כמה תמונות חדשות

תשמעי

אני אומר לך למה את מעצבנת אותי, כשאומרים ביקורת או דעה או וואטאבר, אפשר לומר, "לדעתי", "אני חושבת", "על פי מה שאני חושבת..." ואלו רק חלק מהברות הלשון שאוכל ללמד אותך, כי אין לי כוח. מי את שתקבעי בחריצות לשון כזו דברים כאלה?, דוגמא מהמשתמשת just dandi: .........באופן כללי אני לא חושבת שיש בך משהו מיוחד ויוצא דופן,אבל מה שבכל זאת מושך להתבונן בך זו המתיקות שאת משדרת בתמונות. רציתי להבהיר נקודה שלא יחזרו עליה פה, כי ככה לא מתנהגים.

חוסר טוטאלי של אנטליגנציה ושנינות

זה משהו שאולי {בד"כ לא} משתפר עם השנים... לכי תדעי :)

במצבים מסויימים זה משתפר!,

במצב שלה לא כל כך נראה לי

אני שנונה מאוד.

שנונה יותר מהשטויות שרשמת לי.. קודם את מתנצלת, אח"כ את מתחכמת איתי שוב... זה לא שנון במיוחד.

מבהירה נקודה חשובה:

במידה ואמרת את הדברים ברצינות, קבלתי התנצלות מעומק הלב!! במידה ואמרת את הדברים בציניות וליגלוג - אז מה שאמרתי, עדיין בתוקף!!!

שיראל172

New member
את כל כך מצחיקה

ואני שואלת זו שנינות שבאה טבעי או טיפשות מתפרצת שלא ניתנת לריסון??

שיראל172

New member
כנסי איואיאו או איך שלא קוראים לך

את ממש חמודה יש לך מראה טוב ומבט טוב, לפי דעתי אני מדגישה שלא תעלבי לי הפעם... כמו כן אני אוהבת את המבט שלך, יש לך מבט מאוד מסתורי ומפתה שזה מאוד טוב אבל תעבדי על עוד הבעות פנים, את צריכה לעבוד על הגבות שלך, זה די בולט בתמונות תשני את המבנה, זה לא מתאים לצורת העין שלך .הגבות שלך צריכות להיות יותר לכיוון למעלה ולא ללמטה, כמו שהן כרגע .זה נותן לעיניים סגירות וקטנות וחבל כי יש לך עיניים יפות. חוץ מזה אני רוצה לראות אותך טיפה יותר מלוטשת..אני לא אומרת שאת לא נראית טוב אני אומרת שאת ממש חמודה ותחכי עוד קצת על אף שאני בעד בהתחלת קריירת דוגמנות מגיל צעיר כמו שבאמת נהוג בכל העולםם, אבל לא במקרה הנ"ל.ואני מדגישה זאת דעתי

elina002

New member
לפי דעתי

את צריכה לשנות את הצורה של הגבות הן גזורות בצורה לא טובה, לי זה נורא מפריע בעין

דעתי...

באופן כללי יש תמונות שאני רואה בהן בך פוטנציאל, ויש תמונות שלרגע אני מתערערת בגללן. יש כמה דברים שצורמים לי מעט בעין; מבנה האף, מבנה הלסת, והגבות {שאותן אפשר לשנות בלי בעיה}. קשה לי להגיד בצורה חד משמעית אם יש לך מה לחפש שתחום או לא. אבל שוב, כמו שאמרתי לפני כן, אני ממליצה לך לנסות... מקסימום... תדעי שניסית =)

למעלה