כמה שאלות -

scully5

New member
כמה שאלות -

שלום לכולם, יש לי שלוש שאלות שאולי תוכלו לעזור לי בהן: 1. יש לי בן זוג שאני מרגישה שרע לי ופיתחתי בו תלות ואני לא מצליחה להיפרד ממנו. אני יודעת שאסור לבצע כישוף כדי לגרום לאהבתו להתחזק, במקום זה אני רוצה לגרום לכך שאני אתנתק ממנו. רציתי לדעת אם מדובר בכישוף או שזה משהו שהגיוני לעשות כי אני עושה את זה לעצמי. בכל מקרה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח אם תגלו לי. 2. בעבר התפתתי לבצע כישוף על חבר לשעבר שרציתי, הכישוף לא עבד (הוא אפילו לא יצר איתי קשר), ואנשי קבלה שהייתי אצלם נתנו לי טקסי טיהור לבצע שביצעתי וראו שאני נקיה שוב. לאחרונה הייתי אצל מתקשרת שאמרה שעדיין יש לי חסימות ועיכובים בגלל מה שביצעתי (היא ידעה לבד ולא סיפרתי לה). רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך טיהור טובה. 3.רציתי לדעת אם אתם מכירים מטפל טוב שיכול לתת לי תשובות לגביי עתיד קשר וכיצד עליי לנהוג לגביו. נתקלתי בהברבה רמאים , שמבקשים המון כסף, וגם כאלה שהתחמקו מלענות . תודה לכולם!

Diableror

New member
מספר תשובות

1. אני חושב שאם את יודעת שפיתחת תלות מסוימות כלפיו,וכבר לא טוב לך איתו,הגיוני שתרצי לסיים את הקשר. אין פה שום עניין של כישוף,רק הגיון בריא. 2.טבילה במקור מים טבעי,אמבטיה עם מלחים,מדיטציות שונות..יש לא מעט דרכים.לפי מה שהבנתי ממך,הייתה לך כוונה מסוימת,והחלטת לבצע כישוף,ללא ידע מוקדם ונסיון.כפי שכתוב בשורה האדומה שבראש העמוד "אולם אף אחת מהן איננה קצרה, מהירה, פשוטה, או מיידית. כולן לוקחות שנים של השקעה, לימוד, ניסיון, וידע. אנא קחו זאת לתשומת לבכם". מכאן,שלא צריכים בכלל להתפלא על כך שהכישוף לא הצליח.אם הכישוף לא הצליח,אין סיבה שלא תהי "מטוהרת".הסיבה היחידה שאת צריכה להרגיש לא טוב עם עצמך,ואגזים ואומר "טמאה",היא ש"התפתת" לאנוס מישהו,בגלל גחמות פרטיות. אם את רוצה להתנקות,בקשת סליחה מאותו אדם(אם את עדיין בקשר איתו) או שתבטיחי לעצמך שלא תשקלי דבר כזה שוב. 3.את יכולה לגשת לפורום "שואלים את הקלפים" כאן בתפוז.השירות חינם :) Diableror

scully5

New member
מה לגביי ההתנתקות

יש משהו שאני יכולה לעשות שיעזור לי להתנתק? איזה סגולה או קמע או כל מעשה שהוא שיכולים להקל עליי את ההתנתקות ממנו?

ToryMaster

New member
אני חושבת

שהתנתקות מבן זוג (בעיקר אם פיתחת תלות לגביו) זה לא משהו שאמור להיות קל. אני מנסה לומר שלדעתי את לא צריכה לחפש דרכים שיקלו עלייך, כי זה בכלל לא אמור להיות קל.

RainBird

New member
מעניין לדעת... סתם שאלה, את לא תעזרי במאגיה לעזור לך להתגבר על לב שבור?

ToryMaster

New member
לא

אולי אעזר בידע שלי כדי לעזור לי לעזור לעצמי להתגבר. אבל ישירות? לא. לא מאמינה. יש לי תחושה שזה דבר כל כך בסיסי, וכל כך טבעי, שאסור לי להתערב בהליכים של זה. נכון, מאגיה זה הדבר הכי טבעי בעולם, אבל אני לא מאמינה בלערבב את המוח בהליכי החלמה של הלב, זה צריך לקרות בזמן שלו, החלמה מואצת רק תפגע, אני חושבת.

RainBird

New member
אני אומר שזה תלוי במקרה. יש שברון לב של דיכי שנמשך ימים עד שבועות שזה בסדר, ויש שברון לב של לשכב במיטה ולבכות נצח ויום על זה שאיבדנו... כל מקרה לגופו לדעתי. אישית אני נותן ריפוי לאנשים שבורי לב, אבל לא על כל דבר קטן זה נכון. לרוב זה טיהור בין קשרים: להתנתק מהישן כדי שיהיה אפשר להתמקד בחדש... (וכמובן לא פיצוי או נחמה על זה שאיבדנו) ארדן.

אני דיי מסכימה עם יעל האמת.

לב שבור זה גם משהו שצריך לחוות. בני אדם נוטים להימנע ממצבים שיביאו אותם לרגעי כאב.. במקום לברוח מהכאב ולנסות להימנע ממנו, אני חיה דווקא בגישה של לקבל אותו.. זה חלק מהחיים.הגישה הזו הופכת את הכאב לדבר פחות קשה להתמודדות, מה גם שזה עוזר להסתכל על הכל בפורפורציות.. "גם זה יעבור" שכזה. אם נשבר הלב, נשבר. הוא יחלים- זה בטוח, אבל עכשיו צריך לכאוב איתו. וזה בסדר.

זה בעיקר רוח ונפש

ורגש, אבל אני הבנתי את הכוונה שלך.. הכוונה הייתה "לערב גורם חיצוני בתוך משהו פנימי וטבעי שקורה."

