כמה שאלות -

Bartal j

New member
תראי ..

לב שבור זה אחד הדברים הכי קשים בחיים ואני אומרת לך את זה מניסיון זה קשה מאוד, זה נראה לא אפשרי , קשה להתנתק אני מבינה אותך לחלוטין.. אבל צריך תמיד לנסות להסתכל על המצב באופטימיות.. הייתם ביחד היה נחמד ויפה שניכם בטח למדתם דברים אחד מהשני והיה סבבה, אבל זהו כאן זה נגמר הוא לא מועיל לך יותר (חווית את כל מה שהיית צריכה לחוות אותו ) יותר בהתפתחות שלך, והתלות שלך בו לדעתי זה רק כי את רגילה אליו או פוחדת לעזוב אותו וזה רק מעכב את ההתפתחות שלך מכל הבחינות. אני חושבת שבשביל לעסוק במאגיה צריך להיות משוחרר מהרבה גורמים מעכבים , במיוחד בנשמה ובראש צריך להיות טהור לגמרי בשביל לבצע כישוף בשביל שתתקבל תוצאה הכי טובה ולהתמקד אך ורק בבקשה שלך ועכשיו אם את מוטרדת במחשבות שעשית על הכישוף האחר איך תבצעי את הכישוף הזה? הרי המחשבות יגרמו לך לפחד לערוך שוב אתה כישוף מחשש שזה יחזור אליך שוב , מה שיפגום בכישוף שלך, את מבינה אותי זה כמו מעגל קסמים שמושך אותך למטה ולטובתך את חייבת למצוא את הדרך להשתחרר מכל זה ולצאת ממנו בהקדם!!

scully5

New member
אתם מקסימים

אני מבינה את כל הדברים שאתם אומרים, וזה נכון שיש משמעות לכאבים בחיינו, אבל המצב נמשך כבר הרבה זמן ולמדתי את הלקח שלי, אני באמת מבינה עד כמה אנוכית וטיפשה הייתי כשניסיתי לבצע את הכישוף ההוא. אני באמת באמת מאמינה שזה הסיבה לאיך שאני מרגישה כי מדובר ברגשות קיצוניים שגובלים בחוסר שליטה ושפיות, ולא אני לא חושבת שזה הכל בראש זה מזמן עבר את גבול יכולת השליטה המוחית. אם הייתי ממשיכה לבצע כישוף להידוק האהבה אז הייתי מסכימה איתכם שזה באמת מעגל אינסופי, אבל אני רוצה לצאת מכל זה, אני פשוט רוצה להרגיש טוב, אני אפילו לא רוצה שתעזרו לי להיפרד ממנו, אני רק רוצה להקטין את התלות החרדה והייסורים האלה... אני שואלת שוב, האם אין משהו שתוכלו להדריך אותי לעשות?\ האם לא הצלחתי לשכנע אותכם בטוהר כוונותיי והצורך האמיתי שלי בכך?

Bartal j

New member
תראי חמודה הצלחת לשכנע אותי

בטוהר של הכוונות שלך ואני בטוחה שגם אחרים.. אבל חמודה את צריכה להבין משהו בסיסי שהאמונה שלך היא הקובעת פה, ורק את יכולה לעזור לעצמך , את היא זו שמכירה את עצמך הכי טוב ויודעת מה טוב עבורך , יותר מכל אחד אחר רק את יודעת את התשובות.. אני חושבת שהכישוף הראשון שלך לא עבד פשוט כי לא היית מוכנה לבצע אותו לא הייתה בשלה לזה מספיק וזה מה שגרם לתוצאות האלו ... את לא צריכה לבצע כישוף שיעלים את הכל כאילו כלום לא היה, ואת יודעת למה כי החוויה הזו לימדה אותך דבר אחד או שניים , את מה שהיית צריכה ללמוד. ואת יודעת איך אני מגדירה לפעמים אהבה? כטירוף מתוק שאומנם קשה לחיות איתו אבל קשה עוד יותר לחיות בלעדיו.. אני את כל הכאב שלי מבטאת בכתיבה , לדעתי אם תמצאי דרך לפרוק את הכאב שלך יהיה לך יותר קל להתמודד איתו זה הכי קל לברוח , ופשוט "להרגיש טוב" בזכות הכישוף כביכול שאת רוצה לבצע על עצמך.. אבל הגבורה האמיתית לדעתי היא לדעת להסתכל לכאב בעיניים ולהתמודד איתו אחרת לעולם לא תנצחי אותו..

