כמה שאלות.

Cocobutter

New member
כמה שאלות.

קודם כל, אני רוצה להתחיל ללמוד, כל הזמן חשבתי שאני יותר הולכת בכיוון עיצוב פנים/אדריכלות, ולאחרונה ממש קורץ לי להתחיל ללמוד משפטים. יש לי כמה שאלות. 1. באוניברסיטה העברית- הבנתי שהלימודים כוללים לימודי תיאטרון, האם זה חובה? ואם כן, מה זאת אומרת לימודי תאטרון? זה לימודי תאטרון רציניים שכוללים חומר מעשי ועיוני , או רק עובדים יותר על החלק המעשי בשביל לשפר את יכולות דיבור מול קהל והביטחון העצמי? ומזה בעצם הפרוייקט הזה עם אוניברסיטת ג'אורג'טאון בוושינגטון? חילופי סטודנטים רגילים או שזה פרוייקט מיוחד? לא בדיוק הבנתי. ובאיזו אוניברסיטה ממוקמת הפקולטה למשפטים? (לפי הבנתי העברית מפוזרת ברחבי ירושלים) ושאלה אחרונה, האם קיימים לימודים משולבים של כלכלה ומשפטים בעברית? 2. לכל הסטודנטים- איך הלימודים? כאילו, בתכלס, מעניינים? מעייפים? ומה הסיכויים לקבל עבודה אחרי התואר? כי כל כך הרבה אנשים לומדים את זה, שזה גורם לי לחשוב שזה מאוד קשה למצוא עבודה. תעזרו לי. אני ממש חייבת כבר להחליט מה אני עושה/:

2_be

New member
קצת תשובות

1. לימודי תיאטרון אינם חלק מלימודי המשפטים. לכל היותר, ניתן לקחת קורס בחירה שנקרא סדנה בתיאטרון שבסופו תלמידי הקורס מעלים הצגה שכתבו. תוכנית ג'ורג'טאון מיועדת לבוגרים ולעו"ד, בפועל יש כל מיני תוכניות חילופי תוכניות סטודנטים ואת יכולה לקרוא עליהן באתר הפקולטה: http://law.huji.ac.il/talmidim.asp?cat=462&in=0 הפקולטה נמצאת בהר הצופים. ניתן ללמוד תואר משולב של משפטים-כלכלה. 2. את מוזמנת לקרוא את השרשורים בפורום. אני חושבת שחלק ניכר מחברי הפורום נהנה מהלימודים. כמובן שכמו בכל מקצוע, יש קורסים מעניינים יותר ומעניינים פחות הכל בהתאם לטעמו של האדם אותו את שואלת. גם לגבי קבלת עבודה לאחר התואר, רוח הדברים כפי שתוכלי לקרוא פה היא שאם את טובה ויוצאת עם ציונים טובים, ככל הנראה את תסתדרי. בהצלחה

Cocobutter

New member
תודה, אתה לומד שם? ו..

"ככל הנראה את תסתדרי" קשה לי עם תשובות ציניות.

Cocobutter

New member
אם את לומדת שם..

אז בבקשה תגידי לי אם זה נכון.. שמעתי שהחיי חברה בקמפוס של הר הצופים עלובים ביותר. זה נכון?

B L I M P

New member
הכל תלוי בך...

בהר הצופים יש יותר חיי חברה מכל קמפוס אחר של העברית (אולי חוץ מרחובות - זה אין לי מושג). אם את חברותית - יהיה לך חיי חברה, אם לא - אז לא. ובכל אופן - כמו שרבים יעידו - בשנה א' חיי חברה זה מושג שהרוב לא שומעים עליו יותר מדי.

למעלה