יכול לעשות בשבילה"...
&nbsp
אגב, המסה הזו קיימת בכל אחת מהמדינות המובילות והיציבות שבתבל, אלא שכאן זה לא טריוויאלי שאחרי היסטוריה ארוכה בגלויות העם התקבץ לו יחדיו. בתקופות שונות זרמים שונים נתנו את הטון במענה על השאלה "מה אני יכול לעשות בשביל המדינה": בתחילה היו אלה בני הקיבוצים ותנועות הנוער של השמאל, ואילו בדור הנוכחי אלה ההתיישבויות של הכיפות הסרוגות: מושבים והתנחלויות וגם מסורתיים למיניהם [דתיים לייט], כלומר בד"כ יש איזו אוריינטציה לדת.
איך שלא תסתכל על זה: משפחות שחיות יחסית בצניעות, קהילות מאוחדות ומגובשות, יחסית מרובות ילדים וכולם כולם משרתים בשירות קרבי, וכולם עובדים או בלואו טק בעבודות כפיים או חקלאות או לומדים באוניברסיטה ותורמים למשק הישראלי בהיי טק או במשרות בכירות...ואף אחד מהם לא מחפש דרכים איך להרגיש כמו גלגל ספייר מפונצ'ר. האמונה באל מסייעת
וגם, איך שלא תסתכל על זה, לא תמצא חברים של סתיו שפיר ושל מירב מיכאלי ושאר צעירי העבודה שברחו שמאלה, כי אלה הם נגד שירות בצבא, נגד האמונה באל.
אני חילוני והתגלגלתי לארה"ב למספר שנים להשתלמויות מקצועיות. פגשתי הרבה אמריקאים שהביקורת המשמעותית ביותר שלהם על הישראלים היא שהם לא מספיק דתיים. שים לב, הם לא רוצים שהיהודים יהיו נוצרים אלא שיהיו קצת יותר יהודים. בעיניהם, ההתפקרות הזו אחראית להרבה מהבעיות של ישראל, השחיתות הפנימית וחוסר העוצמה כלפי חוץ. ועכשיו תחשוב, הדת אמורה להוביל לקונצפט שיש גורם עליון שבודק את מעשיך, שרואה אם אתה ישר או שקרן, הגון או רמאי וכד' כלומר אם אתה אדם מאמין על באמת [ואינך עושה את עצמך] יש סיכוי שתהיה ישר [כמובן שיש הגונים וישרים מבלי להיות דתיים, זה עניין של חינוך אבל הדת אמורה לסייע בכך, ואותי מרגיז במיוחד אדם כמו דרעי שהוא דתי בנוגע למה שנוח לו כלומר מאמין כנראה באל אבל מרשה לעצמו לגנוב כי בין אדם לחברו מקבל אצלו חסינות בגלל מה שבין אדם למקום...עאלק...אבל זה לא קשור. הוא לא דוגמה לציונות הדתית או בכלל לציונות, אלא סתם יהודי גנב]

iec

New member
אולי אתה חי 1000 שנה ולך לא איכפת שילדיך ישאו על גבם את

תיקון הזוהמה שיש כאן.

