כן, אופנוע זה מסוכן

גיZמו

New member
עדנה? מה אתה מקשקש בביצים??

אני עובד עם עשרות אנשים בכל אירופה באופן יומיומי והם כולם מעריכים אותי ומוקירים אותי ואת הידע והיכולות שאני מביא לעבודה..
ואז אני אומר להם שאני ישראלי.
עדנה אלק.
להגיד ״ישראלי״ באירופה זה כמו לבוא לראיון עבודה ולהגיד שאתה מחבל מתאבד,
עושים הרבה כבוד אבל מנסים להתרחק כמה שיותר.
&nbsp
היהודים בישראל לא ״משלמים מחיר כלשהו״, הישראלים משלמים בריבית דריבית.
לישראלי ממוצע היום אין זמן לעשות שום דבר חוץ מלעבוד על מנת לחיות.
בכל העולם אנשים עובדים כדי שיהיה להם כסף לתחביבים שלהם,
בישראל אנשים עובדים כדי שהם יוכלו להתקיים. העבודה ז ה החיים שלהם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

iec

New member
מה יהיה תגיד? אתה כל הזמן מזכיר מה היה לפני 30 שנים ומעלה

דברים השתנו מאז... גרמניה מדינה מדהימה עבור כל אדם וישראל היא מדינת סבל עבור אזרחיה.
&nbsp
בוא נשווה תפוחים לתפוחים כלומר גרמניה 2015 לישראל 2015... מה שהיה היה...מת..התחלף דור.
&nbsp
כשאעבור לגרמניה או לכל מדינה אחרת...לא תבוא לבקר אותי במחנה ההשמדה הפרטי שלי?

RIDE TO LIVE

New member
iec עד היום חיים בגרמניה בכפר מסוים חולרות מהאייזנצגורופן !

היום, באין מפריע לא לפני 30, 40 , 50 , 60 , 70 שנה.
שמעת על האיינזנצגרופן ? המיץ של המיץ של הזבל, יחידות הגולגולת של הSS, הגיבורים הגדולים שהיו זורקים תינקות חיים
לבורות הירי, בפונאר, באבי יאר, הגיבורים הגדולים שרצחו נשים ילדים בשטחי רוסיה ( מעל מיליון וחצי בפחות משנה ! )
כל מי שצריך לדעת בגרמניה יודע ולא עושה דבר, היום iec לא לפני כמה עשרות שנים, היום !!!
אז שילכו להזדיין הם והמילקי הזול שלהם.

tsahi k t m

New member

הרבה לא מעריכים את מה שיש להם כאן ומקבלים כמובן מאליו שיש ליהודים מקום לחיות בו בבטחון ויכולים לומר בגאווה ובקול שהם יהודים.
נכון, יקר כאן.
נכון, לא חסר שחיתות.
אבל, עדיין יש כאן לא מעט יתרונות (אפילו לנו הרוכבים) בהשוואה למדינות מפותחות אחרות, כל מה שאנחנו צריכים הוא להפסיק לשנוא את עצמנו ולהכות את עצמנו כל הזמן. מי שלא מוצא חן בעינו השלטון שיצביע למישהו אחר, ואם הרוב קבע שמשהו אחר ישלוט, צריך לקבל ולהמשיך לפעול להביא את השינוי. הכי חשוב זה להפסיק להתבכיין, להודות על מה שיש לנו (ויש לנו לא מעט) ואם קשה - ללמוד להסתפק בפחות. זה מה יש ועם זה ננצח.

iec

New member
RIDE TO LIVE עד היום וכנראה גם עוד 1000 שנה יש

בוואדי ערה (ועוד בהרבה מקומות בארץ,כן?) אנשים שישמחו לשחוט אותך כמו אחרון הכבשים רק בגלל שאתה יהודי.
&nbsp
כמו שכתבת..."הם היו זורקים..." נכון..אבל זה היה מזמן...היום לא יעיזו לעשות זאת כל כך בקלות בניגוד לכל אלה שמסתובבים פה.
&nbsp
המקום הכי מסוכן ביטחונית עבור יהודים הוא מדינת היהודים...אלה שגרים במרכז כמוני וכמוך לא מרגישים את זה...אבל תתרחק 30 40 ק"מ מתל מים 15 ק"מ מזרחה מפ"ת...
לא טוב להיות עיוור למציאות ולנשום ולהטמיע את דבריי ההבל של נהנתניהו שרוצה להביא לכאן את הצרפתים ולשתות להם את הדם עד הטיפה האחרונה.

