כמו עוד הרבה

אתה עונה על הכל, אבל עדיין זה מלא מסתורין

יש שתי נקודות.
האחת - אישתך יודעת שהימנעות מקרבה איתך מסכנת את הנישואים שלה ועלולה לגרום לפירוק משפחה? האם דיברת איתה על זה בגלוי?
&nbsp
נקודה שניה - בהנחה שהיא לא מטומטמת, היא אמורה להבין שזה מסכן אתכם. אמרת גם מצב כלכלי טוב, כלומר אפשר להביא עוזרת\מטפלת כמה פעמים בשבוע שיעשו לה חיים הרבה יותר קלים, ובכל זאת היא מעדיפה למרק ולקרצף את הכיור מאשר לצאת איתך למרפסת.
&nbsp
יכול להיות שכל "עבודות הבית" הן סוג של בריחה עבורה מהאינטימיות איתך. הרצפה לא דורשת דין וחשבון, הכיור לא מתחשבן איתה, והיא לא צריכה להיות נחמדה לשטיחים. כלומר, הבעיה האמיתית היא הקשר שלה איתך, והשאר זה רק תירוצים. אולי היא בכלל לא רוצה להיות איתך?

גלעד149

New member
מהשאלות שאתם מעלים אני מבין כמה הפורום הוא כלי שימושי

ללא פחד וללא חשיבה מקדימה , אתם מעלים שאלות קשות מאד שפותחות צ'אקרות וכיווני חשיבה .

נאמר זאת כך , יש סיכוי שאישתי לא רוצה להיות איתי ויכול להיות שזה באשמתי . גם אם זה נכון אין זה מעלה או מוריד מעצם הבעייה והפיתרון , זה לא משנה מי אשם זה משנה מה עושים.
לגופו של עניין , אני חושב שאישתי אוהבת ומעריכה אותי משום שראשית היא אומרת זאת מבלי להשפיל מבט או במציאת מילים . שנית , היא מאד נהינת במחיצתי - היא צוחקת המון וזורמת ( הרבה יותר מנשים אחרות של חברים שאני מכיר) .
הבעייה של אישתי היא כנראה אי יכולת לראות תמונה כוללת ולטווח ארוך. מה שיש כרגע על השולחן בו מטפלים. יש אנשים שחושבים על הנהר לפני ההגעה ויש שאומרים " שנגיע לנהר , נחצה אותו" . העולם תמיד נחלק לכמה סוגי אנשים וטוב שכך.

אם אתגרש ממנה , בדבר אחד אני משוכנע , אני לא אתחתן או אצא עם אימא . רק עם אישה .

היא מעדיפה "לנהל משברים" מאשר למנוע אותם?

אז הנה לך הפיתרון המושלם.
תייצר משבר! אפילו רצף של משברים.
א. תתחיל לתקשר עם נשים אחרות, ואל תנסה להסתיר את זה. כלומר, תלך לכיוון של בגידה, ואפילו תבגוד! זה וואחאד משבר.
ב. תדבר על כך שאתה שוקל להתגרש.
&nbsp
כמובן שכשאתה מזעזע את היסודות אין לך אפשרות לחזות מראש את התוצאות ולא הכל ילך בדיוק כפי שאתה מצפה. אבל לפחות המצב יפסיק להיות סטאטי, ויווצרו משברים שאישתך תזדעק להתייחס אליהם.

קבל עוד בומבה בצ'אקרה

מכל מה שסיפרת עולה התמונה הבאה:
היו הייתה אישה מינית תוססת ומגניבה. התחתנה עם מופרע התנהגות, עם בעיות סדר וניקיון, ועוד כמה בעיות שמבחינתו הם 'זה מה יש', שעם הזמן והניג'וזים יתכן וקצת התמתנו. ואולי לא. בהתחלה זה היה רק היא והוא, והבעיות שלו. אחר כך הגיע ילד/ה אחד/ת, והיה סביר והמגניבות והרעננות עדיין נשמרה. אחר כך נולדו עוד... ארבעה. ואז, בין שמונה שעות עבודה מאומצת מול קהל לבין תפעול משפחה של חמישה (!) ילדים אחר הצהרים היא שכחה איך להיות מגניבה ו.. חברה. יעני, לא רק שהיא לא מוצצת. היא גם לא מוכנה אפילו שהוא יבוא בה בבום טראח ביום שישי, 10 דקות לא יותר. למרות שהוא דובר שפות, כולל מינית מדוברת, ויודע להפניק כל אישה, היא טוענת שהיא עייפה (וואלה), או שלא בא לה (לא יכול להיות). וגם, לא איכפת לה כלל שהיא שמנה.

