כמו שביביהו שחרר את יאסין

ברור שישחררו אותו

ברגע שהוחלט בזמנו לעצור אותו במקום לשלוח אותו ליאסין וחבריו, זה הפך לבלתי נמנע שהוא ישוחרר להמשיך בפעילות הטרור למען השלום. נקווה שבפעם הבאה כבר נדע מה לעשות איתו..

bingoman

New member
ביבי שקרניהו?? אכן. האיש גמר עם הקריירה

היה ונשאר כישלונר. מתאים לעבוד בשוק הירקות של רמלה- לוד.

bingoman

New member
ביביהו ומושחתי הליכוד -לפח האשפה

ועל כך נאמר- אמן. ביבהו מתאים לעבוד בתור פועל נקיון בשוק רמלה לוד. לחשוב שאיש כזה היה ראש ממשלה- זה מחליא אותי!!!! אגב, ביבי לקה במחלת השיכחה.האם זאת התחלתה של מחלת האלצהיימר אצלו??

כשביביהו שיחרר את יאסין

נהיה שקט ברצועה. כבר שכחתם ? הבובה הזו בכיסא גלגלים הסתובבה ובירברה ובזה זה נגמר. אני קונה את המצב הזה נכון להיום.

שקדי

New member
מזכירה אגב בדמיון מפתיע

את הבבא בובה כדורי כורך הספרים הישיש האם מדובר בתאומים זהים שהופרדו בלידתם??

מישל A

New member
שקדי אתה מפליג בדמיונך, אתה מצחיק אמנם

אך איני יכולה לצחוק. חג שמח שקדי

שקדי

New member
הצחוק יפה לבריאות מישלונת

חייכי והעולם יהיה פתאום כה טוב חג שמייח לך ולבאי ביתך

בטח שאת לא יכולה לצחוק כי עוד לא התנצלת..

קשה להתנצל כי זה אומר שצריך להתכופף ובטח יש לך בעיות לומבגו אז קחי איזה כדור נומיצין תתכופפי בקשי סליחה..

בטהובן 9

New member
מכשפת שקר ביקשת סליחה מאלוהים שגלשת בכיפורים

מתי שהיית צריכה לצום להתפלל-ולבקש סליחה על החטאים שלך קצת יושר וצניעות לא היו מזיקים לך להפך היו מועילים לך ----------------------------------------- ביום הכיפור הבא תנסי באמת לצום כמו שצריך ולא לתחמן-בגלל שמשעמם לך-

לך לחברה החדשה ישנה שלך ...

ותכפרו שניכם על מעשיכם השנה ובשנה הבאה ... מצא מין את מינו הלך הזרזיר אל העורב שני אובססבים ... הרי אתה מלך החליפות בדיוק כמוה אז מה יום מיומיים והלוואי ותבלע לשונך לחיכך על כל שקר ושקר שלי.. אמןןןןןןןןןןןן לא פלא שהיא התחברה אליך והרי זה לא מהיום זה עוד מזמן,לא פלא ששניכם שונאים את הקטטוס הרי שניכם זה כמעט כמו אחד.. לא פלא שהיא באה אעלק לנקום הרי במי היא רוצה לנקום אם לא בקקטוס.. מי שונא יותר גדול את ביבי היא או אתה? ובקיצור יום עוד יבוא ונגלה שאתה זה היא והיא זה אתה מה שבטוח תורידו שניכם ת'חליפה ותעמדו בפינה ותתביישו על מעשיכם .. בשבילכם לא צריך כיפור אלא כפרה..

בטהובן 9

New member
הלשון שלך כבר נבלעה-בליקוקים לניתאי ועוזרו

נושא כליו כותב המכתבים המלוקק-קקטוס חברך

למעלה