כמו שביביהו שחרר את יאסין

מישל A

New member
את מצחיקה אפילו איני מכירה את הנפשות הפועלות

עד כדי כך את מטמטמת שלא מבחינה בין גולשת חדשה לוותיקה זכרי ואני לא צוחקת, מי שעושה לי רע ההוא מלמעלה מטפל בו אני נשבעת לך, היזהרי את פוגעת באדם תמים לחלוטין. ואני מקווה שהיום הקדוש הזה יהיה בינינו כעד לכך שאת פוגעת באדם שלא עשה לך כל רע ושלא הכירך בעבר.

בואי נראה אם את מזהה ניתן למומחים לבדוק ..

בימ"ש עצר הריסת הבתים בעמונה!!!ו טלי06 ו 05:58 | 01/02/06 הישג לפחות זמני לימין, עד שמונה בבקר שאז יתקיים דיון בביהמש בנושא. המשיכו כך!!! תחזקנה ידיכם. נחפש עוד כמה ניקים שלך חכי כבר לאט לאט גם השעות חופפות חכי רוצה מלחמת יושר צדק אמת ואני לעולם לא מכפישה אלא עושה את כל המאמצים להגיע לאמת מה לעשות אני כזאת. יש לינק לזכרון מאוד מצמרר מאירועי העבר בינך לליידי למסרים לכל טוב הארץ אולי זה יזכיר לך דברים מהעבר וירענן את מוחך להתעסק עם מכשפה בחרת ..ורוע ורע וטפשה ומטומטמת אולי זה האנשים שאת מסתובבת איתם אבל בטח לא אני .. אני כריש בתחום הנט לא יכולתי להביא את הלינק כי הוא הסב לי צער רב זה היה מעל הכוחות שלי אבל אני בטוחה שאת יודעת על מה אני מדברת ביי

מישל A

New member
ראי, אני נשבעתי באלוקים שאיני מכירה אף אחד

אבל אם אמונתך אינה יכולה להכיל זאת אלוקים הוא שישפוט ביני לבינך ראי הוזהרת, ועדיין עת לך לבקש סליחה. מעתה לא אתייחס אליך יותר.

meggie

New member
בטח שלא מכירה אף אחד ... קל להשבע כשהכל

וירטואלי .
עדיף שתתחילי להרגע ומייד
פריפול הרי בסוף ינחת

פרנקי 123

New member
זטרוחה מרמת גן../images/Emo35.gif

פה "קברת" את עצמך מישל ה"יקרה". זה משפט ישן נושן שרק חלק מהכותבים מבינים את משמעותו,קרי את ממש אבל ממש לא ותיקה כאן. תגידי טמבלית על מי את באה לעשות רושם?מתעוררת מהבוקר כדי לריב עם כל העולם ואחותו..הא? את באמת חושבת שמישהו כאן מאמין לך? עד עכשיו נמנעתי מלהתערב אבל כשאת יורה צרורות לכיון מגי את בעקיפין מתעסקת גם איתי..יש מבין? ואת זה אני לא ממליץ לך. חזרי למאורה ממנה הגחת על אף שגם שם את בלתי נסבלת.

