כמה שאלות -

shataltal

New member
תגובה

מאגיה היא אוסף של כלים, כישוף הוא אחד מהם. גם מדיטציה. יש לי בעיה. פשוט מאוד..אני לא בעד זאת את. מישהו אחר הוא משהו אחר. את רשאית, כמובן, לא לעזור, אבל להודיע לעולם שזו לא הדרך זה מסיונריות. להתגבר ולצאת ממשהו כזה לבד איזה חלק במאגיה/כישוף/טכס/מדיטציה נחשב כ"לא לבד"?

1)מאגיה בשבילי

היא קודם כל דרך חיים. 2)כמובן שהדרך שלי היא לא הדרך של כולם, אני לא אומרת את דעותי באופן כוללני על כל בני האדם בכדור הארץ. כתבתי "אני לא בעד"... 3)ברגע שאני מבקשת עזרה באופן מודע וגלוי מהאלים שלי, זה כבר לא לבד, אבל מצד שני, מתי אני כן לבד? כל נשימה שלי נעשית בעזרתם, כל צעד שלי נעשה כשהם לצדי, כך שנתת לי כמה נקודות לחשוב עליהן, תודה לך.

ToryMaster

New member
התכוונתי

כשמדובר בפגיעה פיזית (שבר, לדוגמה) לשבת שבועיים ולהתעמק בזה לא יאפשר לגוף לרפא את עצמו, בניגוד לשברון לב. אנ'לא מדברת על פצעים קלים וסימנים כחולים, רק להבהיר את הנקודה הזו

shataltal

New member
תגובה

"אבל היא לא מסובבת על כלום, אז מה היא שווה" היא תתן לך את היכולת והכח הנפשי לפתור את הבעיות שגרמו לך להזדקק לתרופה מלכתחילה (בהנחה שבאמת היו בעיות והמקרה הוא לא פתלוגי ואז התרופה היא האמצעי והסיכוי היחידי שלך לחיים נורמאלים - עד כמה שאפשר).

tontie

New member
אני מנסה להזכר

מה רציתי לאמר כשאמרתי מסובבת, אולי התכונתי מבוססת, לול אני לא מתנגד על תרופות כשאין ברירה. אני לא מתנגד לתרופות בכלל, אני לא אמנע ממשהו את זה אם הוא חושב שהוא צריך. הייתי צריך לכתוב שאני לא רוצה את זה בשביל הלב שלי.

לפי כל הסימנים שסיפרת

הכישוף שעשית חזר אליך כבומרנג. רצית לסגור למישהו את המזל כדי שיהיה איתך בלבד, וסגרת לעצמך את המזל. בואי נבין משהו כשאדם עושה כישוף למישהו כדי שיהיה רק איתו. הוא עושה כישוף לעצמו כדי שיהיה רק עם האדם. לפעמים זה לא מצלח לגבי בן הזוג. אך לגביו יש אוטומטית סגירת מזל היוצרת קשרים עם בני זוג שאינם מתאימים, ואו עם אדם נשוי, קשרים לא הגיוניים, אהבה חד צדדית, תלותיות, עד כדי בעיות נפשיות, חרדות מנטישה למרות שלא רוצים בקשר. רצונות מתחלפים כי הכישוף אינו פועל תמיד הוא פועל בזיגזג. כשההגיון שולט לא רוצים כשהלב שולט, רוצים מאוד. מכאן נובעת החרדה והתסכול. באהבה לך מיקי

scully5

New member
מדהים!

הדברים שתיארת הם בדיוק התחושות שלי והדברים שאני חווה!!!!!! עכשיו שמישהו יגיד לי איך מפסיקים את זה.... :(

ToryMaster

New member
מדהים?

בעיני זה מספר דברים מאוד כלליים, ולא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שככה את מרגישה. ממה שהבנתי (תקני אם אני טועה), הבעיה העיקרית שלך, זה בן הזוג שממנו את רוצה להיפרד, אבל מפחדת? את יכולה לגעת בכמה נקודות שיסבירו ממה בדיוק את מפחדת? מה יקרה אם לא תהיי איתו?

