כמו עוד הרבה

אפשר לקבל הסבר למשפט

"אישתי לא הפנימה / מפנימה את חשיבות הקשר החברי ביננו על כל משמעותיו"
תוכל לתת דוגמאות?

גלעד149

New member
תשובות לנוסעת ולחובטת שטיחים

נוסעת , את כותבת נחרץ וברור . את קובעת כי היות ואין סימן שאלה בדברי סימן שכבר קבעתי וזהו. תאמרי לי בבקשה , אם תשמעי אדם אומר בנחרצות "צריך למחוק את עזה" בלי סימן שאלה , האם לא תעני לו ? האם תנעל הדלת בפנייך לומר לו את דעתך באם היא שונה ? מה , הסגנון הוא הקובע ? אם החלטתי וקבעתי ,מדוע באתי לפורום, אני צריך אישור מחבריו ? מדוע על אדם לפרט את מעליליו בפני רבים ודאי שהדבר נעשה בעילום שם ?!

עכשיו לתוכן דברייך , אם עולה מדבריי שהינני גבר מושלם ואישתי פשוט לא רואה , אזי קבלו את התנצלותי . אני רחוק מלהיות בעל מושלם . אני אשם בדיוק כמו אישתי במצב . אין צורך בלרדת מהעץ , אני חושב שהזמן הבהיר לי במה אני לא בסדר ויש לא מעט מזה.
אבל וזהו תוכן דבריי , ישנם דברים שמפריעים וישנם דברים שפשוט אי אפשר איתם .לדוגמא : אם אינני זוכר את ימי ההולדת של אישתי , אם אני קצר רוח בסוף יום עבודה , אם אני מסריח בימי הקיץ , אם אני לא מחבק את אישתי יותר מפעמיים בחודש , אלו דברים שמפריעים לזוגיות .
אם אני שותה אלכוהול שלש פעמים בשבוע או מהמר כל סופשבוע או שאני מפלרטט כרוני עם נשים אחרות או שמא אני אף פעם לא מקשיב לאישתי ולמה שמציק לה וכן הלאה , אלו כבר לא הפרעות , אלו קירות ! אישה לא צריכה לסבול מצב שכזה אף אחד לא .

ועכשיו תשובה לחובטת שטיחים ( שפו על השם ) שאלת להסבר המשפט "אישתי לא הפנימה / מפנימה את חשיבות הקשר החברי ביננו על כל משמעותיו" - הכוונה שאם לדוגמא ביום חמישי בלילה , נאמר 2200 , באורך פלא הילדים מגלים סימני חולשה ועייפות והבית הופך לשקט , אישתי תנקה את הכיור או את השיש או השד יודע מה ולא תענה לקריאה השנייה שלי " את באה לקפה וסיגריה בחוץ ?". או לחילופין , סתם באמצע השבוע בסוף יום אני מציע לצאת למסעדה בקרבת מקום ולשתות בירה או כל הצעה אחרת , אני אקבל אחת משתי תשובות "אני עייפה " או "לא בא לי" . האמת ? גם אני עייף וגם לי לא כ"כ בא , אבל זוהי האחזקה המונעת של כל זוגיות . עוד דגומא ? "את באה לשים את הילדים אצל ההורים ולטוס לוינה ל 48 שעות ? יש דיל ב110 יורו לאדם , בקטנה " עוד דוגמא .. יחסי מין או שמא יחס מין ( ביחיד ) יום שישי בבוקר , הילדים במסגרות , יש לנו שעה וחצי פנויות , אני לא שואל אני יוזם , עם ידיים ( אנחנו הגברים, הרי בהמות נטולות עידון) ואז יש את התשובה " אני צריכה ללכת , קבעתי תור לציפורניים או לרותי או לסידורים או ל....ול....או ש..הילדים צריכים לחזור עוד שעה וחצי ( כאילו שיש לי כח להחזיק שעה וחצי ) " .