ToryMaster

New member
המ

מדוע את חושבת שלא הצלחת לשכנע אותנו, ולמה את חושבת שהיית צריכה לשכנע אותנו מראש? הדבר היחיד שאני יכולה להדריך אותך לעשות זה להיפרד ממנו. בעצם, את יודעת מה? לא להיפרד. אבל כן לקחת הפסקה של שבוע+, להתנתק טיפה. זה עוזר, מלא.

scully5

New member
קל לדבר קשה לבצע

אני לא משוכנעת שאני רוצה להיפרד ממנו כרגע, אני מרגישה שעדיין יש לזה סיכוי וקשה לי לוותר על משהו כשאני יודעת שיש סיכוי. אני רוצה להקל על התחושות שלי כרגע כדי שאוכל לשפוט בצורה נבונה יותר. לגביי ההפסקה כבר היינו פרודים שבועיים, זה רק הגדיל את המצוקה שלי ככה שכשהוא ביקש לחזור לאחר שהעמדתי תנאים מסויימים הסכמתי. בקשר לשכנוע, מצד אחד אני בפורום של מאגיה וכישוף כך שאני משערת שיש לכם את הידע על מנת לספק לי אפשרות להתנתק רגשית, מצד שני אני יודעת שלא תספקו לי את הידע אם יש לכם חשש שהוא למטרה שלא מתיישבת עם המוסר והמצפון שלכם ולכן היה חשוב לי להבהיר שאני לא רוצה להרע יותר לאף אחד, וגם לא להטיב עם עצמי על חשבון אחרים. אני פשוט רוצה להרגיש טוב ולהפסיק לסבול. ולא, אני לא מזוכיסטית ואני ממש לא רוצה להתעלל בעצמי באמצעות פרידה כרגע כשאני גם ככה במצוקה.אני ממש לא בנויה עכשיו למעשי גבורה. אני עומדת בפני כמה אירועי מפתח בחיים שלי בניהם תחילת לימודים לתואר ראשון ולאור ההתנסות שלי בפרידה והמצב הנפשי המעורער הנוכחי אני יודעת שאם אני אאלץ להתמודד עם פרידה לא יהיו בי הכוחות לפתוח בדרך החדשה הזאת. זה קל להגיד שצריך להתגבר ולהתמודד, אבל אני מכירה את עצמי ויודעת איך אני מגיבה בסיטואציות כאלה, זה יהיה הרסני בחיים שלי. הכל יעצור מלכת, ואני אהפך חולה. אני מעדיפה לגרור את זה לזמן שאני אהיה חזקה יותר כמו אחרי הלימודים או אולי אחרי שאכיר מישהו אחר (למרות שלא נראה לי שאני אהיה פנויה רגשית בשביל היכרות כזאת). בכל מקרה, גם כשכואב הראש, או הגב, אפשר להתמודד, אבל כדי להקל על החיים לוקחים משכך כאבים, ככה אני מסתכלת על המצב שלי, אם אני יכולה להקל על הייסורים של הנשמה שלי ולא על חשבון אחרים אז למה לא? זאת בדיוק הסיבה שפניתי אליכם....

Bartal j

New member
מתוקה תביני בריחה זה ממש לא הפיתרון

אם את באמת רוצה להחלים מהכאב שלך כמו שאת אומרת את צריכה להתמודד איתו נקודה , את חייבת את זה לעצמך , גם אם זה יהיה מאוד לא נעים וכואב ויתבטא בהמון צער ובים של דמעות את חייבת להתמודד עם זה ולהתעמת עם הכאב אחרת לא תשתחררי מזה לעולם... בריחה זו דרך קלה של אבל היא לא תגרום לכאב שלך להעלם , זה דבר שקרה וזה ילווה אותך , ודרך ההתמודדות שלך עם הכאב תבוא ההשלמה איתו ועם מה שעברת, וככה תוכלי להשתחרר מכל מה שמעיק עליך! אני אומרת לך מניסיון זו הדרך הכי טובה שאני יכולה להציע לך קחי זמן לחשוב לעשות סדר במחשבות וחשבון נפש , לראות מה השגת עד כה בחייך תתנתקי מהכל ותבלי קצת עם עצמך ואז תתמודדי עם הכאב....

ToryMaster

New member
את יודעת

אמירה (מיםכחולים) אמרה לי פעם שכשלאנשים כואב, הם לוקחים משכך כאבים, במקום לטפל בבעיה. זה כמו לצעוק על הגוף "שתוק" במקום לעזור לו. אני חושבת שזה מה שאת עושה, באמת. זה לא בקטע מאשים, אני מבינה את זה, כל כך מבינה את זה.

למעלה