אם אתה כבר כאן משה רבנו של פירושי רש'י מה זה

למה הלכתי לאבן שושן לא מצאתי כלום מה זה טרוחה טפווווווווווו איזה שם זה.. דרך אגב גם מצאתי את הצוקריה המשפט המקורי שלך שזרקת לעמיש אותו בשנת 1900 לספירה.. אז למה העיקשת הזאת מנסה להראות שהיא חדשה דנדשה ולא מוכנה להודות מיהי מהי .. בוקר טוב למשכימי קום ולאלו שישנו שנת צהרים א'מחייע .......... יחיו הקנאים יסבלו ויקבלו שיתוק בפה על כל השקרים שלהם ונאמר אמןןןןןןןןןן דרך אגב במי באת לנקום במסרים כפרע עליו שייחיה עד מאה ועשרים כשבאת בשם שלומית אנערף ... אחר כך באת לפגוע בקטטוס שגם הוא יחייה למה אין לי סיבה שלא יחייה כדי למרר את חיו של בטהובן או מה שלא יקראו לו.. או שבאת למרר את חיי אף על פי שאני לא ממש כוס התה והריבה והחלב והעוגת דבש שלך למה אני לא מתעסקת עם נשים על הבווקר... או שבאת על מגי שגם היא לא בדיוק מתעסקת עם נשים על הבוקר ... או שרצית את עמיש אהובי משכבר הימים שהוציא את נשמתי לבורא ואמרתי אלף פעם אמן עד שהשלמתי שעמיש זה עמיש ובית דין לא יעזור.. או שרצית את החלב של הכלבים של הליידי שהיא שומרת אותו רק לאנשים מסויימים וגם אז החלב הזה טוב רק לכלבים .. (ליידי אני יודעת שאת פה תרגיעי מותק תעלי על העץ תשקיפי ולא לדבר לשתוק לשים פלסטר להקשיב יען יצאת כמו שההיא אמרה זטרוחה כמו גדולה שרק אלוהים יודע מה זה אבל מילא).. ולכן פרייפול בטהובן גאיה'לה נילוש דנה שירלי שלומית טפי כמה שמות בוקר טוב ועוד אמרה הליידי שאין לגאיה עוד שמות מלבד נילוש שיהיה....תקשיבי טוב ת'רחקיייייייייייייייייי ממני שלום.

meggie

New member
שועלונת מיי דיר ../images/Emo23.gif

חבל על האנרגיה וחבל בכלל להתייחס . הרי ברמה העקרונית מה כ'פת לי אם מישהו מחליט להיות בטהובן ובעבר היה שופן ? או מישהו מחליט להתעטף ביוזר כזה ובאמתחתו עוד יוזרים ? כל עוד השיח מתקיים בלי פגיעה דיינו
הנ"לית , הגיחה ומייד פצחה בהטחת עלבונות בפיזור רכילות ובריסוס ארס ובזריעת שקרים ובצביעות כי רבה ... איכפת לי אם היא מישל או שלומית או שוורצקופ ? היא עסוקה עד צואר ברכילות מרושעת ... אבל זו הוירטואליה ויש גם ננסים שנהנים מעדנה מאחוריה ... שיבושם לה או כמו שאומרים פכככככככככככככככככככככ בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ת'אמת אני נהנית בכיף ../images/Emo13.gif

למה לי לקחת ללב שאני אגמור חס וכרפס כמו סגל ז'ל שיתעצבן בגלל אנשים קטנים .. לי אין בעיה עם בטו וגם כתבתי לו זאת ארוכות גם אין לי בעיה שבן אדם מחליף שמות והרי בסופו של דבר.. מה אני שועלה ירחם השם ויש לי זנב? אבל אני עומדת מאחורי השמות שלי בכיף ואני לא באה לנקום באף אחד.. גם לא הבנתי מה זה לנקום באינטנרנט הרי פה הכל וירטואלי ורק אם את ממש מוכנה להתפשט ולגלות מי את אתה תגלה זאת בפרטי.. ובהחלט כל עוד השיח לא מגיע למקומות לא טובים ולא נכונים סבבה בכיף למה לא.. אך אני בהחלט חושבת שהיא באה לפה טעונה רגשית עצבניה שמע ישראל כמה עצבניה.. פיזרו לה המון המון רעל ומן הסתם היא שאפה מזה הרבה או שאכלה ושתתה את זה לרוויה וכאן באה ההתקפה .. רק שהיא שכחה שהאינטרנט הוא מקום שבו כותבים והדברים נשמרים ולצערה הרב כל מה שהיא כותבת פה אחד לאחד אפשר לבדוק ולזהות מי הניק שאמר את זה לפני שנת טרפפו ובאיזה הקשר ולמי וכו'.. ולכן לעולם לא מתעסקים בנט באלף תחפושות כי התחפושות והמסכות נופלות ואם יש לך בעיה עם מישהו בוא בשמך או החלף ניק ואמור שזה אתה ודבר בגובה העיניים בלי פלבולים זו דרכי בקודש כל השנים וכל החיים ואני ברוך השם כבר הרבה זמן בנט וראיתי הרבה דברים שלפעמים אני אומרת לעצמי חבל שראיתי ..ואיך היא אמרה רוע אמת יש הרבה רוע בנט ועשו לה הרבה רע ולכן דווקא היא יותר מהכל צריכה היתה להבין שהכורה בור לחברו בו יפול ..
חג שמח מאמי