אישתי אדם חכם. היא יודעת בידוק מה אני מרגיש ( גם אמרתי לה בפעם האחרונה לפניי יומיים ), אבל הדחף האימהי חזק ממנה .
ולגביי ? או שאישתי מלאך אמיתי שפשוט מבליג על הכל או שאני יחסית נורמלי , אבל במשך כל שנות נישואינו אישתי התלוננה כלפיי על הפרעות בהתנהגותי חלקן אפילו הפרעות קשות אבל אף פעם לא על קירות וחסימות . את מה שאישתי רוצה וצריכה ( תשומת לב, הכלה , הקשבה , חום ואהבה, הומור , ביטחון ) אני מאד משתדל לא להחסיר ( זה לא כ"כ מעניין מה המזכירה אמרה להוא שאמר לאישתי שהקפיץ את הפיוז לעוזרת שביטלה את ההזמנה של השיש האיטלקי בגלל הנזילה בעזריאלי ) אבל נשים מונעות מאמוציות והן צריכות לשחרר את זה ולשם זה ,אנחנו הגברים, שם . בדיחה : מה הגדרה של אישה נשואה ? שואלת את בעלה שאלה , עונה במקומו ועוד אומרת שהוא שקרן.

נוסעת ? הנה אני מסיים עם סימן שאלה .. מה אתם חושבים ? אנא שתפו מניסיונכם .

לא השתכנעתי. כל ההשתדלות שלך לחיות את הזוגיות, היא קצת רופסת

אתה כל הזמן אומר שהיא מדברת יותר מידי, אבל מה שקורה בפועל זה שדווקא אתה זה שמדבר יותר מידי ולא עושה כלום, ולמה כוונתי:
1 - במקום להציע "בואי למרפסת לקפה וסיגריות" אתה יכול להכנס למטבח ולנקות את הכיור והשיש, להעביר סמרטוט על הרצפה המטונפת, להכין עוגה לשבת (אמרנו יום חמישי בערב...), אולי גם לדחוף מכונת כביסה אחת ואז לשאול "יקירתי, יש עוד משהו שכדאי לעשות לפני שנשב קצת בנחת במרפסת לקפה וסיגריה?"
2 - במקום להציע ללכת לסרט/פאב/מסעדהתודיע לה: "יקירתי, בכל יום ראשון בשעה 8 בערב יש לנו דייט: אני אחראי על התוכן, אני אחראי לביביסיטר ולהסעות, את רק מתבקשת להתייצב מאורגנת ליציאה. אם צריך, אשמח להגיע הביתה שעה קודם לכן לארגן את הילדים לשינה" (וכמובן גם לבצע) אגב, בכוונה בחרתי ראשון, אז היא עדיין לא עייפה מכל השבוע. הדייט יכול להיות גם ערב בצימר מפנק - נראה אותה מתחמקת שם מסקס...
3 - למה לא להפתיע אותה בנסיעה לחו"ל? אמרת שבפעם (היחידה?) שנקטת בטקטיקה הזאת התגובה היתה חיובית, אז למה לא המשכת עם זה? (אגב, איך היה הסקס באותה נסיעה לחו"ל?).

אגב, אם היא מסרבת לבוא איתך לדייט שקבעת ביום ראשון, פשוט תלך לבד... לפחות אז תדע שבאמת עשית הכל ולא הסתפקת בלקשקש כאן בפורום...

בקיצור, אם היית מנסה לתחזק מאהבת (שזה אחד הרעיונות שלך), היית צריך להתאמץ לשם כך... לתאם מקום, לדאוג להפתיע, לארגן את הכל, לפנק (אולי לא בספונג'ה והדחת כלים אבל בכל זאת...), ללחוש לה באוזן (או לצעוק) כמה היא מקסימה וסקסית... אז למה שלא תנסה להתייחס קצת לאישתך כמו מאהב (כן, כן, גם להתאמץ קצת לשם כך), ואם אין לך כח אז זונה היא באמת הפתרון שלך לבעיית המחסור בסקס.

גלעד149

New member
אולי עכשיו תשתכנעי

אני מבשל בבית וכם מנקה אחריי. אז עצתך לומר לאישתי " אני אטפל במטבח ואעזור במטלות " פשוט אינה רלוונטית .
אני עושה את רוב הקניות בבית .חוץ מכביסה אני שותף די פעיל .
אנא מכם, אל תשיבו לי שהנה עולה ריח של גבר מושלם , אני לא מושלם ולא מתיימר לומר זאת ואפילו לא חושב כך, אבל המצב איננו כזה שכל המטלות הן על אישתי ואני רק עומד מהצד ומבקש חברות .