אז מה שלי יש לתרום לדיון זה ככה - כמו שאתה בטוח שסידרת אותה מכל הכיוונים ושאין כל סיכוי בעולם שיש לה רגע פנאי להתחרמן על איזה עלם חמודות נטול הפרעות התנהגות שרמנטי <בטחון כנגד קרניים שכל גבר כה זקוק כדי להמשיך לנשום>, ככה היא בטוחה שאחרי חמישה ילדים אין שום סיכוי שבעולם שתעזוב את הבית ותערער את היציבות שלה <בטחון כנגד זעזועים כלכליים עם חמישה פיות בגדלים שונים> אז יש ביניכם מאזן אימה מושלם, ואין לשום צד שום אינסנטיב להתקדם אחד לקראת השני. אתה - לא צריך למתן הפרעות התנהגות <למה לאן היא תלך, ובעיקר מתי?> והיא לא צריכה להזדיין איתך <למה לאן אתה תלך, אם אתה לא אידיוט ומבין כמה זה יעלה לך>.
אז תפסיק לעבוד עלינו ולספר שיש לך 3 אופציות. יש לכך לכל היותר בין 1 ל1.5 - למצוא משהו שיעסיק אותך לפחות כמוהה, כדי שיהיה לך פחות זמן פנוי לבלבולי ביצים. למשל, לעבוד חזק יותר ומהר יותר, או לקחת על עצמך לפחות כמוהה במישור הבית והילדים, או יותר ממנה. ככה גם אתה תהיה עסוק ועייף ולא יבוא לך וזה יפתח ביניכם אופק לחברות מופלאה מושתתת על הזדהות
. ולמה הסרתי לך בלי הרדמה 2 אופציות נוספות? כי אתה חי בסרט. אתה לא תתגרש, כי זה יביא אותך להישרדות ששום אמא, שהיא חצי אישה לא תרצה להסתכל בכיוון שלך, ואם היית אטרקטיבי ומושך אזי כבר היו לך אינסוף הזדמנויות לבגוד ולא היית בא לקשקש אותנו כאן למוות אלא עוסק במלאכה
.
אז, אולי כביסה זה דווקא רעיון טוב. בהצלחה.

I C E M A N 7

New member
אשתך לא רואה לטווח ארוך?

הצחקתני.
אתה יודע מי אתה? אתה גבר מזדקן עם שערות באוזניים בעל משרה מבטיחה במגזר הציבורי, עם תנאים ופנסיה תקציבית ששומרים עליו בפנים, שלעיתים פוזל ימינה למגזר הפרטי ומפנטז. מרייר על איזה שניים או שלושה חברים מהצבא/מהתיכון שעשו חיל והתעשרו, ומדמיין שהוא יכול היה להיות יזם כמותם. כי הוא הגמיר פעם איזו נערה או שתיים, או זה מה שהזיכרון הרחוק והמעוות אומר לו (קודמותיה של אשתך? מתי, בצבא? בתיכון? פחח). מפנטז אבל יודע שאף אחד לא מחכה לו במגזר הפרטי, שהסיכויים נמוכים ושכישלון שם שווה קריסה.
ואשתך? היא הימרה על הסוס הנכון. תפסה אותו צעיר ושריינה אותו עם פלומבה של 5 ילדים.
אם זה לא תכנון לטווח ארוך, מה כן?

