אני עכשיו דואל בליידר רשמי,רק יש בעיה עם הסקילים,איך אני אעלה לכל הסקילים עד המקסימום? עשיתי חישוב ואי אפשר אז מישהו יכול לומר לי לאיזה סקילים הכי חשוב?
אני עשיתי את זה,הפכתי לדואר בלידר ברמה 22 והעלתי את הסטאטים הנכונים לפי האתר שהביאו לי,אחותי הייתה צריכה את המחשב ויצאתי מהמשחק וזה לא נשמר! חזרתי להיות ברמה 16 איך זה יכול להיות??
היה רול באק (Roll Back) בשרת סקניה.../images/Emo87.gif
מצב רולבאק הינו- החזרה המשחק לאחור. לאחרונה נקסון עשו את זה לכל המשחק והחזירו את זה יומיים אחורה כתוצאה מבעיות שקשורים להאקרים. לא אסבך אותך בזה. נקסון החזירו את שרת סקניה למה שהיה אתמול לפני הROLLBACK כתוצאה מקריסת השרת. סקניה נחשבת לאחת מהשרתים היותר ותיקות ויותר עמוסות שיש במשחק.
לפי המדריך שהבאת לי להעלאת הסקילים,אז רשום לי שם לשים בסקיל הראשון של העבודה הראשונה שהתמונה שלו זה כזה רוח ירוקה,הסקיל הזה טוב? והאם כדאי להיות עם המדריך שהבאת? הוא נראה ממש טוב
כדי להגיע לרמה 20 עם כל המשימות (טוב אולי 45 דקות אם אתה רוצה לקרוא את הכל....) אז כדי לך להתחיל דמות חדשה גם לי היו קצת סיבוכים ואני לא יעלה את הכל למקס אבל אני כן שמרתי נקודות סקילים..... אה והנה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות עם הסקילים: 10 DOUBLE STAB 3 DISORDER 2\1 DARK SIGHT 10 TRIPLE STAB 19 KATARA MASTERY 20 BOOSTER
שהביאו לי פה אמרו לי להשאיר את הבוסטר ב-6 ואת המסטרי ב-19 אז מה למקסס את המסטרי ולהעלות את הבוסטר? כי אומרים לי שאני צריך להעלות גם את הסקיל הזה שהופך את הגנב לבלתי נראה