אולי אתה חי 1000 שנה ולך לא איכפת שילדיך ישאו על גבם את
תיקון הזוהמה שיש כאן.
הייתי מוכן להילחם ולהישאר אם הייתי רואה איזו מגמה של שינוי לטובה..אבל ככל שעובר הזמן הכל נהיה פה יותר גרוע....דוגמאות?:
1.הערבים מתחזקים והממשלה שלנו נהיית רכרוכית יותר עם מליון סיסמאות שיש לנו את הצבא הכי חזק בעולם שמפחד מעו"ד שגדלו פה בארץ.
2.המשטרה מתגלית כאוייב הציבור וכזרוע של רשות המיסים..
3.הצבא הוא צבא של "שיפוני אנס" ..."אני חזק אני משוכלל אני ואני ואני"...אבל לא מסוגלים לבצע פעולה אחת כמו שצריך...זה לא הצבא של פעם שפעל ממניעים של אהבת האדמה...אין כסף למושחתי הצבא? אין צבא.
4.מכירת המדינה לטייקונים.
5.שחיתויות ברמה מטורפת שאנחנו רואים רק את קצה קרחונה.
6.חינוך קורס.
7.תחבורה קורסת בקצב מסחרר כשכל שנה נשפכים מעל 250,000 פחיות חדשות לכבישים סתומים מול קצב גידול אומלל של כבישים,שגם הם בנויים כדי לדלל אוכלוסיה.
8.מערכת משומנת לחליבת האזרח עם שיטות שונות ומשונות ותעתועי מס..מורידים מהמס הזה ומעלים מהמס ההוא בתקווה שהאזרח המטומטם לא יבין.(הרוב לא מבינים)
9.אנשים תרמו מהחיים שלהם במלחמות..נפצעו ונהרגו והמדינה מתייחסת אליהם כאל צער בעלי חיים...את כל הכסף מנתבים לצ'פר את קרובי הפוליטקאים.
10.קונספירציית הדואר עם הממשלה כדי לדכא את האזרח מלהזמין מוצרים במחיר הוגן...תתחיל לקרוא ולהבין.
11.קונספירציית מערכת המשפט אשר מקלה עם פושעים עם עיסקאות טיעון מצוצות מהאצבע כדי שיחזרו מהר למעגל משלמי המיסים ולא ישבו בכלא ויחיו מתקציב המדינה.אתה באמת לא מבין למה אדם שהרג הולך הביתה אחרי 3 שנים? אתה לא רואה מה הסיבה שגבר המפרק את אישתו לגורמים מקבל רק צו הרחקה מהבית? אתה לא מבין למה גנבים משוחררים כל כך מהר? וכן הלאה...
שום דבר לא המצאה....הכל כתוב..לצערי רק חלק קטן מהאנשים במדינה אינם עיוורים.
12.המדינה עושה הכל כדי שהאזרחים יעבדו כמה שיותר כדי ש: 1.יהיו תלויים מאוד בהכנסה ולא יהיה להם זמן להרים את הראש ולהתנגד משטר. 2. יכניסו כמה שיותר כסף לקופת השרצים.
13. ביטוח לאומי..
14. מס רכוש....
15. בנקים...
להמשיך? אין לי כח
אלוהים יודע איך ב-60 שנה הצליחו לבנות מאפס מדינה כל כך מושחתת. הרי זה לא שאפשר לומר:"זה רק 60 שנה תן זמן". זה לא ארה"ב שהוקמה ב-1776 ולא היה לה ללמוד מהרבה דוגמאות סביב. פה היו יכולים ללמוד איך עושים את זה טוב כי היו המון דוגמאות....אבל לא. הכסף השחית את האנשים מהר מאוד והם שכחו למה הם פה.
יש כל כך הרבה עוולות במדינה הזו שלא נכתבו פה שאין זמן לתקן אותם ב-500 שנה הבאות.
אתה רוצה לתקן את זה? בבקשה,אף אחד לא מונע ממך לשרוף את החיים שלך ושל צאצאיך מלעשות זאת,אל תגרור עוד אנשים איתך אל התופת.
מנקודת המבט שלי רואים איך המדינה בנתה מנגנון השמדה עצמי.
*הבהרה לכל המתנפלים: לי אישית אין בעיות כלכליות גדולות... אבל רק מלראות את העוול שנעשה כמעט לעם שלם בא לי להקיא ואני לא רוצה שילדיי יהיו פה לסבול.
אם הלינק הזה קשור לכאן תקבעו אתם...אבל בא לי לצרף אותו :
http://www.themarker.com/markerweek/markerweek2013/1.2530777