certified.woke
Well-known member
"יהללך זר ולא פיך; נכרי, ואל שפתיך" (משלי כז ב)...וכן "טול קורה מבין עיניך" (בבא בתרא טו ב)...הלוגיקה שלך, שוב פעם, עקומה, כי לא אני הנעלב, אלא אני מבין מי יכול להעלב וזה מעיד על EQ שלך ולעמיתך לדעה אין אותה.
"יהללך זר ולא פיך; נכרי, ואל שפתיך" (משלי כז ב)...וכן "טול קורה מבין עיניך" (בבא בתרא טו ב)...הלוגיקה שלך, שוב פעם, עקומה, כי לא אני הנעלב, אלא אני מבין מי יכול להעלב וזה מעיד על EQ שלך ולעמיתך לדעה אין אותה.
אין כאן שום הילול עצמי, זה נובע מההגדרה של EQ, אמפתיה לאחר, דבר הזר לך"יהללך זר ולא פיך; נכרי, ואל שפתיך" (משלי כז ב)...וכן "טול קורה מבין עיניך" (בבא בתרא טו ב)...![]()
אתה מתפאר, ולו במשתמע, כי נחנת ב- EQ...אין כאן שום הילול עצמי, זה נובע מההגדרה של EQ, אמפתיה לאחר, דבר הזר לך![]()
כל מי שיקרא את השרשור יוכל בקלות לראות, אלו תגובות ניחנות ב-EQ ואלו לאאתה מתפאר, ולו במשתמע, כי נחנת ב- EQ...
אני מאד מקווה כך.כל מי שיקרא את השרשור יוכל בקלות לראות, אלו תגובות ניחנות ב-EQ ואלו לא![]()
אני מאד מקווה כך.
הרי "ימני" ו- "Emotional Intelligence" הם אוקסימורון...תרתֵי דסתרֵי...
דומה כי אין לאנשים ספקות...מי מתנדב להביע את דעתו בעניין?
תגיד, מילא דייברגנט שמתאמץ להוכיח כי יתכן שמוצאו של האדם אינו מאב קדמון משותף לקופים אלא מנעלדומה כי אין לאנשים ספקות...
קשה לך ששמים לך מראה מול הפרצוףתגיד, מילא דייברגנט שמתאמץ להוכיח כי יתכן שמוצאו של האדם אינו מאב קדמון משותף לקופים אלא מנעלאבל מדוע אתה מתעקש לשתף עמו פעולה ולהמשיך לגרור טרול על השירשורהמטופש הזה שכבר מזמן אין לאף אחד מושג מה הוא בעצם רצה להגיד.
אכן, הביעו את דעתם בנדון בשרשור אחרדומה כי אין לאנשים ספקות...
היכן למשל?אכן, הביעו את דעתם בנדון בשרשור אחר![]()
מיטלמן אינה מתיחסת שם אל טענה מטענותי, אלא מגיבה ל- marabo בלבד.
היכן טענתי שהיא זאת שמתייחסת לזה בשרשור שהקפיצה?מיטלמן אינה מתיחסת שם אל טענה מטענותי, אלא מגיבה ל- marabo בלבד.
כזכור, טענתי שם "כל איש עלי, או מכינת עלי שהשתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית הוא עמלקי Hitlerjugend ,(Amalekite), נוח'בות, פורעי גבעות, ימ"ש. whataboutism (מבית עמית סגל, בן הטרוריסט המורשע) לא יסיֵע בידך, אידיוט...".
לא גדפתי איש מאנשי עלי או מכינת עלי, מְתים או מֵתים (חיים או חללים), שלא נטלו חלק בפרעות זנותא בחירבת אום ד'רית ואפשר שלא היו כלל בקרב אנשי עלי או מכינת עלי פורעים בפרעות הללו.
אין שום טיעון המצדיק פרעות אלה.
להזכירך - פרעות אלה לא נערכו בתגובה למעשה טרור של מישהו מיושבי כפרים אלה, אלא בתגובה בזויה לפעולת אכיפה במקרקעין של הממשל האזרחי.
שורה תחתונה - תהינה זכויותיו של איש עלי או של איש מכינת עלי אשר תהינה - אם נטל חלק בפרעות הבזויות הללו - הוא חיב, והמתרעמים על תגובותי שם אינם נחשבים לצרך עניננו.
מצא דוגמא אחרת...
לא!היכן טענתי שהיא זאת שמתייחסת לזה בשרשור שהקפיצה?
אגב, ברגע שהשתמשת במילה 'כל', הכללת את כולם![]()
מילת המפתח היא 'עשויה', אך גם ייתכן שלא ובכל זאת, בחרת לכתוב את אשר כתבת מבלי לכבד את הקרבתם למענך ולמען המדינהלא!
ה"כל" מסויג על ידי "שהשתתף".
זו בהחלט עשויה להיות קבוצה ריקה...אלא אם מאן דהוא יודע אחרת ולכן התקצף...
"עשויה" אינה משנה דבר.מילת המפתח היא 'עשויה', אך גם ייתכן שלא ובכל זאת, בחרת לכתוב את אשר כתבת מבלי לכבד את הקרבתם למענך ולמען המדינה![]()
מתוך ה-28, סטטיסטית דיי סביר שיהיה מי שהשתתף ואתה לא מכבד את נפילתו עבורך ועבור המדינה"עשויה" אינה משנה דבר.
בכל מקרה, ה"כל" מסויג על ידי "שהשתתף".
מי שמוצא עצמו מצוי בה אין לו אלא להלין על עצמו מפני שהיתה לו אפשרות לא להכלל בה...
לא אתיחס ל"סבירות", מחוסר יכלת להעריכה, אולם "קדוש" הנוטל חלק במעשה מחפיר, בזוי - מאבד מ"קדושתו"...מתוך ה-28, סטטיסטית דיי סביר שיהיה מי שהשתתף ואתה לא מכבד את נפילתו עבורך ועבור המדינה![]()
הקרבה של חייו עולה על הכול, לא כ"א מסכים להקריב את חייו למען בטחון המדינה והחזרת החטופים.לא אתיחס ל"סבירות", מחוסר יכלת להעריכה, אולם "קדוש" הנוטל חלק במעשה מחפיר, בזוי - מאבד מ"קדושתו"...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.