יודע למה אף אחד מאלה שהיו במצבך ושברו את הכלים לא מתייצבים כאן לבקשתך ומייעצים לך?
כי ברור להם מה שברור לאשתך ולמפלצת - שאין סיכוי שתעשה זאת.
אתה עצלן מדי, פשוט מאוד. חבל לבזבז עליך אנרגיה.
זה מריח מקילומטרים.
יש אתה אלה שמחרטטים ויש את אלה שעושים. אלה שמחרטטים לא עושים, ואלה שעושים לא מחרטטים.
ואתה? אתה מתפרנס מלחרטט.

ואגב, רובין וויליאמס השם ייקום דמו לא המציא את הקלישאה "התאבדות היא פיתרון קבוע לבעיות זמניות".
הוא רק ציטט אותה בסרקאזם עבור העדר האנושי והעלוב, לאחר שהדמות שלו ביימה התאבדות של בנה המאונן.

גלעד149

New member
צריך היה לבוא לפה בשביל לראות שזה נכון . בעיניים.

איזו יכולת ניתוח יש לכם ... פששש...שאפו . אתה הגבר השני פה שממש מרשים ביכולת הזו.

אני גבר מזדקן בעל מישרה במגזר הציבורי ? אני מנהל חברה פרטית עם 40 עובדים ומחזור מכירות ורווח סבירים לחלוטין.
הגמרתי בחורה או שתיים מהתיכון ? נו טוב , אתה הרי יודע הכל.
אני מפנטז על עבר רחוק ? מה תגיד על זה שאני די מחוזר מהנשים שסביבי היום ? בארץ ובנסיעות לחו"ל ?

אל תחשוב שאני מתנפח או משהו, אני לחלוטין נורמלי ורגיל כמו כולם בלי שום יתרון , פשוט הצחיק אותי הניתוח שלך.

בדבר אחד אתה צודק , אני חרטטן שלא עושה . למרות שהייתי בלפחות עשר הזדמניות מזמינות בחמש שנים האחרונות , לא עשיתי . המצפון והחשיבה קדימה ייסרו אותי.

עליי להודות בפעם השנייה , אתם כנראה ולא קולטים אותי ( אולי באשמתי ) הכתיבה על הנושא והפריקה של התסכול מאד תורמים לו לאדם באשר הוא . כתוב בספר משלי "דאגות בלב איש ישיחנה" , אני שח את דאגותיי לכם ואתם עונים לי וכך משתחרר לי השואסמו.
אם אתמול בבוקר הייתי לא הכי הכי , עכשיו אני מחייך. זה לא פתר את הבעייה , זה הנמיך את הלהבות.

לגביי עצותיכם, כאחד שעוד לא התגרש ולא בגד באישתו, הייתי רוצה לשמוע איך זה . מה טוב ומה רע.
כבר ציינתי שחבר מהמגזר הפרטי שמתאמן בחדר כושר, נראה טוב , מרוויח מצויין ונוסע על הארלי ( אני לא יכול להתאפק ולתת לך שוב ליפול עם הניתוח ) סיפר לי שמאז שהוא בוגד הכעס שלו לאישתו פחת פלאים והמצב בבית ממש השתפר.
יש ביחיסים המונוגמים סוג של בית כלא נורמטיבי ( אמרתי סוג של , לא אמרתי בשורה תחתונה ) שמאפשר לך לצאת רק דרך מספר פתחים מסויים : אתה יכול לאכול אצל אימא שלך או במסעדה אם אתה לא אוהב את האוכל של אישתך. אתה לא בוגד. אתה יכול לשוחח עם חבר או חברה על תחביבך מילדות אם אישתך לא אוהבת אותם. אתה לא בוגד. אתה יכול לצפות בכדורגל או סנוקר עם חברים אם אישתך לא אוהבת . אתה לא בוגד. אבל.... אתה לא יכול לקיים יחסי מין עם אחרת או אחרות אם אישתך לא רוצה כמוך. אתה בוגד . ומה עם לאישה יש לבידו נמוך משל הגבר שלה ? ככה היא נולדה ! ההפרש הזה לא נתון לשינוי אולי טיפה אבל לא באופן משמעותי . מה אז ?

תגיד

בתור מוצא פתרונות מדופלם, לא יותר יעיל לשואיסמו שתשחרר אותו עם יד ימין?

