מריוס - אני אולי חרטטן אתה וודאי טיפש ושחצן
התשובה שלך מעידה רק על דבר אחד - אתה מדבר עם אנשים רק אם הם בתדר שלך ואני די בספק אם אתה בכלל מבין תדרים אחרים.
חוץ מתשובות קצרות וחסרות תוכן אתה לא אומר דבר. אנא חסוך לי את ההמשך.
חובטת - אני מקבל כל מילה מעצתך. זה די בעייתי בכתיבת הודעה להסביר ולפרט דבר כה מורכב כמו זוגיות , אבל המצב ביננו הוא לא מאוחר מידי ולא של עשינו הכל ועוד אין מה לעשות. יש לאישתי ולי זוגיות די טובה של כבוד הדדי ואהבה ויש קרקע די פוריה לעבודות תחזוקה בהמשך.
למרות שאני לומד די הרבה מהתגובות פה , אני חייב לציין שמםריע לי דבר אחד , למה אף אחד עם סיפור דומה ( ויש הרבה כאלו ) לא עולה ואומר - גם אישתי הייתה כך וכך...ועשינו .עשיתי , כך וכך ?
כן , אני דפוק ,אני מודה . יש לי התנהגות שמקשה על הזוגיות ועל אישתי , אני משתדל לתקנה . אם לפני 15 שנה המטבח אחרי לכתי היה נראה כמו סעגייה היום הוא נראה כמו נחל עוז , עדיין לא קיסריה אבל וודאי הרבה יותר טוב. אם לפני 10 שנים לא הייתה לי סבלנות לשבת עם הילדים היום אני מבין הרבה יותר כמה זה נחוץ. אם לפני 15 שנה מחשבותיי היו בכיוון בודד היום הם בכיוון משותף . למרות היותי מה שאני , מעולם לא הפסקתי להיות חבר של אישתי , מעולם לא נמנעתי מלהקשיב לה ומלהכיל אותה או מלתת לה ביטחון או מלהשתתף במטלות הבית ( אני מפחד לפרט יותר , אבל האמיני לי שאני מאד שם - בבית בשביל שאישתי תוכל לעשות מה שהיא עושה ). יש מצב שאישתי הייתה עוזבת אותי לולא דברים אלו.
אני רק מבקש דבר אחד ואיתו נפתח האשכול. הוא לא מין והוא לא יציאות והוא לא בילויים - אני מבקש מאישתי להפסיק לשים אותי במספר חמש. יש לי חיים מאד אינטסייבים ודורשניים , אני בלחץ מפרוייקטים בעבודה ופרוייקטים אישיים ( כמוו כולנו ) פשוט אין לי טעינה בסוף היום בבית . זו לא טעינה של סקס , זו לא טעינה ללטף לי את הראש , זו טעינה מחבר. אני יודע שאישתי עייפה לא פחות ממני וקשה לה , אבל אני כן טוען אותה שהיא צריכה , אני מסוגל באמצע יום לעזוב הכל ולקפוץ הביתה לכוס קפה ולשיחת חולין ,למה היא לא יכולה לשתות קפה שחור חזק ולהחזיק איתי עוד שעה פעם בשבוע ? למה היא לא יכולה להגיד לי , ככה פיתאום , בוא נקפוץ לרומא עד מחר בלילה ? למה היא לא יכולה לומר לי אתה מגרה אותי ? או בא לי עלייך , כנס שנייה לאוטו ( הילדים בבית , לא ?! ) . למה זה כ"כ אפור וחסר צבע ? למה כל דבר צריך לתכנן עד היסוד כי אחרת לא עושים אותו ? למה הילדים צריכים כוווווול כך הרבה תשומת לב ? מה, הם יגדלו עקום לגמריי אם לא ניגש אליהם לילה אחד אם הם בוכים ?
עוד 10-15 שנה אישתי ואני נשאר לבד בבית , רק שנינו . ללא עיסוק בילדים ובבית. שני אנשים בני חמישים פלוס , צעירים ובריאים ( בע"ה ) ומלאי חיוניות , אני לא רוצה למצוא את עצמי אז בוהה בה ואמר בליבי " מה בדיוק אנחנו עושים יחד היום ? הרי ביקרנו כבר את הנכדים , עשינו בייבי סיטר אחה"צ וטיפלנו בשאר ? "