חחחחחחח שלי הכי מגניב! חחחחחחחח
י יוני יוני היחיד New member 8/6/07 #15 הופה.. 3 אופים? מה ניסגר???? זה מה שקורה שלוקחים לי את התפקיד
מ מירוש 18 New member 8/6/07 #23 זה מה שקורה שגונבים את התפקיד לאור אבל אנחנו גנבנו מגנב אז אנחנו פטורים חחחחח לא יודעת מה הקשר אבל ההיתי חייבת להגיד את זה
זה מה שקורה שגונבים את התפקיד לאור אבל אנחנו גנבנו מגנב אז אנחנו פטורים חחחחח לא יודעת מה הקשר אבל ההיתי חייבת להגיד את זה
S shilgiah New member 8/6/07 #74 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגונב מגנב פטור מעונש..../images/Emo3.gif
S shilgiah New member 8/6/07 #81 |דבי|../images/Emo210.gifזה דווקא כל קשור..חחח אבל הייתי חייבת לכתוב את ההמשך..
N niro levi New member 8/6/07 #108 לא נראה לי שהם נרגעו תראי את התגובות שיש עכשיו בגלל הסטטיסטיקות... אני מצטטת: אלירן:" *כוננות הצפה*" דור(ה): " כוננות הצפה" ויש עוד כמה כאלה.. אין לי כוח לצטט עוד...
לא נראה לי שהם נרגעו תראי את התגובות שיש עכשיו בגלל הסטטיסטיקות... אני מצטטת: אלירן:" *כוננות הצפה*" דור(ה): " כוננות הצפה" ויש עוד כמה כאלה.. אין לי כוח לצטט עוד...
ס סינטטית New member 8/6/07 #16 כמה ../images/Emo32.gif ביחד ../images/Emo3.gif מה המלחמה? וכמובן, 3 רבים, המנהלת מנצחת!