ToryMaster

New member
כן

כלומר, האקט עצמו הוא מודע לגמרי, זה משהו שאני עושה בעיקר עם המוח, ונעזרת ברגש. נדמה לי. אבל התכוונתי למה שאמרת, רק לא רציתי שיקפצו עלי "אבל מאגיה זה לא חיצוני בלה בלה בלה"

tontie

New member
אוי....

אז אני מצטער שקפצתי עליך עם מאגיה היא לא מוח אני מבין את הכוונה

tontie

New member
לא רק

ולא תמיד כדאי לתת ללב להתרפא לבד, לא תמיד הוא מסוגל... לפעמים הוא מקשיב להגיון וכדאי לעזור לא. אני מסכים איתך שלא כדאי לרפא לב שבור בעזרת מאגיה, זה מזכיר לי קצת תרופות פסיכיאטריות. זה זיוף וזה אולי יביא להחלמה, אבל היא לא מסובבת על כלום, אז מה היא שווה?

ToryMaster

New member
בטח שכן

אם רק ניתן לגוף, הוא ידע לרפא את עצמו לבד בחלק גדול מהמקרים, בעיקר כשמדובר בפגיעה לא פיזית.

shataltal

New member
תגובה

ההיפך. הגוף הוא אשף בהתגברות על פגיעות פיזיות - מעקפים טבעיים, איחוי עצם, צלקות, הגברת חוש כפיצוי על אחרים וכו'. בכל מה שנוגע לכאב מנטלי המח חייב את עזרת המודע אחרת הוא מייצר תבנית מחשבתית שלילית (עד לרמה של טראומה) על מנת לטפל בבעייה. בקיצור - אם לא מטפלים בבעיה - המח מדחיק. אם ניקח את נושא השברון לב, אז יש שתי צורות "מקובלות" לפתור - הראשונה היא לשבת בבית, לחשוב, לבכות ולהתייסר, השנייה לצאת, לבלות, לברוח, לטייל לשכב עם אחרים. דווקא הראשונה נותנת פתרון אמיתי. אדם שבור לב יכול לצאת חודש ולעשות חיים ויום אח"כ לראות את מי שגרם לו לשברון ולהתמוטט מייד. במערכת יחסים הבאה שלו הוא יושפע מאוד, רק מהסיבה שהוא עוד לא פתר את הנושא עם עצמו. דווקא האדם שישב שבועיים ורק חשב על מה שקרה עד שנמאס לו והחליט לצאת יש לו סיכוי טוב יותר להתגבר באמת בלי לתת לתת-מודע שלו לייצר תבנית שלילית מהעניין. מאגיה דווקא מאוד יכולה לעזור כאן מהבחינה של דע את עצמך. חלק מתהליך הגדילה במאגיה זה ידיעה על מה גורם לנו לעשות מה שאנחנו עושים, לדעת מה אנחנו באמת רוצים, לפתור בעיות ותבניות חשיבה מהעבר. אפשר להשתמש באותו תהליך כדי לעזור לרפא שברון לב. ולא צריך טכס או משהו מורכב. מספיק מדיטציה יומית על הנושא.

עם מאגיה

בנושא הזה, אין לי בעיה.. מאגיה היא לא כישוף. יש הבדל. מאגיה היא הכל, היא הדרך שלפיה אני נושמת וחושבת, היא מעורבת ברגשות שלי בלי החלטתי. אם כואב לי, המאגיה שם כי זו מי שאני. עם כישוף, למטרת "החלמה של לב שבור", יש לי בעיה. פשוט מאוד..אני לא בעד. אני יכולה, ואני חושבת שכולנו יכולים, להתגבר ולצאת ממשהו כזה לבד.

RainBird

New member
תראי. את מכשפה. מכשפה זה משהו שתי דרגות יותר חזק (מינימום) מבחינת קירות והגנות נפשיים מאדם שלא עוסק במאגיה. יכול להיות שלך אפשרי משהו שלאדם אחר לא. אני עדיין אומר שזה תלוי במקרה. כן, לרוץ עם כל טיפה של לב שבור אחרי קראש עם כישוף זה לא ריאלי בכלל. אבל יש אנשים שמפתחים דיכאון קליני, התמכרויות- ושאר מריעין בישין. ברור שזה תסמינים לבעייה עמוקה יותר, אבל אהבה יש לה כוח- ליצור ולהרוס. גם להרוס קירות שחשבנו שעומדים על קרקע מוצקה. ואז יתכן שאני אצור לחש שיקל על הכאב. זהו. ארדן. נ.ב- אף פעם לא ראיתי צורך לרפא את הלב השבור שלי עם מאגיה... וגם אם כן זה לא בוצע.

shataltal

New member
תגובה

שתי דרגות יותר חזק (מינימום) מבחינת קירות והגנות נפשיים לדעתי מאגיה אינה הופכת את העוסק בה לחסין יותר לפגיעות נפשיות. אפילו ההיפך. מה שכן זה שהעוסק במאגיה יותר מודע לעצמו ובעל יכולת גדולה יותר לפתור בעיות מסוג זה. גם להרוס קירות שחשבנו שעומדים על קרקע מוצקה קירות מטבעם להסתיר את מה שעומד מעברם השני. בדר"כ עדיף שיתמוטטו ואם בדרך האהבה - מה טוב.

RainBird

New member
לא אמרתי שום דבר על חסינות. ולא אמרתי שום דבר על עיסוק במאגיה. דיברתי על מכשפה. אדם שמקריב את חייו לאמנות המאגית, לא אחד שמתפלל מתוך כוונה מידי פעם. ומכשפות בדרך כלל יותר חזקות נפשית מאנשים ללא עבודה מאגית.

למעלה