כמה
ביחד

McFreaKy

New member
Spike, William The Bloody. ../images/Emo99.gif

ספייק מ"באפי". התחפשתי אליו בשנה שעברה. תזכיר לי להראות לך תמונה מחר כשאהיה בבית.

niro levi

New member
בוקר טובב

אני עייפההה אבל צריך לנקות אוףף אין לי כוח ואני כל כך שונאת... כל מי שהולך היום להופעה תהנו גם בשביל מי שלא הולך...

מירוש 18

New member
לכל מי שהלך, הולך, ילך להופעה היום

שיהנה... ותצלמו תמונות בבקשה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיייההייי!!! אין יותר ספרווווווווות

לפחות עד לבגרות חופש מכל השירים.. הפיוטים.. והסיפוריםםםם זה כ"כ טוב!! כתבתי ממש קצת..
וזה לא טוב.. אבל לא היה לי מה להוסיף עוד..חח
מקווה שזה מספיק טוב.. ואם לא אז לפחות 60..
לכל מי שהולך (למרות שבטח כבר יצא..) תהנו המון!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכולם הלכו לזאפה, זאפה, זאפה ורק או

+תי השאירו ילדה קטנה לבד..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif

כ"כ רציתי לבוא אבל גם לא ההיה לי עם מי וגם אבא שלי לא הסכים לי..

../images/Emo41.gif גולדה והשטויות שלה...

למי שלא הבין, גולדה זה חברה שלי... ומשעמם לה בחיים אז היא משנה מילים.. והיא שינתה את המילים של "מרגיש אחר": "לא זה לא יוצא זה יתקע לכם עמוק בפנים אני לא רוצה אבל לא יוצא תעצירות שבאה בחיים תמיד ניסיתי אבל קיוותי לעשות מה כולם מפליצים אולי הזמן יעזור וזה כבר לא יעצור בסוף הדרך עוד אמצע פיתרון אני לא יכול נותה לכאוב זה מחייב אותי ושוב הורס אותי אולי עכשיו אהיה לבד אולי עכשיו זה לא יכאב שוב נתקע בפנים כבר לא מוצא מקום כלום לא יוצא שוקע באסלון איך זה לא יוצא? איך להוציא הכל? מדוע אכלתי את זה? וכמו תמיד סתם עבור הזמן ולא מצליח להוציא תדברים זה מתחזק אבל כואב אבל זה עדיין נשאר בפנים אתם רואים בי אבל שותקים כי קל יותר לסתום ת'אפים הוא לא יהיה זכרון ויעלם באסלון זה לא סוף הדרך וכבר אין פיתרון הכל חום רוצה לסגור כי המצב הזה הוא משגע ואולי עכשיו אלך לדחוף אולי עכשיו זה יעזור שוב נתקע בפנים כבר לא מוצא מקום כלום לא יוצא שוקע באסלון איך זה לא יוצא? איך להוציא הכל? מדוע אכלתי את זה? " ובקרוב- אשם XD

../images/Emo10.gif

אני עם וירוס רציני, יש לי חום, שלשולים, סחרחורות, חולשה, אוףףףףףףףףףףףףףףףף ואני צריך ללמוד למתכונת בלשון וספרות, איך אני אלמד? אני כ"כ חלש..
אני סמרטוט.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמה יהיה איתך..?../images/Emo201.gif

הכל נופל עלייך..חחח מסכן שלי..
בעזרת ה' תרגיש יותר טוב ותוכל ללמוד!!
שתיהיה לך שבת שלום!!

תודה נשמה....

אני באמת לא יודע מה קורה לי בזמן האחרון, כל הדברים הכי רעים קורים לי... אבל.. אני תמיד יודע לשרוד !!! לפחות על הקטע עם ההתאהבות התגברתי כבר.. דיברתי עם הצד השני על זה, והכל בסדר !!! דברים הסתדרו... אז הנה התקדמנו שלב חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבבקשה!!../images/Emo13.gif

אני שמחה שלפחות משהו הסתדר לך..
בקרוב יהיה טוב..חח

למעלה