כמו שביביהו שחרר את יאסין

פרנקי 123

New member
מגי,איך את מעזה להתעסק עם נשים "חכמות"?

אין אדם המעיד על חוכמתו בלשונו אלא נותן לאחרים לחוות עליו דעה. מה שעושה אותה ליותר טיפשה מהמותר בחוק
או יא סי סי פכככככככככ
מישל עאלק

מישל A

New member
פרנקי היקר היית צריך להפסיק זאת בזמן, אבל לא

למרות שידעת שחברתך חורשת מזימות נגדי נתת לה להמשיך בכך, הלא בקשת ממנה "לא להכניס ראשה הבריא למיטה חולה" אולם היא לא שעתה לדבריך והמשיכה להפעיל את שועלה, איך אומרים "הכורה בור בו יפול" נתתי לה הזדמנות ואמרתי שמפאת כבודך איני רוצה לפגוע בה, אך היא בשלה בחשה בחשה. מאד מצטערת שנאלצתי לפגוע בך, במלוא הכנות.

פרנקי 123

New member
מפאת כבודי ../images/Emo35.gif

פרנקי היקר? תגידי לי מה הסיפור שלך גברת? נתת לה הזדמנות?תזכירי לי מי את בכלל שאת מחלקת כאן הזדמנויות לאנשים השכם והערב?

מישל A

New member
אני מישל שבאה לגלוש בנחת להשמיע את דבריי

ולשמוע בנחת את דבריהם של גולשים איתרע מזלי ונתקלתי באישה רעה מאד לא אני אמרתי זאת, חבריה לשעבר העידו חברתך משום מה החליטה להכפישני למרות שלא עשיתי לה כל רע ואם הנך אדם ישר כפי שמציינים אותך אני מקווה שתהיה הוגן ותראה את הדברים נוכחה, כפי שהם ולא מתוך נקודת שיפוט צרה יום טוב לך פרנקי.

meggie

New member
כן , כן , מישל , (על משקל ערוץ 2) ../images/Emo6.gif

המשפט הראשון שלך התחיל במתקפה מתקתקה את מדגמנת לחברת טמבור ?

פרנקי 123

New member
תעשי לי טובה ילדונת

לא תצליחי לגרור אותי למשחק המכוער שלך.. ! ברגע שאת מזכירה לאורך כל הדרך שאת ניזונה משמועות ומדיווחים של כותבים אחרים בשבילי ועבורי את לא נחשבת כאישה חכמה. ואני מה לעשות יש לי אלרגיה לטיפשים ומטומטמים..לא מצליח להתחבר אליהם.. את רוצה אקשן מישל?אין בעיה,גם אני מת על אקשן...אבל לא על חשבון הגב של מגי. אני מאוד מקווה שאני ברור מישל. מאוד.

מישל A

New member
פרנקי היקר מגי היא הרוצה אקשן לא אני

ואבקש שלא יהיה על גבי אני מקווה שאני ברורה חבל, שאינך רואה זאת... כיוון שלי אין כל מטרה לפגוע בך, האמן לי אגב מי ששיחק משחק מלוכלך זו חברתך, מה לעשות עיניך עצומות האמת מונחת לפניך....

meggie

New member
"פרנקי היקר" ... דיר אBי

תגיד פרנקוש הגב לא כואב לך מרוב שהיא מעמיסה ?

פרנקי 123

New member
מישל, השינאה שלך כלפי מגי מבעבעת מגרונך..