עכשיו לעצתך. לדעתי את אישה חכמה ופרקטית . את אומרת - יש הערכה, יש אהבה , אין סקס, ביג דיל ?! סקס אפשר לקנות בכסף וזה הופך את זה לנקי מבחינה ריגשית . זהו שרות צדדי די נורמטיבי בעולם. (סליחה מכל אלו שחושבים שזהו ניצול ודבר רע , אך אין ביכולתי לשנות את העולם )
הרשי לי לומר לך שלדעתי את צודקת . חבריי הטובים אומרים לי אותו הדבר. אבל אני פוחד ממחלות . יש לי חוסר ביטחון לשכב עם נערת ליווי עם קונדום ולזרום עם זה כאילו יצאתי ממספרה.

רוב המאהבות, במיוחד כמו שאתה מבקש לך "חוויה קלילה לא מחייבת"

ידרשו (בצדק) שימוש בקונדום. ואם לא, אז כדאי לך לשים אחד בכל זאת.

גלעד149

New member
תשובות לסעיף 2 ו 3

הצעתך ליזום ערב קבוע אינה אפשרית משום שהלו"ז של שנינו נע ונד כל הזמן. כמו-כן ניסינו זאת בעבר אבל אישתי לא גילתה התלהבות יתר בפעם השנייה והשלישית. אני כן יוצא בערב זה או אחר ( פעמיים שלש בחודש) עם חבר לשיחת רעים על המצב הכללי ויאמר לזכותה של אישתי שהיא די מפרגנת ולא מעקמת את האף.

לגביי סעיף 3 - היינו בחו"ל שלש פעמים במשך הכרותנו - ירח דבש , נסעיה ספונטנית וההפתעה שציינתי . הסקס בירח דבש היה מצויין ( היו לנו הרבה סיגריות של אחריי ) הסקס בפעם השנייה היה חד פעמי ומשמים ובפעם השלישית הוא היה "נו טוב , אנחנו פה לא ?! " .

האנלוגיה שלך עם ההשקעה במאהבת והפיכתה לכיוון האישה מפתיעה ומחכימה בעיניי , אבל מציאותית מעורבים בזה רגשות של כעס ותסכול שלא קיימים עם המאהבת ולכן קשה בעיניי להשקיע , נכון להיום ,באישתי מאמצים שכנראה יובילו לעוד סרובים וכעס ותסכול מצידי.
אני קורא את הנאמר על ידי כולם ועל ידי ולא יכול שלא להשתומם : "וואלה , איזה שכל יש לאישתי ??? פעמיים טיפול של 10 דקות בשבוע היו עושים אותי אדם אחר . בהמה שכמוני . ייצור נעלך , חדל אישים !!!"

אגב , יש לי שאלה אלייך כאישה , מה עושה אישה נשואה שלא מסופקת ? איך היא פותרת את הבעייה ?

אלו שגרושים או שחוו חוויות דומות , אנא שתפו אותן , אני צמא לשמוע מניסיונכם

תשובה

אני לא יודעת מה תעשה אשה לא מסופקת היפוטטית. אני, אילו הייתי לא מסופקת מינית הייתי אומרת את זה לבן זוגי, אם זה לא היה עוזר, הייתי גוררת אותו לטיפול מיני, אם זה לא היה עוזר הייתי מחפשת פתרונות מחוץ לבית. אבל חוסר סיפוק מיני בא הרבה פעמים עם חבילה נילווית של כל מיני חוסרים בסיפוקים אחרים, אז אני מניחה שהייתי מחפשת מה הם ומנסה לעבוד עליהם (בהנחה שאני אוהבת את בעלי וחשוב לי לשמור על שלמות המשפחה).
בכל אופן, אם הייתי מחפשת לי מאהב, זה לא היה אחד שמדווח תאילנד אחרי 10 דקות.

גלעד149

New member
תאילנד

אם השתמשת במונח תאילנד , כנראה והיית קצינה או בטח משקי"ת/סמבצ"ית במשהו.

את מודה , כמוני , שחיפוש חיצוני לאחר שכלו כל הקיצים הינו אופצייה . הנה , אני מקבל תמונה ברורה לאחר 12 שעות בפורום - רובכם אומרים שיש להמשיך ולשמור על הבית והמשפחה ולנסות לפתור זאת או דרך זה או זה. השכלתי ולמדתי . תודה .