meggie

New member
יפה אמרת ....

ובואי נעשה אשכבה לאשכול הזה היות ובאחד הימים מי שיחפש בויקיפדיה ביבי / אחמד יאסין ... לא עלינו ימצא שם לינקייג' מוזר

יאללה תתפללי שימי כמה מילים טובות ../images/Emo13.gif

גם על הפרנסה הבריאות האושר אהבה וכל מה שטוב בעולם הזה .. יהי שם האשכול הזה מבורך ומי ייתן ויעלה השמימה ויגדל שם למעשים טובים וכאן יצלול אל המעמקים .. ויבוא עליו הגואל ולציונה בועל כי גם זה צריך להזכיר כי זה חשוב. ובקיצור ברוך שפטרנו מעונשו של זה בעולמנו ... טפוווווווווווווווווווו עליו ועל אחמד יאסין יימח שמו ו72 הבתולות שלו. עכשיו נחכה למחלקי הזרים ולצפירת הרכבות ולמחצרצים ....... אמןןןןןןןןןןן

freefall

New member
סטרוחה=טריגון="חתול ים, ומעתה כפרה

לאחר שהשלמתי לך את פיסת המידע האחרונה שהחסרת את מושלמת חוצמהעובדהשאתיודעתמיזהמימתיואיפהונופלתבצחחחחחחחחחוקיםעלהריצפהכאשראתשומעתמשהוחדשדנדששימותוהקנאיםויקבלושיתוקבפהגםשאתלאכוסהתהקפהזעתרריבהאמח'יעהחלבשלהכלביםשלהליידישההיאאמרהזטרוחהעםפלסטרעלהעץפריפולבטהובןטיזיוישליעודאוירלמלאבחראעודשנייםשלשהעמודיםרקאניצריכהלרוץלקניותלשמועחדשותלקוםמהריצפהאחיםשליאוהביםאותימתיםעליבגללשאניCOOL. אני מתאמן שאני אהיה גדול אהיה שועל..

מישל A

New member
פרנקי יקר אני מצטערת שאני פוגעת בך,

כאשר אני כותבת אמת על חברתך החברה שלך פגעה בהרבה אנשים בעבר, שלדר למשל. קיבלתי אינפורמציה מהרבה אנשים חכמים ואני חכמה מאד ובטח לא טיפשה וטמבלית הציטוט של "זטורחה מרמדגן" שייך לעמיש החכם, שמכיר אותה הרבה שנים ואני סומכת על האבחנה שלו, למרות שלא אוהבת את הגסויות שלו סיפרו לי שהצדיקה הזקנה הזאת מקללת עדיף לפול לבור ביוב ולא לפה שלה תן לה לנהל את ענייניה , היא מספיק זקנה בשביל זה שתקלל כפי שרק היא יודעת, כמו שאהבה לקלל בקללות ביוב את ליידי חג שמח

עכשיו יהיה פה שמח מזל שנולדתי..

