כמה שאלות

ווינגז

New member
לא ידעת, לא קרה כלום ../images/Emo24.gif

לא סוף העולם! כעיקרון, כשיש הודעה קופצת (=אם לא עברו 72 שעות מרגע פתיחת ההודעה, כל פעם שתגיב לה עם תוכן בנושא ההודעה, היא תחזור לראש העמוד) שלך בעמוד הראשון, מומלץ לשרשר את השאלות הנוספות לשם. אם מדובר בנושאים שונים, כמובן שמותר ואפילו רצוי לפתוח הודעות חדשות. שים לב שיש בפורום גם את מה שנקרא "שרשורי נושא" - שרשורים בנושאים העיקריים במשחק - קווסטים, כסף וקאש, תמונות וכו', שאליהן מומלץ לשרשר כשההודעה מתאימה לנושא.

ווינגז

New member
ברוך הבא ../images/Emo141.gif

אני יעל, בת 21. אני מבינה את הבאסה מהתספורת המכוערת, ואם זה ממש מפריע לך - הייתי עושה את מה שעידן (Guid) המליץ - לעשות את הקווסט של השיער באמוריה ממש בהתחלה של הדמות, ואם השיער לא יוצא יפה - לפתוח אחת חדשה. כמו סיון, אני חושבת שהכי טוב שתשחק בדמות שכיף לך איתה. מעבר לזה, אין שום דבר רע בזה שיהיו לך כמה וכמה דמויות, זה דווקא מאוד מרענן בעיניי (כל פעם שנמאס מדמות מסויימת, אפשר לעבור לאחרת). החיסרון היחיד הוא שקצב ההתקדמות יהיה איטי יותר מאשר אם תשחק רק בדמות אחת.

shlomii41

New member
אבל עכשיו כשיש את האיוונטים

יש את האיוונטים ואני חושב שכדאי שאשאיר את הפיראטית בשביל להרוויח קצת כסף,אתם יודעים אני אעשה את הקווסטים עם כל 3 השחקנים שלי,אני בסקניה יש עוד מישהו בסקניה? אז אני רוצה להתחיל להשיג כסף,אז אני פשוט אשחק עם 3 הדמויות שלי ואנסה לעשות עם כולם את האיוונטים,אבל איפה כל שאר הפורום? איזה שרת הם?האם כדאי לעשות שחקן גם בשרת אחר?והדואל בליידר יצטרך גם את ה-nx ושמעתי שמשיגים nx ואני רוצה לקנות לאוון שלי את המגילה שסוףסוף אני אוכל להמשיך לשחק בה ולהעלות לה את הסקיל של המג'יק גארד אז איך משיגים את הקאש? תודה מראש

ווינגז

New member
אוקיי, לאט לאט.

כמו שכתבתי - אין שום דבר רע בלשחק בכמה דמויות במקביל, ואם זה נותן לך יתרון ב-Event - על אחת כמה וכמה (רק שים לב שיש כאלו שנקסון מזהירים מראש שלא לפתוח בשבילם כמה דמויות, וזה עשוי להוביל לחסימה, שווה לבדוק מראש). הפורום מפוזר בכל השרתים, כעיקרון, אבל יש ריכוז גדול במיוחד של חברי פורום ב-Bera. אם אתה חושב שאתה מסוגל לשחק בכמה שרתים במקביל ולהשקיע בכל הדמויות - אז שווה לחשוב על לפתוח דמות בעוד שרת (אם יש לך מטרה בזה). אישית - אף פעם לא הצלחתי להחזיק בכמה דמויות בכמה שרתים, ותמיד בחרתי אחד להתרכז בו. בקשר לקאש ולאוונים, אין לי מושג, מישהו אחר יצטרך לענות.

shlomii41

New member
בקשר לנקסון

איך הם יכולים לעלות עליי? ואם אני אהיה בברה אז כאילו יוכלו לעזור לי במשחק? אז אני חושב שכבר עדיף שאתרכז בסקניה כי שם יש לי הכי הרבה דמויות... אז מה אתם אומרים? אבל אני אוכל לעשות מהאיוונט הזה הרבה כסף לא? וכדאי לפתוח דואל בליידר? אבל הוא צריך nx בשביל סקילים לא?

ווינגז

New member
לא יודעת איך,

אני בטוחה שהם יכולים אם הם ממש רוצים. באופן אישי קשה לי עם לעשות דברים לא חוקיים במשחק, בלי קשר להשלכות של זה, גם אם לא יתפסו אותי.
אגב, אני לא אומרת שב-Event הזה אסור, אין לי מושג, שווה לבדוק. אני מאמינה שכן תוכל לקבל עזרה בברה, אבל השאלה היא אם שווה לך לעבור בשביל זה, כי כמו שאמרת - יש לך הרבה דמויות בסקניה. שוב, בקשר לדמות החדשה וענייני הקאש - אין לי מושג, מישהו אחר יצטרך לענות.

shlomii41

New member
טעות!!!