הטיפול בן העשר דקות שטענתי היה בגלל אישתי , לא בגללי . אני בהחלט מבין שזה לא מספיק אבל המציאות חזקה מהעובדות , אין לנו יותר מעשר דקות עד שאחד הילדים מגיע אלינו לחדר ( או אנחנו אליו ) או עד שלאשתי נמאס או עד ש.... או ש...... או אפילו ש.....
איפה היו הזמנים שאקט מיני נמשך 50 דקות עם דופק 140 ? איפה הימים שלפני כל מפגש היינו מכינים בקבוק מים קרים 2 ליטר ליד המיטה ( לכל אחד ) לשתייה שלפני תוך כדי ואחרי כמו באימון אופניים ? איפה לעזעזל הימים הללו ? אדיר מילר צודק - היה קטע ברמזור שהגרושה אומרת " ילדים זה חרא , פשוט מפחדים להודות בזה" .

סתאאאם, "ילדים זה שימחה , ילדים זה ברכה , זה אפילו כתוב בתורה " רק שמה שכתוב בפרוש רש"י בתורה שכל זה נכון כשיש מטפלת צמודה

נוסעת27

New member
וואו כמה בלבולי שכל

לא צריך לרדת לרמה של ילדים קטנים ולהגיד לי ש "אם לא היה סימן שאלה בסוף דבריי אז הסקת שלא שאלתי שאלה" הסקתי זאת מצורת הכתיבה שלך וממה שהשתמע מדברייך, לא מהתקטננות תחבירית... לא הגעת לכאן בשאלה מה לעשות הלאה, הגעת ממקום של "זה המצב" (תוך האדרה עצמית נרחבת) וזה הפתרונות שעומדים לפניי, שאף אחד מהם הוא לא באמת פיתרון אלא בעצם הצגת את מה שממש בא לך לעשות (ולבגוד הוא בראשם). ואני חושבת שכנראה עוד ישב לך קצת על המצפון, וקיווית שקסמי המניפולציה יעבדו גם כאן ואו שתקבל טפיחה על השכם מחברי הפורום, או שבאמת תסדר לך כמה עלמות חמד שיפנו אלייך "להצילך".. אתה טוען כאילו אתה בדילמה, כשבעצם מרבית התגובות שהיו לך כאן נגד בגידה קיבלו מענה מצידך שמנסה לשכנע למה בגידה היא פיתרון נפלא... אז אל תעמיד פנים שאתה בדילמה, באת לכאן עם תשובה ולא עם שאלה. גם נכנסת כאן למאבק כוחות דיי רציני (לא טרחתי לקרוא את כל התגובות אבל את חלקן וזה לימד אותי מספיק) נראה שנורא חשוב לך לצאת מנצח מכאן. לא ברור לי את מי אתה מנסה לנצח (בסך הכל כולנו אנשים זרים שלא מכירים אותך והעובדה שאתה לוקח כל כך קשה את מה שהזרים האנונימיים כאן מסיקים לגבייך מגביר את החשד שלי שהדברים בהחלט בהחלט נכונים). ואל תנסה אפילו לענות לי שאתה מתעקש כי אתה רוצה לשכנע אותנו ולקבל את העצות שכביכול חיפשת, כי זה בולשיט... נורא נורא חשוב לך לשכנע אותנו שאנחנו טועים. למה לעזאזל? המטרה לא ברורה לי, אבל היא מעידה על עוד גוון באישיותך, נראה שאתה אדם דיי מניפולטיבי ביום יום, יודע לדבר חלקלקות ולא אתפלא שכל מריבה או וויכוח עם אשתך מסתיימים ב"ניצחון מוחץ" שלך, כנראה כי פשוט דיברת ודיברת ודיברת וסובבת ולעסת עד שאשתך נכנעה (מתשישיות כנראה) או שבאמת הצלחת לשכנע אותה (אינני יודעת מה רמת האינטלגנציה שלה ואיך היא מתמודדת עם מלחמת ההתשה הזאת). בטוחני שאתה נהנה מתחושת העליונות הזאת (שניחוחה כבר עלה מהודעתך הראשונה). בקיצור, לך תבגוד, מפרגנת.

גלעד149

New member
אחרי שקראתי פעמיים, את תגובתך, החלטתי. לא בוגד.

את כה נחרצת בדעתך נגד שכנראה יש דברים בגו

יכול להיות שאשתך בחרה כבר

באפשרות ב' שהעלית, יש לה מאהב/ים ולא ממש חשוב לה לשנות משהו ביניכם.

