כמותי

danit6

New member
כמותי

אני לא זוכרת באיזה פרק בדיוק זה היה אבל אני זוכרת שהייתה שאלה שבה נתנו 3 נקודות, אני זוכרת שאחת הנקודות הייתה 3,0 והשאלה הייתה מהו שטח המעגל שעובר ב 3 הנקודות שנתנו... אני בחרתי שהתשובה היא 9 פאי, כי הסקתי שה 3,0 מעיד על הרדיוס. מישהו יודע על מה אני מדברת? האם תשובתי נכונה?

Team Xtream

New member
זאת התשובה

בעצם כל הציר ה איקס היווה את הקוטר שזה היה בעצם 6 אם מחברים את הנקודות חצי מקוטר זה 3 שזה ה רדיוס ולכן השטח 9 פאי

חולק עליכם

היו שם שלוש נקודות 1,3 2,0 4,0- עד כמה שאני זוכר ככה שהיקפתי 16 פאי. אשרו את הנתונים, אם זה נכון אני ינסה להסביר למה לדעתי זה ככה...

Kayben

New member
לאאאאאאאאא!!!! אינעל!!!!

קלטתי למה זה לא נכון... עוד טעות. אילו באמת הרדיוס היה 3, קרי נקודת האמצע היא ב 1,0-... ואז נקודה האמצע צריכה להיות, 1,3- כלומר נקודה 1,3 לא יכולה להיות על המעגל, לפי זה. תסביר את הדרך שלך... הרגת כאן אלפי אנשים... בהנחה שאתה צודק לגבי הנקודה השלישית.

טוב

אני כבר התחלתי לחשוב שאני טועה שזה עדיין רוב הסיכויים אבל אני ינסה להסביר הכל מקרה המרחק המקסימלי בין שתי נקודות על מעגל הוא פעמיים הרדיוס, אם אני זוכר את הנקודה נכון אז הרדיוס לא יכול להיות 3 ולכן הוא חייב להיות יותר משלוש מכוון שיש מרחק של שש בין שתי הנקודות על ציר הX לא היה משהו יותר גדול מתשע פאי חוץ מ16 פאי אז הלכתי על זה זאת הדרך שלי בערבון מוגבל...

Kayben

New member
אני מסכים איתך, אחלה דרך.

נראה לי שהנקודה השלישית שאמרת נכונה... כי אני זוכר משהו כזה גם. הנקודה השלישית לא ישבה טוב מבחינת הרדיוס עם האחרות. אוף... עוד טעות!!! 4 כבר....

נראה לי שאתה מתבלבל

אני זוכר שדווקא זה היה 2- ו4. מי צודק? כנראה שלעולם לא נדע בביטחון.

וואלה נראה באמת יותר הגיוני...

אז כנראה שרוב הסיכויים טעיתי אולי יש שיטה כלשהי לבדוק את זה גיאומטרית ואם זה לא יוצא רדיוס של 4 לפי הנקודות שנתתי אז מאה אחוז צדקתם טוב מילא לא ציפיתי הרבה מהמועד הזה, עד עכשיו 2-3 טעויות בכמותי מתוך שני פרקי אמת שזה נראה לי כבר יוצא פחות בכמותי מפעם שעברה אז נקווה שניחשתי טוב במילולי כמה דברים אבל בעקרון אתם יכולים לא לדאוג לתרגיל הזה נראה לי טעות שלי ב95%, לא ראיתי קשר מסויים למספר השלישי וחשבתי שהם מתחכמים.

Kayben

New member
ויש דרך גיאומטרית -

מפגש התיכונים במשולש חסום הוא מרכז המעגל... אבל זה כבר מורכב מידי. מספיק לראות שהרדיוס לא מתלבש על נקודה 3, כדי להסיק חד משמעית שהרדיוס גדול מ-3. כלומר השטח גדול מ-9 פאי, ואם אתה אומר שהיתה רק תשובה אחת. זה מספיק טוב בשביל המרכז הארצי. ואני לא חושב שהרעיון הוא מורכב, פשוט נפלו במסיח שלהם כמו אהבלים.

talush5

New member
תקשיבו אף אחד לא אמר לכם ש...

המעגל סימטרי לראשית הצירים!! הרדיוס אם כן שווה ל-3 בכל זאת!

יכול להיות שהתבלבלתי

אבל אני דיי בספק בגלל שבשאלות של מערכות צירים אני תמיד משרטט שירטוט מדוייק (בערך), השרטוט שלי דווקא היה הגיוני. כמובן שאם לא קראתי את הנתונים כראוי אז גם השרטוט מוטעה, אבל עוד פעם, לא נראה לי שקיימת דרך לדעת בביטחון מה היו הנתונים בשאלה.

שמעו אנשים

טעות שלי, עלי, אני לוקח את זה סבבה?... אל תיכנסו לי עכשיו לסרטים אתם במצב די לא אובייקטיבי שכל דבר נראה לכם טעיתם אני אומר לכם שהרוב המוחלט של הסיכויים הוא שצדקתם מנקודת מבט אובייקטיבית, אל תאבדו על זה שעות שינה

ואת לא מסכימה עם זה...

שטעיתי, כתבתי כבר שלוש פעמים, איזה סמים ממריצים לקחתם למבחק הזה כתבתי שטעיתי בדקתי את זה ומצב כמו שחשבתי שהיה לא יכול להתקיים אלא אם כן הם דיברו על אליפסות אבל זה לא המצב נכון??????

Kayben

New member
אבל צדקת damn it

מה אתה מתנצל, שענית נכון?! תאכיל אותנו סרטים, אנחנו אוהבים את זה. אני זוכר שגם היה נקודה שלישית, שאחת מנקודות הציון שלה היה 3... מכיוון שאין מצב שזה היה הX, כי אז הוא היה יותר רחוק מה 0,2... אז זה די בטוח היה ה-Y... ואני די בטוח שה-X שלו לא היה 1-.. אלא משהו חיובי... ואם זה משהו חיובי, זה אומר שהרדיוס חייב להיות גדול מ-3. :) כל הכבוד, בקיצור... :)

גלית372

New member
KAYBEN אני עדיין חושבת שהתשובה 9פאי

תרא אם הנקודות היו 2,0 ומינוס 4 0 אז זה היהאולי נכון...ה16 פאי אבל זכור לי שנקודות היו -4 ,0 ו- 2,0... הנקודה השליישת ד"א הייתה 1,3 ולכן התשובה היא 9 פאי

Kayben

New member
אז לא הבנת, אני אסביר לך שוב

אני גם טוען שהנקודות היו: (2,0) (4,0 -) (1,3) שימי לב שבין שני הנקודות הראשנות, המרחק הוא אכן 6. אבל זה לא קוטר, אלא מיתר קטן יותר. איך אני יודע? לפי שלילה, אם זה כן היה קוטר, אז באמת הרדיוס היה שווה 3... מרכז המעגל חייב להיות בדיוק ביניהם, כלומר ב 0, 1 - אבל אז תגלי שהמרחק בין מרכז המעגל לנקודה השלישית הוא גדול מ-3... כלומר, זו אינה יכולה להיות נקודת האמצע, כלומר זה אינו הרדיוס הנכון. כלומר שני רדיוסים חייבים להיות גדולים מ-6... או במילים אחרות, רדיוס 1 חייב להיות גדול מ-3... והתשובה היחידה שמתאימה לכך היא כנראה כמו שהוא אמר 16 פאי...

למעלה