הלוואי והייתי יודע מדוע. זה לא סתם ריב זו שינאה תהומית שאין לי מושג מאיין מקורה התגובות שלך כלפיי מתונות על גבול הזהירות...וזה גורם לי לחשוב על דברים שאני לא רוצה לפרט כאן ועכשיו. מה הסיפור שלך גברת?.

freefall

New member
שיר הלל ללול תרנגולות

תתנצלי היא אמרה לה ברוב חרון את לא את, זה אתה שיצא מהארון דברי בשמי, ואתבע לך את התחת ידעו כולם מי את, לא אשב בנחת ואני משתעלת וצוחקת חס וכרפס אז מה עם חצי פורום שם עלי פס וידידים לי גברת, שמזהים את מקשי מעניין את התולעים, פולט וואחד שי ומוכנים הם להקריב אפילו שני מגה ובלבד שפיות יסתמו בזה הרגע חשובים ומלאי חכמה הנושאים במאוד כפי שחשוב בסערת רעמים קולו של נאד ובמסגרת העשייה הדינמית בשנתנו השישים גם קירקור תרנגולות מרוטות יגרמו לנו ריגושים וכך סוחף קירקורה של תרנגולת גברים אמיתיים חסרי און ויכולת ונשעוט קדימה לעזרת ליידי כסופת תלתלים על קרחותינו טחורינו ובכסאות גלגלים ברגשי כבוד לנשות הפורום...

freefall

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo72.gif../images/Emo79.gif../images/Emo212.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

כשאתה רוצה זה מצליח לך לא רע..

בהחלט שיר לא רע יש אפשרות להלחין את זה כדי שבטהובן אולי ינגן את זה?? אולי ניתן את זה למלחין הדגול ויהיה לנו פה יופי של קונצ'רטו והעיקר האורקסטרה... א'מחייעעעעעעעעעע.. דרך אגב לא ידעתי שגם לכתוב אתה יודע חשבתי שרק להתפלמס?

מישל A

New member
יקירי שיר מדליק, רק להזכירך שיש כמה גברים או

שאולי הן נשים המתחזות לגברים והן מקרקרות מרכלות ואולי אפילו מכוערות.....

בטהובן 9

New member
שלום פרנקי ידידי הטוב

אני מאמין למישל שהיא חדשה פה כפי שהיא כתבה וכותבת ואין לה קשר לגאיה ונילוש היא נכנסה לפורום אקטואליה וקיבלה קבלת פנים כפי שנוהגים לעשות כאן לחדשים בשפה הצבאית "זובור" (גם לנילי ולגאיה עשו זובור והבריחו אותה) העליבו אותה פגעו בה והיא מתגוננת בצדק(היא לא שייכת לאף מועדון חברים-חברות פה) היא מקבלת אינפורמציה מהרבה אנשים שמכירים את הנפשות הפועלות וכותבת בלי רגשי נחיתות אני מעריך אותה כבר מההתחלה -וחושב שהיא צודקת בהתנהגות שלה היא לא רצתה לריב-אבל התנפלו עליה והיא לא מגישה את הלחי השניה -כמו הרבה כותבים כאן

כפרע על פינוקיו חחחחחחחחחחחחח

אוי דיי אני על הרצפה פייר בדוגרי אני עוד מנסה לעשות אחד ועוד אחד שיצא לי שתיים ויוצא לי ארבע באמא שלי .. שככה יהיה לה בריאות ושתזכה לראות נחת מהנכדים שלה .. לא מצליחה להבין מה התקפת האמוק עלינו ..רק כפרע עליה מפחדת היא מפרנקי השריף ומדברת אליו יפה כמו סוכריות דבש.. אחרת היה קורע אותה לגזרים ועושה ממנה עפיפון לפורים. תגידי את מי גנבת לה את מיייייייייי?? שלדר מסרים עמיש מי סאמק שאלוהים יעזור לי .. אולי נעלה באוב משהו נבדוק את העיניין לאשורו?

meggie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif שימי ../images/Emo23.gif

בטו הוא יועץ אחיתופל שלה וזה בסדר כי זה הרי בטו שילאנו נכון ?
|
עם פרנקי היקר שילה היא הולכת בדרך ההפרד ומשול היא חושבת שכאן זה קיימברידג'

פרנקי 123

New member
בטו יגיגי ../images/Emo65.gif

אני לא מאמין לה..לא נולדתי אתמול. אתה יכול ורשאי לאכול את הלוקשים שלה..אני לא !

למעלה