גלעד149

New member
NEVER SAY NEBER אבל ככל הנראה אין לה מאהבים

אישתי היא אישה צנועה ושקולה . תשמט לסתי התחתונה עד מאד אם אכן יש לה מאהב.
אגב, אמרתי לה כל הזמן שהרעיון שהיא מקיימת מגע מיני לוהט עם גבר זה מדכא אותי עד אפר , לא כי היא עושה את זה איתו אלא משום שאיתו זה לוהט ואיתי לא.
אני אשכרה מפרגן לה להנות ובתוך תוכי נדלק מהרעיון שאישתי חיית מין ללא שובע , אבל אם היא אכן כזו זה יסתור את כל הבנתי בבני אדם וכנראה אאלץ להפוך להיות טבעוני,זואולוג ולהתרחק עד כמה שניתן מנמרים לבנים.

קודם כל, אכן –

Never say never... ואכן2 – בלי קשר לאשתך, תשמט לסתך התחתונה אם תדע לכמה ואיזה אנשים צנועים ושקולים (ואפילו נשואים!) יש מאהבים/ות. לא הבנתי מה הקשר בין התכונות האלה לבין ההליכה בדרך המונוגמיה. אפשר לבגוד גם בצנעה, בצניעות ובצורה שקולה.

שנית – אתה סותר את עצמך. מצד אחד מדכא אותך לחשוב עליה עם מישהו אחר, ומצד שני אתה מפרגן לה להנות (רק אל תענה שאתה מוכן שהיא תהנה כל עוד זה איתך... במקרה כזה הפרגון לא נחוץ).
אז מה נכון? ומה היא אומרת כשאתה מדבר על קיום מגע מיני עם גבר אחר?
אולי תציע (בעדינות! ובהרבה הרבה דרכים עקיפות ועקלקלות, במידה והנושא הזה מעולם לא עלה על הפרק) אפשרות של נישואים פתוחים ושניכם תצאו נשכרים?
ובעניין הלהט - זה חלק נכבד ברעיון המאהב/ת! מה הטעם במישהו אחר אם זה לא שונה ממה שיש כבר?

תראה, אני יודעת שאדם אחד, ובמיוחד מאוד קרוב, יכול לתת סטירת לחי שגורמת לחשוב שאתה לא מבין כלום באנשים. אבל זה לא נכון. לפעמים אנחנו קרובים מדי, מושפעים מדי, לא רוצים לראות מדי מכדי לקלוט את התמונה האמיתית. זה לא בהכרח משליך על ההבנה הכוללת בעולם הגדול שנקרא "אנשים". אני בטוחה שקלעת פה ושם לטיבם הנכון של אנשים. ואולי לא, ואתה באמת גרוע בזה... :)
אז אם אתה רוצה להתרחק מנמרים לבנים, סבבה (מומלץ גם להמנע מטילים, חום יולי-אוגוסט ואבולה. לא כ"כ קשור לנושא, אבל אם כבר הגענו עד הלום, חשבתי להתריע). אבל אל תיתן לזה (במידה ויש "זה") לערער לך את הבטחון הכללי ביכולת הקריאה.

גלעד149

New member
שנית , אכן,

אנא אל תביני את דבריי כיוהרה , אבל בדבר אחד יש לי כישרון - אנשים . נולדתי עם יכולת לקרוא אותם , להבין אותם ולדבר אליהם . הפה שלי מאכיל עשרות משפחות .
אישתי לא בוגדת בי משום שנשמתה טהורה . קשה לי להסביר ולתת דוגמאות משום שהן נורא אינטימיות ואם אחשוף אותן ומישהו שמכיר אותי יקרא הוא יוכל לשייך זאת . אבל מיום עבודה של שמונה שעות ארוך ומתיש בסביבה מלאת אנשים מסביב פלוס משרת הורות מלאה בבית מאיפה היא תמצא בדיוק זמן ?

אם היא בוגדת בי והיא נהינת אני בכנות גמורה מפרגן לה על כך, רק שלא יוודא לי שהיא להט ותשוקה שם ולא פה . זה באמת יגמור אותי. לא איכפת לי שהמאהב יספר לי משהו כמו "בואנה , יצאתי עם איזו נשואה שבא ונאמר שידעתי במיטה טובות ממנה. אין הרבה מה לספר " . אני לא קנאי ורכושני לאישתי אבל רעב מיני שלה אומר שאני אשכרה לוזר , כלב אשפתות , נמוך קומה שמשפשף אשכיו בדשא , מלכך פינך שכונתי.

