כמה שאלות

lirlurim

New member
כמה שאלות

שלום לכולם ולכולן, היום קיבלתי את המפתח למעונות ודווקא הופתעתי לטובה. באופן כללי זה עלה על הציפיות שלי... יש לי כמה שאלות ואשמח אם תוכלו להשיב על מה שאתם יודעים: 1. האם מותר להכניס ריהוט לדירות במקום חלק מהריהוט הקיים? לדוגמה, אם אני רוצה להביא ספה לסלון, במקום כורסאות הקופ"ח שקיימות שם עכשיו - האם מותר והאם יש הליך רשמי שבו אני יכול להחזיר לאנשהו את הכורסאות הלא רצויות? כי הבנתי שאפשר, נגיד, להחליף את המיטה במיטה וחצי שלי, אז מה ההבדל בין מיטה לכורסאות? 2. יש לי בעיה די מזערית בחדר המקלחת (המושב של האסלה די רופף ולא מקובע לאסלה עצמה). זו אמנם לא בעיה רצינית אבל היא עדיין מפריעה. האם מי שאחראי על אחזקת הדירות אכן מצפה שנפנה אליו בכאלו עניינים או שמא זו תהיה הטרדה מוגזמת ומיותרת? אני לא יודע איך לסדר את זה, למקרה שתהיתם
3. לפני מספר ימים שאלתי בנוגע לכניסת רכב לחניה התת-קרקעית של טליה והוסבר לי איך להגיע. עכשיו, אחרי שביקרתי שם, אני כנראה לא כ"כ מבין. נאמר לי להיכנס בכניסה השניה ולא בכניסה הרגילה. האם הכוונה היא לא לפנות שמאלה איפה שכתוב "אוניברסיטת חיפה" באותיות גדולות על גבי קיר אפור גדול, ולהמשיך שם ישר או שמא כן לפנות שמאלה, להיכנס איפה שהאוטובוס נכנס ולפנות שמאלה רק מאוחר יותר? כלומר - האם אני אמור לעבור עם הרכב ליד שורת החנויות ופשוט להמשיך ישר בכיכר? יש לי אישור מהקב"ט להיכנס לחניה התת-קרקעית אבל האם אפשר להיכנס למתחם האוני' עם הרכב חופשי ובלי בעיה? (כמו האוטובוס) 4. הבחור שהכניס אותנו לחדרים הראה לנו את הכפתור של הדוד אבל אחרי זה ראיתי שיש כפתור כזה גם בחדר. האם זה כדי לחמן מים רק לחדר הספציפי? האם מדובר בדוד שמש? 5. אם אני עושה בסלון כבלים דרך האגודה ב-70 ש"ח, האם אפשר לראות גם בחדרים? זהו. מתנצל על האריכות... תודה!

stkachov

New member
תשובות

1. בעיקרון, אסור להכניס או לשנות ריהוט. ואמנם, בפועל כמובן שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים. אני מכיר אנשים שהביאו ספות, מיטות ועוד ריהוט מהבית... כל עוד עושים זאת בשקט ובלי "שאלות קיטבג" אז אין בעיה. את הכורסאות הלא רצויות את יכולה להוציא החוצה ליד הדלת, ואז לדבת שם כשרוצים לשת מחוץ לבית לשתות קפה ולהנות ממזג האוויר הנפלא שיש בכרמל. 2. כל בעיה שיש לך, תמלאי טופס ויטפלו בזה. אני חייב לציין שאני גרתי במעונות גם בטכניון, ושם לקח כמה ימים עד שבועות עד שהיו מטפלים במשהו. במעונות האוניברסיטה לעומת זאת השירות הוא אדיב ומהיר מאוד, לפעמים באים לתקן לי דברים עוד באותו היום, ואם לא אז המקסימום זה למחרת. 3. הבנת נכון. את צריכה לחלוף על פני הרמזור ליד איפה שכתוב "אוניברסיטת חיפה" באותיות גדולות, ובכיכר הבאה לפנות שמאלה למעונות. 4. בכפתור המדובר אינו פעיל. פשוט תתעלמי ממנו. 5. הייתי קודם מנסה לחבר את הטלויזיה ולראות אולי כבר יש כבלים. למידע נוסף(ומסווג!) לגבי הכבלים את יכולה לכתוב לי במסר פרטי
בהצלחה !!

lirlurim

New member
לפני הכל, אני זכר!

לפחות חצי. תודה על כל התשובות! אפנה אליך במסר אישי כדי להיחשף למידע מסווג, ושם תסביר לי איך מפרקים את הפילטר
תודה.

lirlurim

New member
ברטה יקירתי,

אני חייב לציין שעוד לא הצלחתי לעמוד על טיבך. את אדם מוזר בלי שום ספק. בכל מקרה, את פשוט חייבת לאזור כוחות ולמצוא את מנת הטקט הדרושה, כי את באמת צריכה, ואני לא צוחק. בהודעה קודמת שלך, שהבחנתי בה, שאלת מישהו אם הוא הומו בגלל שהוא אמר שהוא לא עושה מילואים או משהו כזה. כשהגבתי לך אמרת שזה בצחוק אבל נראה שמדובר בדפוס חוזר. לשאלתך - אני לא קוקסינל, אני סתם לא בקטע של נשים. אגב, אולי כדאי שתדעי שאין דבר כזה קוקסינל. זוהי מילה צרפתית שפירושה "פרת משה רבינו" וזה היה שם הבמה של זמרת טרנסקסואלית. בחו"ל אין לאף אחד מושג שזה כינוי להומו, כמו שנהוג בארץ. ובכל מקרה, כדאי שתפסיקי לדבר בגסות כי גם אני יכול. וגם כי זה סתם לא מכבד אותך. אגב, בחלק מההודעות את דווקא נשמעת אדם חכם (רק בחלק), אז חבל שאת הורסת לעצמך. צ'או.

berta84

New member
מה אתה כבד?אני סתם משתעשעת

בכלל לא ידעתי שאתה גיי וזאת לא הסיבה שאמרתי מה שאמרתי, זה היה סתם משיעמום. יש אנשים שלא אכפת להם אם מדברים אליהם ככה שהרי זה לא נאמר על רקע אישי(אנחנו לא מכירים) אלא בצחוק נטו. אבל אם לך מפריע, אז אני סותמת. קבל את התנצלותי.

lirlurim

New member
אני ממש לא כבד

ולכן לא אמרתי שאת בן-אדם רע וכו' (אפילו הסתייגתי ואמרתי שאת נשמעת לעיתים כמו אדם חכם, למרות שלא הייתי חייב
) בכל מקרה, זה לא משנה אם ידעת אם לא, את לא אמורה לצחוק על אנשים מתוך שיעמום, ככה אני מרגיש. ואין לי שום בעיה לדבר על זה או אפילו לצחוק, אבל דווקא בגלל שאנחנו לא מכירים, זה הופך את זה מסתם צחוק לעילבון. אבל נעזוב את זה, הבנו זה את זו והעניין סגור.

stkachov

New member
ח'ברה תרגעו

אני לא איזה עבריין, אני לא יודע איך לפרק פילטרים או לעשות משהו לא חוקי...

berta84

New member
עם שם כמו ויטלי דווקא היה מתאים לך לנהל איזה

"בית מלון"(זה גם בא בהמשך לשירשור של יום שישי בו טענת שאינך מעוניין בניהול חדר או דירה או וואטאבר)

למעלה