הסתבכת עם השריף וועלינה מרקי ואני פריירים ליד השריף .. חבל'ז ואת מכירה את פרנקי אין לו אלוהים ואין לו אבא ואמא אם את פוגעת במגי.. יותר טוב שתתחבאי מאחורי איזה שמלה שבא לך ומאחורי איזה מכנסיים .. למה שאם תוציאי ת'אף שלך החוצה יש סיכוי שהלילה ישפדו אותך בשיפודי קבב שניצל וינגבו עלייך לאפה.. אפילו אני תמיד התרחקתי מהשריף ...ותמיד למדתי לחיות איתו בשלום בסחבקיה ובכיף ... וועלינה מה שהולך להיות את שפוייה או ששכחת לקחת את הכדור הכחולללללללללללללללללל עם פרנקי פתחת חשבון?? קוקההההההההההההההההההההההההה לוקה.!

meggie

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo6.gif../images/Emo150.gif../images/Emo140.gif

הבנת משו ממה שכתבה ? חשוב לחשוב לפני שכותבים לא ? כאשר אני כותבת אמת על חברתך שלדר למשל. החברה שלך פגעה בהרבה אנשים בעבר, סיפרו לי שהצדיקה הזקנה הזאת תן לה לנהל את ענייניה , היא מספיק זקנה בשביל זה מקללת עדיף לפול לבור ביוב ולא לפה שלה ואני חכמה ואני סומכת על האבחנה שלו, מאד ובטח , כמו שאהבה לקלל בקללות ביוב את ליידי לא תן לה לנהל את ענייניה , היא מספיק זקנה בשביל זה טיפשה וטמבלית שמכיר הציטוט של "זטורחה מרמדגן" שייך לעמיש החכם, חג שמח אותה הרבה שנים למרות שלא אוהבת את קיבלתי פרנקי יקר אני מצטערת שאני פוגעת בך אינפורמציה מהרבה אנשים חכמים הגסויות שלו שתקלל כפי שרק היא יודעת

מישל A

New member
מטומטמת בריבוע שקט, שלא ישמעו השכנים את דברי

החוכמה הבוקעים מפיך, התנצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וסימני הקריאה המרובים של גאיה'לה..

ובעיקר המילה מנוצלת אני עדיין זוכרת את המילים האלו שהטחת בי שמסרים מנצל אותי.. אני זוכרת את המילים שאמרת לליידי אלוהים ישלם לך על כל מה שעשית לי והצב כן הצב בדרך אלייה.. גאיה הכתב שלך זועק לשמיים וכמו שכתבתי יש המון היסטרי רק צריך לדפדף בחיפוש מתקדם ולעלות על הכתב שלך. הוא בולט כמו ששפן בולט בשטח של שועלים כשהם מתים לטרוף אותוווווווווו.. רדי מהעץ חבל עלייך ..

meggie

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חשבתי שהיא רוצה רק את פרנקי אז גם את מסרים ? אז יש לנו טעם טוב הא ?

פרנקי 123

New member
את חתיכת סכסכנית שאין כדוגמתך מישל ../images/Emo70.gif

את לא תלמדי אותי מי זאת מגי,כי אני מכיר אותה יותר טוב מכל אדם אחר כאן ! העובדה שאת נסמכת על ריכולים זולים זו בעיה שלך,אבל ככה זה רכלנית נדבקת לרכלנים. ולמה את צריכה לסמוך על אבחנות של אנשים אחרים?מדוע לא תסמכי על האינטואיציה שלך?זה לא מעיד על חוכמה את מבינה נכון?בעיקר כאשר את מכנה את עצמך אישה חכמה. אנשים חכמים סומכים על האינטואיציה שלהם על תחושות הבטן שלהם ולא נסמכים על ריכולים. את באת הנה ויש לך מטרה ........לסכסך ! נער הייתי וגם בגרתי ,טיפוסים כמוך אני מריח ממרחקים...אני גם יודע מי את ביוזרים הקודמים שלך וזה מתחבר לי להמון דברים. את פשוט אישה עלובה מישל או איך שתקראי לעצמך. (אגב מגי לא זקנה..אבל זה בסדר את תמיד יכולה לסמוך על "חכמים" שמטעינים אותך בדלק.) ודבר אחרון..את ממש לא פוגעת בי,אני לא נפגע מפגועים..בטח שלא מטיפשים.

למעלה