scully5

New member
חרדה

בגדול - שהבדידות תהרוג אותי.זה כבר קרה לי כשהיינו פרודים שבועיים. ירדתי חמש קילו, לא אכלתי לא יכולתי לקום מהמיטה, לא הפסקתי לבכות, הרגשתי כמו מכור לסמים שצריך את המנה שלו. אני גם מפחדת להתחיל מחדש, להשקיע את עצמי עוד פעם עם כל כך הרבה אנרגיות במישהו אחר שאני לא בטוחה שיענה על הציפיות שלי יותר מהנוכחי. אני לא יודעת אם זה הבן זוג שלא ממש מתאים לי, או שאולי הציפיות שלי שלא הגיוניות. אני באמת מרגישה שהגעתי למן דרגת חוסר שפיות כזאת, אפילו ניסיתי ללכת לפסיכולוג אבל הגעתי למסקנה שאני הרבה יותר מתחברת למיסטיקנים שיודעים להעריך את מצבי ולהבין אותי גם בלי שאשלם להם על 20 פגישות של דיבורים וחיטוטים בעבר. העניין הוא שאף פעם לא הייתי ככה, אני באמת מאמינה שזה כתוצאה ממשהו שחזר אליי, או אולי משהו שעשו לי כפי שכל המטפלים שאני הולכת אליהם טוענים (למרות שהרבה פעמים ניסו להוציא ממני כסף על טיהורים למיניהם וזה לא עזר). אמרו לי שזה לא בהכרח שהוא לא מתאים לי, אלא יכול להיות שלא טוב לי איתו בגלל החסימות והעיכובים שיש לי ואם הם יוסרו אז יכול להיות שיהיה לי טוב איתו. אני באמת רוצה לתקן את זה, האם יש דרך?

בפורום טארות 121

כתבתי על כך, איך לראות כישופים ומאגיה דרך קלפי התהרו. כמובן שהוספתי על המאגיה בכלל ועל תחושות המכושף בפרט. הכנסי לשם ועייני בכך. אני בטוח שאם תשאלי אותם אם יש לך כישוף הם ישמחו לבדוק לך זאת. זאת שאלתך לא? באהבה לך מיקי ניסיתי לצרף לינק, זאת פעם ראשונה אקווה שאצליח. חחחחחח

Bartal j

New member
בעיקרון זה נכון , הזמן עושה את שלו

אבל לעיתים יש גם מקרים שהלב לא יתאחה לעולם והזמן לא ירפא את זה , הוא רק יעזור להשכיח מעט ולהכניס את הכאב המודחק לתוך קופסא סגורה ,ולהמשיך הלאה אך הוא עדיין ישאר שמה ויגרום לצלקות עמוקות ששום זמן לא יעלים אותם.. אבל אני מסכימה עם אמירה שזה דבר שצריך לקרות אני בכלל מאמינה שאם משהו קורה אז יש לו מטרה , כי לא סתם קורים דברים .. כל דבר בעיני מכוון ואין דבר כזה צירופי מקרים, אם משהו קורה אז הוא אמור לקרות.. וככה זה גם לגבי scully5 לדעתי יש משמעות למה שהיה בינך לבין החבר שלך אז בעבר זה היה רלוונטי מעין שיעור בחיים שאת הית צריכה לעבור עכשיו השיעור נגמר ואת צריכה להמשיך הלאה לעוד שיעורים חדשים בחיים, טובים ורעים כאחד,שיכשירו ויכוונו אותך להשגת המטרות והייעוד שלך בחיים ואם לא תעשי את זה תשארי תקועה בעבר בלי להתקדם וזה יצור רק מרירות ותסכול וחבל.. הרי לכל אחד יש ייעוד בחיים ומטרה להשיג כי לא סתם באנו לעולם , אפילו לזה שנבראנו צריכה להיות סיבה.. scully5 סתכלי משהו אם את מאמינה במשהו את מעניקה לזה את הכח להתממש זה פסיכולוגי לגמרי , את מאמינה שמה שמעכב אותך בחיים זה החסימות מהכישוף, אז זה באמת מה שיעכב אותך בחיים, כי האמונה שלך בזה גורמת לזה לקרות בלי שתהי מודעת לכך בעצם. לדעתי את לא צריכה להסתמך על אף אחד כי לא חסר רמאים , רק על עצמך בלבד כי את היא זו שיודעת הכי טוב ת'אמת האמיתית לגבי העיכובים שלך בחיים (לדעתי החששות והפחדים שלך שיוצרים אצלך תלות אלו הם שמעכבים אותך מהלתקדם ולהתפתח) בקשר לפחדים והחרדה שלך: אני ממש מזדהה איתך כי גם אני פחדנית לא קטנה בקשר לכל העניין הזה של אהבה,כי שמעי אהבה זה באמת משהו גדול זה לא סתם , וזה נורמלי לחלוטין לפחד מהעניין הזה , להקשר למישהו ולהסתכן שוב בפגיעה ,זה קשה אפילו קשה מאוד הייתי אומרת , אבל ככה זה בחיים לא הכל ורוד ויפה וזוהר.. החוכמה היא לדעת לקום אחרי שנופלים ולהמשיך הלאה , את צריכה להמשיך הלאה בחיים ועל זה נאמר מה שלא הורג => רק מחשל! מקווה שעזרתי לך: שלך באהבה: בר

וואווו, יפה מאוד כתבת בר. ../images/Emo140.gif

התמונה גם מזכירה לי את הקיסרית בגלל השיבלים בראש. שפע.

Bartal j

New member
תודה רבה !

