תשובות לנוסעת ולחובטת שטיחים
נוסעת , את כותבת נחרץ וברור . את קובעת כי היות ואין סימן שאלה בדברי סימן שכבר קבעתי וזהו. תאמרי לי בבקשה , אם תשמעי אדם אומר בנחרצות "צריך למחוק את עזה" בלי סימן שאלה , האם לא תעני לו ? האם תנעל הדלת בפנייך לומר לו את דעתך באם היא שונה ? מה , הסגנון הוא הקובע ? אם החלטתי וקבעתי ,מדוע באתי לפורום, אני צריך אישור מחבריו ? מדוע על אדם לפרט את מעליליו בפני רבים ודאי שהדבר נעשה בעילום שם ?!
עכשיו לתוכן דברייך , אם עולה מדבריי שהינני גבר מושלם ואישתי פשוט לא רואה , אזי קבלו את התנצלותי . אני רחוק מלהיות בעל מושלם . אני אשם בדיוק כמו אישתי במצב . אין צורך בלרדת מהעץ , אני חושב שהזמן הבהיר לי במה אני לא בסדר ויש לא מעט מזה.
אבל וזהו תוכן דבריי , ישנם דברים שמפריעים וישנם דברים שפשוט אי אפשר איתם .לדוגמא : אם אינני זוכר את ימי ההולדת של אישתי , אם אני קצר רוח בסוף יום עבודה , אם אני מסריח בימי הקיץ , אם אני לא מחבק את אישתי יותר מפעמיים בחודש , אלו דברים שמפריעים לזוגיות .
אם אני שותה אלכוהול שלש פעמים בשבוע או מהמר כל סופשבוע או שאני מפלרטט כרוני עם נשים אחרות או שמא אני אף פעם לא מקשיב לאישתי ולמה שמציק לה וכן הלאה , אלו כבר לא הפרעות , אלו קירות ! אישה לא צריכה לסבול מצב שכזה אף אחד לא .
ועכשיו תשובה לחובטת שטיחים ( שפו על השם ) שאלת להסבר המשפט "אישתי לא הפנימה / מפנימה את חשיבות הקשר החברי ביננו על כל משמעותיו" - הכוונה שאם לדוגמא ביום חמישי בלילה , נאמר 2200 , באורך פלא הילדים מגלים סימני חולשה ועייפות והבית הופך לשקט , אישתי תנקה את הכיור או את השיש או השד יודע מה ולא תענה לקריאה השנייה שלי " את באה לקפה וסיגריה בחוץ ?". או לחילופין , סתם באמצע השבוע בסוף יום אני מציע לצאת למסעדה בקרבת מקום ולשתות בירה או כל הצעה אחרת , אני אקבל אחת משתי תשובות "אני עייפה " או "לא בא לי" . האמת ? גם אני עייף וגם לי לא כ"כ בא , אבל זוהי האחזקה המונעת של כל זוגיות . עוד דגומא ? "את באה לשים את הילדים אצל ההורים ולטוס לוינה ל 48 שעות ? יש דיל ב110 יורו לאדם , בקטנה " עוד דוגמא .. יחסי מין או שמא יחס מין ( ביחיד ) יום שישי בבוקר , הילדים במסגרות , יש לנו שעה וחצי פנויות , אני לא שואל אני יוזם , עם ידיים ( אנחנו הגברים, הרי בהמות נטולות עידון) ואז יש את התשובה " אני צריכה ללכת , קבעתי תור לציפורניים או לרותי או לסידורים או ל....ול....או ש..הילדים צריכים לחזור עוד שעה וחצי ( כאילו שיש לי כח להחזיק שעה וחצי ) " .
אישתי אדם חכם. היא יודעת בידוק מה אני מרגיש ( גם אמרתי לה בפעם האחרונה לפניי יומיים ), אבל הדחף האימהי חזק ממנה .
ולגביי ? או שאישתי מלאך אמיתי שפשוט מבליג על הכל או שאני יחסית נורמלי , אבל במשך כל שנות נישואינו אישתי התלוננה כלפיי על הפרעות בהתנהגותי חלקן אפילו הפרעות קשות אבל אף פעם לא על קירות וחסימות . את מה שאישתי רוצה וצריכה ( תשומת לב, הכלה , הקשבה , חום ואהבה, הומור , ביטחון ) אני מאד משתדל לא להחסיר ( זה לא כ"כ מעניין מה המזכירה אמרה להוא שאמר לאישתי שהקפיץ את הפיוז לעוזרת שביטלה את ההזמנה של השיש האיטלקי בגלל הנזילה בעזריאלי ) אבל נשים מונעות מאמוציות והן צריכות לשחרר את זה ולשם זה ,אנחנו הגברים, שם . בדיחה : מה הגדרה של אישה נשואה ? שואלת את בעלה שאלה , עונה במקומו ועוד אומרת שהוא שקרן.
נוסעת ? הנה אני מסיים עם סימן שאלה .. מה אתם חושבים ? אנא שתפו מניסיונכם .