שלום,פתחתי דואל בליידר והתחלתי מרמה 30! וזה היה ממש מגניב,היו מלא סקילים,אז אני בטעות העלתי בסקיל ההתחלתי של המכה הכפולה 20 ואני לא רציתי אז אני חשבתי שזה שאם אני אמחק את השחקן ואעשה חדש אני אתחיל גם מ-30 אבל לא! אני מתחיל מרמה 1 רק! אי אפשר לתקן את זה?מה לעשות? תודה לעוזרים

shlomii41

New member
ועוד משהו

אני רוצה לעשות משתמש חדש בשביל לנסות לפתוח את הדואל בליידר ברמה 30 אז אני זה רושם לי object cannot be cast from DBNnull to other types מה זה אומר?

yonVata

New member
בעיקרון...

אין מה לעשות... ביוזר הנוכחי לא תוכל לפתוח שוב ברמה 30, אם אתה רוצה תפתח חדש... אני גם פתחתי ובטעות שמתי לסקילים של עבודה2 במקום ראשונה. אז עכשיו איזה 5 רמות אני אמקסס סקילים של עבודה ראשונה

shlomii41

New member
אוף אבל

זה כל כך מעצבן!ואת יכולה לענות לי למה זה רשם לי ככה? מה שרשמתי בהודעה השנייה?

yonVata

New member
קודםכל זה אתה ולא את...

ולגבי ההודעה אין לי מושג, לא נתקלתי בה מעולם

dDanielle1

New member
נצלש פתחתי את המשחק ופתאום ראיתי שקיבלתי

AP וSPreset ! !!מה זה אומר? ואיך משתמשים בסקרולים יש לי הרבה ואין לי מושג..

dDanielle1

New member
אודה לך אם תוכלו לענות לי גם על השאלה

לגביי זנבות החזירים מהמשימה של ממלכת הפטריות.. מישהו מהמשחק שלך אולי לאורביס ואני מבינה שזה לא באמת שם וסתם ביזבזתי כסף:(

Macbook

New member
AP, SP Resets - מה זה?

AP וSP Resets הן מין מגילות שאפשר לקנות בCash Shop בשביל סכום NX דיי שערורייתי (את קיבלת כמה מכל אחד כמו כל השחקנים, אבל בד"כ הן עולות NX). אותן מגילות משמשות לתיקון של נקודות שחילקת לא נכון - אם שמת נקודה בסקיל הלא נכון או בסקיל שלא תשתמשי בו בכלל, או שהעלת לסטאט שבכלל לא מתאים לעבודה שלך (היום זה לא אפשרי אבל פעם אנשים היו עושים את זה עוד כשהייתה קוביית המזל) את תוכלי לתקן את המצב, להחזיר את הנקודות ולשים אותם בסקיל/סטאט הנכון. איך משתמשים בהן? קודם כל את צריכה להעביר אותם מה"מחסן" של הCS, הן יועברו אל הInventory אל הלשונית Cash. לדוגמה - אם תנסי לפתוח את הAP Reset(מה שמתקן את הסטאטים), את צריכה ללחוץ על המגילה של הAP Reset בחלונית של הCash ואז יפתח לך חלון שבו כתוב לך - Select the AP points you'd like to reset. בשביל לפתוח את הSP Reset תצטרכי לעשות בדיוק אותו דבר - רק ללחוץ על המגילות של הSP. בחלון הזה יהיו הסקילים/סטאטים שלך. לכל סטאט או סקיל שהשקעת בו נקודות יש כפתור של הורדה (כשאת עולה רמה יש לך כפתור של ההעלאה, פה אנחנו עושים את ההפך). את פשוט לוחצת עליו, בוחרת היכן את רוצה למקם את הנקודה שהורדת ומאשרת את השינויים. וככה עד שאת מגיעה למצב הרצוי. צירפתי לך דוגמה של חלון הAP Reset
בהצלחה!

ווינגז

New member
הודעה נהדרת ../images/Emo47.gif

טוגלן. רועי, כל הכבוד ותודה על ההשקעה בפורום בימים האחרונים.

dDanielle1

New member
וואו תודה רבה רבה לך :)!!

אגב אני חושבת שלא העלתי נכון יש מדריך שאוכל לבדוק דרכו? הדמות שלי היא wind archer רמה 39

shlomii41

New member
שאלה

שלום,יש לי דואל בליידר רמה 20 ואומרים לי שברמה 20 אני הופך כבר לדואר בליידר,אני גנב כאילו אבל הוא עדיןי לא הפך אותי לדואר בליידר,למה? אני צריך לעשות את כל המשימות שלו? ושעשיתי את הדמות עשיתי דואל בליידר ולא גנב רגיל,אשמח לעזרה

Macbook

New member
זה לא שאתה מגיע לרמה 20 ואוטומטית

נהיה דול בליידר. ניסית לדבר עם המדריך של העבודה? אני לא יודע איפה הוא נמצא, אבל איפשהו בקרנינג סיטי. תבדוק גם את המנורה מעל הראש שלך, אולי יש קווסט ממנו בקשר לזה...

shlomii41

New member
סיימתי אבל

עכשיו אני צריך להביא לה miror ואני שובר מלא פנינים ולוחץ עליהם ולא יוצא לי עדיין כלום! אני עושה משהו לא נכון?

למעלה