כל מה שכתבתי כתבתי מהלב ואני מקווה שדבריי עזרו בקשר לתמונה , היא באמת יפה מאוד, התמונה הזו היא האחת האהובות עלי אני בחרתי אותה להודעה הזו , משום שהיא מסמלת עבורי את הסתיו - שזוהי בעצם עונת מעבר מהקיץ לחורף . בסתיו העלים נושרים מן העצים וזה עושה תחושה מעט עצובה בלב שמשהו נגמר וחבל לנו , אבל אם נבין את זה לעומק נראה שזה בעצם אכן סוף של משהו , אבל התחלה של משהו חדש , של עונת החורף שהיא אומנם קרה,וגשומה אבל אחרי הסערה , כשעונה זו תיגמר יבוא שוב האביב ואיתו תבוא גם התחדשות והפריחה.. וזה המסר שרציתי להעביר בתמונה הזו .. גם המבט העורג שלה מביע הרבה בעיני ללא מילים, היא אומנם מתרחקת בתנועת הגוף שלה אך היא מסתכלת אחורה כי קשה לה להתנתק מהעבר , אבל אין ברירה גם אם זה קשה לעיתים צריך להפרד מהעבר על מנת להמשיך הלאה , אחרת נשאר תקועים בעבר ולא נתקדם לשום מקום ... אבל שאני חושבת על זה היא באמת יכולה להזכיר גם קיסרית אולי זה מבטא את השליטה בחיים שלה , שהיא לוקחת שליטה על חייה ומחליטה לטוב או לרע , אני אישית נוטה להשוות את מחזור חיי האדם למחזור העונות בטבע , ולדעתי אם לא נדע להשתחרר ממה שכובל אותנו לעבר ולהמשיך הלאה , לא נוכל להתפתח ונרגיש רע עם עצמנו ואת זה לדעתי רק אנחנו יכולים לעשות כי אף אחד לא יכול לעשות זאת עבורנו...

ToryMaster

New member
המ

אני לא לגמרי מסכימה. לא חושבת שלב באמת יכול להישבר כך שלא יתאחה (אלא אם הבעלים לא רוצה שזה יקרה).

../images/Emo45.gifבדיוק

הכל סובב סביב הרצונות שלנו. אפילו אם לב נשבר לרסיסים כ"כ קטנים שנדמה שלעולם לא נוכל להדביק את כולם יחד. נוכל. אם נרצה.

Bartal j

New member
אולי...

אבל אני יודעת מניסיון שיש מקרים מסוימים שבהם הלב לא יתאחה אף פעם לא משנה כמה השנים יחלפו ועד כמה רוצים ,הלב עצמו יסרב להחלים הפציעה אנושה כל כך עד שהכאב לפעמים גדול מכדי שהגוף האנושי יוכל להכיל אותו אז הרבה מהאנישם פשוט מדחיקים אותו לתוך איזה קופסא וסוגרים אותה הרמטית וזהו, אבל הכאב עדיין שמה, זה שהחביאו אותו לא אומר שהוא נעלם, אפשר לנסות להתמודד איתו אבל אי אפשר לנצח אותו לחלוטין , הלב יכול להיות הכי שלם בעולם אבל הצלקות הנפשיות שבו עדיין ישארו עדיין טבועים בו ושום דבר בעולם לא יצליח לרפא אותו לגמרי.. כפי שאני אומרת הזמן לא מרפא => הוא רק עוזר לנו להתרגל למציאות חדשה..

יפה אמרת

אבל אני מאמינה, שאנו לא מגיעים לשום תהום בחיינו, אם אין דרך לחצות אותה. במילים אחרות, אם דברים קורים לנו, סימן שיש ביכולתנו להתגבר עליהם. אבל- זו הגישה שלי לחיים, ואני בהחלט מקבלת את שלך.

Bassman

New member
מכאב לומדים

ותמיד יש משהו קטן השיטה היא להצליח לגדול ממנו. לדעת שהוא קיים אבל לא לתת לו לשלוט בך... ואני מדבר מנסיון כאוב

Bartal j

New member
צודק מכאב באמת לומדים וזה מבגר..

ולעיתים הלמידה מאוד כואבת.. אבל ככה זה בחיים יש שיעורים שהאדם צריך לעבור... וככה זה גם לדעתי במקרים כאלה כי הנזק נעשה כבר והכאב פה הוא קיים ואי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור או לתקן , זה כמו אגרטל קריסטל יקר כשהוא נשבר אי אפשר לתקן אותו גם אם נדביק אותו מחדש בשיא הרגש והעדינות ונצבע אותו על מנת לכסות את הנזק, עדיין יהיה אפשר לראות את הסימנים עליו, הצבע זה רק כיסוי ... וככה זה גם לגבי הלב אולי אפשר לנסות למזער נזקים עד כמה שאפשר.. אבל זה עדיין קיים , משהו השתנה ושום דבר בעולם לא יחזיר את המצב לקדמותו כי החיים ממשיכים האלה ואתה צריך לזרום בקצב שלהם אחרת תאבד את הדרך שלך...

למעלה