כמה
ביחד

סינטטית

New member
אני פתחתי בכוונה

כדי לשרשר את כולם אליי.. כי פשוט לא רציתי לבחור. חח

oRTaLi 612

New member
חח הזוי ../images/Emo6.gif אפילו האוף הראשון שלי לא יצא משו

לילט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח די אתם מצחיקים אותי !
בוקר / לילה טוב

דורה17

New member
נמנמנמנמ.... נראה לי שאני הולכת לישון...

שיהיה לכולם לילה טוב! מחר אני בטח אהיה פה בערב כי בבוקר צריך ללכת לבנק ומשם לחזרות ומשם להופעה מה שאומר שרק כשאני אחזור ב5 וחצי 6 אני אולי אהיה פה... צריך גם לארגן דברים מעכשיו כי שאני אוכל לישון עוד חצי שעה בבוקר... אז צ'או לכם =) ליל מנוחה..

oRTaLi 612

New member
הופעה ../images/Emo10.gif

כשאת אומרת את זה ככה, זה מה זה עושה חשק. אניווי- תהנו גם בשבילי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifרק ככה זה עושה לך חשק..?../images/Emo10.gif

אני כ"כ רציתי (ועדיין רוצה!!
) ללכת להופעה הזאתתתת

EliranMaor

New member
לכו לישון!../images/Emo3.gif

יאללה עוד מעט 1 בלילה ויש מחר הופעה! וסתם בא לי לשתף משו שעשיתי בפוטושופ הלילה לא משו אז כל רעיון לתיקון או שינוי יתקבל בברכה! יאללה..הלכתי לראות עדי אשכנזי
לילה טוב

McFreaKy

New member
אתה משתפר. ../images/Emo8.gif

(סליחה אם זה נשמע סנובי או משו, זו לא המטרה >: ) אהבתי ממש את החלק התחתון. במיוחד את התמונה באמצע, שמת מברשות או שטויות או משו, נכון? גם הלמעלה יפה, יש לי רק בעיה עם הלקס שתקוע שם. זה לא מתחבר לי טוב עם הליונל. כאילו זה לא מסתדר, אין שם רצף כזה. אולי עוד פריים של ליונל באמצע היה מתאים יותר.
וגם החיבור בין הצל של ליונל בצד ימין לפנים של לקס למטה קצת מפריע לי, אולי הייתי מקטין את לקס קצת ועושה עוד חוצץ שחור בין שניהם פשוט, שליונל לא יעלה עליו. אבל זה מגניב.
אה, ועוד טיפ אחרון, רוב התמונה בגוונים כחולים, ושתי התמונות בצד שמאל, גם של הפרצוף של ליונל וגם התחתונה של לקס קצת יותר צהובות או משו, אז הייתי עושה תיקוני צבע שיהיו יותר כחולות גם.

EliranMaor

New member
אני אעבוד על זה עוד מעט../images/Emo9.gif

תודה
וכה>< באמצע יש המון מברשות><

בוקר טוב עכשיו שורקת.. ../images/Emo3.gif

בוקר טוב כולם, שיהיה אחלה סופ"ש, תהנו איתו ותנצלו אותו.... וואיי פתאום התיבת מסרים שלי נורא ריקה חחחחח.... בגלל שאני לא פתחתי אוף הפעם אז אף אחד לא כותב הודעות דרך ההודעה שלי וככה תיבת המסרים ריקה חחחחח... האמת? סוף סוף שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

למעלה