אתם מעלים לי תסריטים וזה טוב ובא לי לזרום איתם - בא נגיד שהיא בוגדת בי , איך זה קורה בפועל ? גם המאהב יכול להתלונן על כמות מועטה של מגע מיני ? ואיך החלוקה ? שני שליש הוא ושליש אני ? או שמא שלשת רבעי הוא ורבע אני ? לפחות אם זה חצי חצי זה די פייר.

נשים יקרות, אנא שתפו אותי בידע שחסר לי - אתן כנשים רעבות למין ולכמות כמונו הגברים ואם הבעל עייף מידי ולא בעינין אתן משלימות הכנסה ? או שמא זה לא הכמות אלא האיכות ? המים גנובים יימתקו ?

אני לא מצליחה להבין אותך... :)

מצד אחד - יש לך כשרון לקרוא אנשים ואתה כותב שאשתך לא בוגדת בך כי נשמתה טהורה. נקודה.
ומצד שני - אתה מאריך ונסחף בעניין הבגידה, עד לשאלות של איך זה קורה בפועל!
למה? אם אתה חושב וגם די בטוח שזה בלתי אפשרי, אז זהו!
אין מה לחפור ולהכנס לסרטים ולתסריטים.
אני, מישהי זרה שלא מכירה אף אחד מכם ולא יודעת מה הסיפור כאן, מעלה אפשרות תאורטית לחלוטין.
אל תיקח כל דבר בצורה כ"כ אישית, זה ממש לא בריא.

דרך אגב - רצון למגע מיני עם מישהו אחר לא בהכרח אומר שאתה לוזר וכלב אשפתות.
זה אומר שמישהו אחר הוא פשוט חידוש וגיוון. חוץ מזה, מאוד קל להסחף לרומן עם מישהו שלא מקיימים איתו חיים שגרתיים ושוחקים. לא צריך לאסוף את הבגדים הזרוקים שלו, לא רבים איתו על כסף, חינוך ילדים ומי יוציא את הזבל. אז הוא נראה יותר טוב ממך לתקופה מסוימת. האם אוביקטיבית הוא יותר טוב ממך? לא בהכרח.

ולגבי השאלות האחרונות שלך - ברור שיש נשים (לא כולן) ש"משלימות הכנסה" וברור שמים גנובים ימתקו (לא לכולן). זה חדש לך?

גלעד149

New member
יקירתי הגלילית

על הומור שמעת ? 90 אחוז ממה שכתבתי , היה בהומור .
למה התסריטים שהעלתי זו השתעשעות עם מצבים .

אם יש נשים שרוצות מין כמוני ואת מכירה כמה מהן או אחת, יש מצב לטלפון או מייל ?

אוקי, נרגעתי :)

לרגע דמיינתי אותך הולך בזעם ברחובות ותולש שערות מאימת התסריטים שאתה מריץ, והתחלתי להרגיש שאני יאגו מאותלו... אבל אם אתה בעניין של השתעשעות בתסריטים, אז המצב טוב.

לגבי נשים שמחפשות מין עם גבר נשוי:
א. אני לא מועמדת
ב. אני לא מכירה מועמדות
ג. תהיה מאוד זהיר ביחס למועמדות
ד. יש פורום בגידות בתפוז - אני לא ממליצה עליו, אבל אולי לך הוא יעזור
ה. נראה לי שיש המון אתרים לנושא
ה. בהצלחה

גלעד149

New member
יקירתי הגלילית

גם שאלתי האחרונה הייתה בהומור , הוספת סמיילי , לא ?!
זה נראה לי מאד לא הגיוני לשאול שאלה אינפנטילית כמו " אולי את מכירה מישהי שמחפשת ...?" ואת בטח תעני " כן אני נכירה , תרשום טלפון .. "

בכל אופן תודה לך ולכל שאר המגיבים . נפתחו לי קצת הצאקרות בזכותכם.

אגב ? מה הכתובת של אתר הבגידות בתפוז ? סתאם , סתאם , בדיחה .......

הפרצוף הכחול שהוספת קודם הוא לא סמיילי

ואני לא מכירה אותך ולא יודעת מה הגיוני או אינפנטילי בעיניך. :)

<------ זה אכן סמיילי

בהצלחה עם הצ'אקרות הפתוחות ולילה טוב :)

למעלה