הייתי מוכן להילחם ולהישאר אם הייתי רואה איזו מגמה של שינוי לטובה..אבל ככל שעובר הזמן הכל נהיה פה יותר גרוע....דוגמאות?:
1.הערבים מתחזקים והממשלה שלנו נהיית רכרוכית יותר עם מליון סיסמאות שיש לנו את הצבא הכי חזק בעולם שמפחד מעו"ד שגדלו פה בארץ.
2.המשטרה מתגלית כאוייב הציבור וכזרוע של רשות המיסים..
3.הצבא הוא צבא של "שיפוני אנס" ..."אני חזק אני משוכלל אני ואני ואני"...אבל לא מסוגלים לבצע פעולה אחת כמו שצריך...זה לא הצבא של פעם שפעל ממניעים של אהבת האדמה...אין כסף למושחתי הצבא? אין צבא.
4.מכירת המדינה לטייקונים.
5.שחיתויות ברמה מטורפת שאנחנו רואים רק את קצה קרחונה.
6.חינוך קורס.
7.תחבורה קורסת בקצב מסחרר כשכל שנה נשפכים מעל 250,000 פחיות חדשות לכבישים סתומים מול קצב גידול אומלל של כבישים,שגם הם בנויים כדי לדלל אוכלוסיה.
8.מערכת משומנת לחליבת האזרח עם שיטות שונות ומשונות ותעתועי מס..מורידים מהמס הזה ומעלים מהמס ההוא בתקווה שהאזרח המטומטם לא יבין.(הרוב לא מבינים)
9.אנשים תרמו מהחיים שלהם במלחמות..נפצעו ונהרגו והמדינה מתייחסת אליהם כאל צער בעלי חיים...את כל הכסף מנתבים לצ'פר את קרובי הפוליטקאים.
10.קונספירציית הדואר עם הממשלה כדי לדכא את האזרח מלהזמין מוצרים במחיר הוגן...תתחיל לקרוא ולהבין.
11.קונספירציית מערכת המשפט אשר מקלה עם פושעים עם עיסקאות טיעון מצוצות מהאצבע כדי שיחזרו מהר למעגל משלמי המיסים ולא ישבו בכלא ויחיו מתקציב המדינה.אתה באמת לא מבין למה אדם שהרג הולך הביתה אחרי 3 שנים? אתה לא רואה מה הסיבה שגבר המפרק את אישתו לגורמים מקבל רק צו הרחקה מהבית? אתה לא מבין למה גנבים משוחררים כל כך מהר? וכן הלאה...
שום דבר לא המצאה....הכל כתוב..לצערי רק חלק קטן מהאנשים במדינה אינם עיוורים.
12.המדינה עושה הכל כדי שהאזרחים יעבדו כמה שיותר כדי ש: 1.יהיו תלויים מאוד בהכנסה ולא יהיה להם זמן להרים את הראש ולהתנגד משטר. 2. יכניסו כמה שיותר כסף לקופת השרצים.
13. ביטוח לאומי..
14. מס רכוש....
15. בנקים...
להמשיך? אין לי כח

אלוהים יודע איך ב-60 שנה הצליחו לבנות מאפס מדינה כל כך מושחתת. הרי זה לא שאפשר לומר:"זה רק 60 שנה תן זמן". זה לא ארה"ב שהוקמה ב-1776 ולא היה לה ללמוד מהרבה דוגמאות סביב. פה היו יכולים ללמוד איך עושים את זה טוב כי היו המון דוגמאות....אבל לא. הכסף השחית את האנשים מהר מאוד והם שכחו למה הם פה.

יש כל כך הרבה עוולות במדינה הזו שלא נכתבו פה שאין זמן לתקן אותם ב-500 שנה הבאות.
אתה רוצה לתקן את זה? בבקשה,אף אחד לא מונע ממך לשרוף את החיים שלך ושל צאצאיך מלעשות זאת,אל תגרור עוד אנשים איתך אל התופת.

מנקודת המבט שלי רואים איך המדינה בנתה מנגנון השמדה עצמי.

*הבהרה לכל המתנפלים: לי אישית אין בעיות כלכליות גדולות... אבל רק מלראות את העוול שנעשה כמעט לעם שלם בא לי להקיא ואני לא רוצה שילדיי יהיו פה לסבול.

אם הלינק הזה קשור לכאן תקבעו אתם...אבל בא לי לצרף אותו :

http://www.themarker.com/markerweek/markerweek2013/1.2530777

אתה מדבר רק על המגרעות שאתה יודע ומכנה אותן " קצה הקרחון"...

זה תופס גם לגבי הדברים הטובים שאתה יודע...

NEO83

New member
אתה שוכח משהו

שם הרוב אירופאי עם חינוך עם ארופאי, כאן כולם יהודים, אם זה היה קורה פה, הייתה פה יותר שחיתות מעכשיו

למעלה