כמה תמונות חדשות

Tamar Lev

New member
לדעתי את ממש יפה!

אני חושבת שאם תעשי בוק עם תמונות נורמליות את יכולה לצאת מדהימה! התמונות האלה לא משקפות את הפוטנציאל שלך, אני חושבת שצלם מקצועי יוכל להוציא ממך הרבה יותר!! לדעתי כדי לך לנסות.. יש לך את הגובה ואת הלוק..בהצלחה !!

ואם כבר הזכרת צלמים... ובוק...

אני יכולה להמליץ על צלם אחד........ צלם מדהים... מ-ד-ה-י-ם. ובכלל לא יקר... {אויויויואי - אם תרצי...}

good girl 21

New member
חחחח סבבה...אבל אולי אני יודעת...

סתם הבאתי ניחוש. יאללההה עוד מעט פסיכומטרי אה? חחח

בהרבה תמונות שהעלתי

אני לא כל כך רואה את עצמי, למעט תמונה 2, 5 וגם 7. אני מאמינה שעם צלם מקצועי זה יהיה לגמרי אחרת
. בינתיים כמו שאמרתי העלתי את התמונות שיש לי, והכי קרובות לברורות. תודה רבה תמר!.

hadasusha

New member
מוסיפה תגובה...

לדעתי (ואך ורק לדעתי ללא שומ ניסיון או משו) יש בך משהו ממש יפה ומושך את העין.. בחלק מהתמונות יצאת ממש חמודה. בחלק מהתמונות יצאת יותר טוב ובחלק פחות, אבל זה גם קשור לאיכות התמונות והצילום. אני תומכת בדעה של מגיבים מעליי שתנסי ללכת לצלם וכו'...

מדהימההה

ויששש פהה אחת שנותנת לכולםםם הערותתתת חושבת שהיא מושלמתת קיצקץץץץ את מדהימההה ושכולם יסתמו אהמ:]

B a Z u K a

New member
שמעי

היא אומרת את מה שהיא חושבת נטו בניגוד לכל השאר פה כולם יודעים להגיד "מדהימהההההה" ו"יפיווףףףףףףף".. לאף אחד אין את הביצים להגיד מה שהוא באמת חושב וחבל כי אתם חושבים שאתם עושים משהו טוב ומשמחים אנשים מה שבכללית נכון עד שהם יגיעו למצב שכל הציפיות שגרמתם להם לפתח יתפוצצו להם בפנים.

Melvina

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo137.gif

מה הולך? היום אני מסכימה עם יותר מדיי אנשים.

למעלה