כמה שאלות
שלום לכולם ולכולן, היום קיבלתי את המפתח למעונות ודווקא הופתעתי לטובה. באופן כללי זה עלה על הציפיות שלי... יש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו להשיב על מה שאתם יודעים: 1. האם מותר להכניס ריהוט לדירות במקום חלק מהריהוט הקיים? לדוגמה, אם אני רוצה להביא ספה לסלון, במקום כורסאות הקופ"ח שקיימות שם עכשיו - האם מותר והאם יש הליך רשמי שבו אני יכול להחזיר לאנשהו את הכורסאות הלא רצויות? כי הבנתי שאפשר, נגיד, להחליף את המיטה במיטה וחצי שלי, אז מה ההבדל בין מיטה לכורסאות? 2. יש לי בעיה די מזערית בחדר המקלחת (המושב של האסלה די רופף ולא מקובע לאסלה עצמה). זו אמנם לא בעיה רצינית אבל היא עדיין מפריעה. האם מי שאחראי על אחזקת הדירות אכן מצפה שנפנה אליו בכאלו עניינים או שמא זו תהיה הטרדה מוגזמת ומיותרת? אני לא יודע איך לסדר את זה, למקרה שתהיתם
3. לפני מספר ימים שאלתי בנוגע לכניסת רכב לחניה התת-קרקעית של טליה והוסבר לי איך להגיע. עכשיו, אחרי שביקרתי שם, אני כנראה לא כ"כ מבין. נאמר לי להיכנס בכניסה השניה ולא בכניסה הרגילה. האם הכוונה היא לא לפנות שמאלה איפה שכתוב "אוניברסיטת חיפה" באותיות גדולות על גבי קיר אפור גדול, ולהמשיך שם ישר או שמא כן לפנות שמאלה, להיכנס איפה שהאוטובוס נכנס ולפנות שמאלה רק מאוחר יותר? כלומר - האם אני אמור לעבור עם הרכב ליד שורת החנויות ופשוט להמשיך ישר בכיכר? יש לי אישור מהקב"ט להיכנס לחניה התת-קרקעית אבל האם אפשר להיכנס למתחם האוני' עם הרכב חופשי ובלי בעיה? (כמו האוטובוס) 4. הבחור שהכניס אותנו לחדרים הראה לנו את הכפתור של הדוד אבל אחרי זה ראיתי שיש כפתור כזה גם בחדר. האם זה כדי לחמן מים רק לחדר הספציפי? האם מדובר בדוד שמש? 5. אם אני עושה בסלון כבלים דרך האגודה ב-70 ש"ח, האם אפשר לראות גם בחדרים? זהו. מתנצל על האריכות... תודה!
שלום לכולם ולכולן, היום קיבלתי את המפתח למעונות ודווקא הופתעתי לטובה. באופן כללי זה עלה על הציפיות שלי... יש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו להשיב על מה שאתם יודעים: 1. האם מותר להכניס ריהוט לדירות במקום חלק מהריהוט הקיים? לדוגמה, אם אני רוצה להביא ספה לסלון, במקום כורסאות הקופ"ח שקיימות שם עכשיו - האם מותר והאם יש הליך רשמי שבו אני יכול להחזיר לאנשהו את הכורסאות הלא רצויות? כי הבנתי שאפשר, נגיד, להחליף את המיטה במיטה וחצי שלי, אז מה ההבדל בין מיטה לכורסאות? 2. יש לי בעיה די מזערית בחדר המקלחת (המושב של האסלה די רופף ולא מקובע לאסלה עצמה). זו אמנם לא בעיה רצינית אבל היא עדיין מפריעה. האם מי שאחראי על אחזקת הדירות אכן מצפה שנפנה אליו בכאלו עניינים או שמא זו תהיה הטרדה מוגזמת ומיותרת? אני לא יודע איך לסדר את זה, למקרה שתהיתם