דווקא עם נהרות של מלל חסר תוחלת החלטת לשחרר אותו?

גלעד149

New member
אני אומר ..

אני משחרר עם יד ימין. אכן .
היום הרבה יותר מבעבר.

המלל שלי לא חסר תועלת , אתם מצליפים בי ואני קולט מסרים שונים. אני לא יכול לעבור תהליך כזה מחוץ לפורום אנונימי.
אגב, בתור אחת שמצליפה גם מצליפה בי, מה לדעתך השלילה בבגידה ?

I C E M A N 7

New member
אתה אכן לגמרי נורמלי ורגיל

גבר ממוסד עמוקות שמפנטז לעיתים על החיים שמאחורי החומות. שהופך את העובדות המחייכות לבוס למחזרות, כמו גם את המלצרית הכוסית בפאב שמפלרטטת עד הטיפ. שסופר את ההיא שזיין במושב האחורי של האוטו של אבא, כי קיבל ממנה לייק אחרי שחיפש נואשות ומצא אותה בפייסבוק. שנעמד על הרגליים האחוריות ברגע שנדמה לו שדורכים לו על האגו, עד כדי כך שאינו מבחין באנלוגיה לגיל הרך לחיי הנישואין שלו (אתה מנהל? אמיתי כזה עם משרד ומזכירה? וואו).

תשמע, בכל פעם שגבר חרמן מדבר איתי על מצפון, אני מבין שהגיע הזמן לחייך בנימוס, לשתוק ולהתכנס בעצמי ובבירה שלי.
זהו כלל שאימצתי לעצמי לאחר אינספור שיחות ברים כאלה עם נשואים נורמלים ורגילים שהחליטו לפרוק את ליבם דווקא עליי.
שיהיה בהצלחה, גבר.

גלעד149

New member
איש הקרח , אשמח לתשובתך

נשבע , בלי ציניות , אנא האר את עיני , אני כנראה לא שם לב וכנראה אשכרה בור ועם הארץ .
שכתבת " ברגע שנדמה לו שדורכים לו על האגו, עד כדי כך שאינו מבחין באנלוגיה לגיל הרך לחיי הנישואין שלו " מה מדבריי היו תגובה לדריכה על האגו ובמה איני שם לב לאנלוגיה .

שילה1

New member
אם תתגרש,תהיה עסוק בשתים או שלוש עבודות רק

כדי לשלם מזונות ואולי גם מדור,ל 5 ילדים.
האם חשבת פעם שאשתך חונכה אחרת,ובית וילדים נותנים לה תחושת מימוש עצמי?(כשכל השאר-זניח..)

sweetjane1982

New member
שתהייה נשואה מתוסכלת מינית כמוך, לא רווקה.

הבנתי שיש לזה אתרים מיוחדים.

אם אני מבינה נכון הבעיה היא סקס לא מספק

או חוסר סקס
תבין
נשים לא נהנות מסקס כמו גברים.
בשביל זה היא צריכה אותך - שתעזור לה
ברגע שתפסיק להיות אנוכי אלא תתמקד בסיפוק שלה
היא תירצה כל יום סקס...
אתה צריך עכשיו להתחיל להשקיע בלקבל ידע ומידע לגבי האורגזמה הנשית ומערכות יחסים...יש המון ידע באינטרנט.

טיפ ממני - אשה צריכה לחוש מחוזרת ואהובה
תסדר לכם - חופשה בהפתעה - למשל
שהוריה ישמרו על הילדים ואתה והיא שבוע באירופה
שם אתה מחזר אחריה - וקונה לה ומפנק אותה
לא מבקר אותה ולא מלחיץ אותה
וגם במיטה
היא המלכה ואתה העבד
כמובן עם כל הידע המיני שצברת כיצד לספק אותה.
כמובן בלי להלחיץ אותה - כאמור היא המלכה ואתה העבד..ואתה עושה מה שהיא רוצה
גם אם זה עכשיו להתחבק ולישון
כי אולי עוד שעתיים היא תתעורר חרמנית..

למעלה