&nbsp
שידחפו את המילקי..אני ממליא לא אוכל את זה

&nbsp
ולצחי....הדבר היחיד שאני יכול לקבל מדברייך הוא שלרוכב שטח ישראל היא גן עדן...אבל רוב רובו של העם אינו רוכב בשטח.את שאר דברי הכניעה שלך איני יכול להבין.

vstrom1000

New member
אפרופו הדיווח על בני הערובה בפריז שמוחזקים כעת...

מישו רוצה לטוס לפריז בקרוב...או לטורקיה? ... יש מבצע

iec

New member

וברצינות....אני מקווה שהאיסלם הקיצוני ימשיך לעשות שטויות עד שהעולם יקבל עליהם ג'ננה.
&nbsp

אורן. אני מוחא
(כתושב ואדי ערה)

הלוגו פה הוא ״שכנים מסרבים להיות אויבים״

iec

New member
אתה תושב ואדי ערה כמו שתושב תל אביב הוא תושב יפו

לוגו מוגו

vstrom1000

New member

עוד חזון למועד...תוך, גג 1000 שנה גם יחסי העולם והאיסלם ישתנו. להיסטוריה יש את הקצב שלה, לפעמים זה קצת יותר איטי מאיזה RRRRR...

גיZמו

New member
מזכיר לי סיפור על המזכ״ל של הליגה הערבית ששואל את נשיא ארה״ב

״תגיד, למה בכל הסדרות האמריקאיות של מסע בין כוכבים ומלחמת העולמות אין ערבים?״
והנשיא עונה לו
״כי אלה סדרות על העתיד״

מנשה ש

New member
This is the point

כרזת בחירות לכנסת הראשונה של חזית השמאל הישראלית. איפה הימים שהדתיים והימניים ידעו את מקומם?! ... בצד ובשקט

vstrom1000

New member
דילמה. לאן זז השמאל?

או...מה קרה למפלגת העבודה:
הכרזה הזו שאתה מביא, הייתה בעבר המוטו של מפלגת העבודה אבל כיום בימינו אנו, מפלגת העבודה אינה מזדהה עם הכרזה הזו שאתה הבאת. הכרזה שבעבר היא הייתה לחם חוקיה...
סתיו שפיר שחושבת שההימנון הישראלי הוא גזעני.
מירב מיכאלי קוראת שלא להתגייס לצה"ל. מי יגן עליה בבית הקפה? ילדי הימניים הפראיירים?
זוהיר בעלול שנבחר כמועמד העבודה לכנסת הקרובה מקום 12 שמעיד שאינו ציוני.
אברום בורג שהתפקד לחד"ש
&nbsp
מהכרזה שלך ברחו אנשי השמאל, הם ברחו הרחק שמאלה

noy fb 2

New member
פשוט תעלומה בעיניי. איזה בר דעת בעל טיפה של מוסר לאומי

יכול לחשוב בכלל על להצביע לילד עם אמאלה ועוד כמה ילדים, למי שהתפרנסה מיצוג פושעי צמרת,
למוסלמי שהצדיק את המרמרה, לשטוטניקית מגדרית, לטמבל בעל עור פיל, לאופורטוניסט מקצועי, לבוק מדופלם,
לצעקנית שנמאס לה מ"התקווה", לבטחוניסט עתידי מפוקפק שימצא אולי במכרז...?
הכי מצחיק...כל אחד ימצא לו את הדמות שמאחורי ההגדרה. כולם שם והבחירה נתונה.
שוכחים שאין מדובר בניסוי דמוגרפי אקדמי בנסיכות ליכטנשטיין או באנגורה.
אבל...אני סומך עליהם. כווווללם שם מתארגנים ל"ליל הסכינים הארוכות" ואפילו "ידיעות\נוני" לא ימנע מהם את זה.

למעלה