כמותי

אבל הם אמרו שזה 4 ולא 4-

ו2- ולא 2 ככה שצה יוצא בול על 1,0 ואז 1,3 זה בדיוק שלוש ממנו, ואם אחרי זה ואחרי שאמרתי לך שהמצב שחבתי עליו אפשרי רק באליפסות אתה עדיין רוצה לאכול סרטים אז תהנה אני מתנצל לא כי אני כלכך אכפתי פשוט אנשים בסביבות הפסיכומטרי שדואגים לציון שלהם הופכים לקניבלים אוכלי אדם ואני די אוהב את השם משתמש הזה שיש לי כאן

גלית372

New member
מרוב שאני עייפה

לא שמתי לב אפילו שכתבתי פעמיים מינוס 4... [למרות שהתכוונתי בפעם השניה ל4] בכל מקרה לא משנה כבר... ואחלה כינוי בחרת לך... [הוא לקוח מסרט המצוייר עם צ'בורשקה נכון???]

Kayben

New member
אה, סבבה... אז תשכח מהכל, חחחח

הנה אז יש לך רעיון אדיר בשביל שאלה בפסיכו... תתקשר אליהם ותיתן להם את השאלה בתמורה שיוותרו לך על הטעות. :)

רואים שלא דיברת איתם הרבה בטלפון

בתור אחד שהתקשר אליהם ולא פעם אחת אני יכול לומר לך שהאנשים שעונים שם נמצאים תחת הרבה יותר ממריצים מאלה שעשו פסיכומטרי אפילו ויש להם מצברוח הרבה יותר גרוע ממה שהיה לנבחן שחולם רפואה וגילה שהוא דפק פרק מילולי שלם בבחינה, ככה שהדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לדבר איתם עוד קצת... ובקשר לשם זה כן מהסרט המצויר

Kayben

New member
חחחח, אהבתי.

אז יש!!! הואו (סגנון הומר סימפסון) !!!, אין לי 4 טעויות, רק 3... מסתבר שלא ניסו להתקיל אותו בהנדסה אנליטית.

גם אני

סימנתי 9 פאי. לגבי הדיון על הנקודות, אני די בטוח שהן היו (1,3) (4,0) (2,0-), ואז המיתר שנמצא על ציר X הוא קוטר.

RYaniv

New member
טיפה באיחור, אבל התשובה באמת 9 פאי

והנקודות הן אכן -2,0 ו 4,0. המרחק ביניהן יוצא 6, המרחק ביניהן לבין הנקודה השלישית הוא שורש 18 וזה יוצא משולש שווה שוקיים עם שתי זוויות 45 מעלות, כלומר הזווית השלישית שנשענת על ציר האיקס שווה ל 90 כלומר הצלע שאורכה 6 היא קוטר, ולכן רדיוס שווה 3 ושטח שווה 9 פיא וסגרנו עניין.

למעלה