כמה שאלות...

Golden Adria

New member
כמה שאלות... ../images/Emo157.gif

כמה שאלות עקרוניות (אני סקרנית
): 1. כמה שאלות, בערך, יש במבחן IQ? 2. מה יהיה - פחות או יותר - ציונו של אחד שטעה ב-10% מהשאלות? ושל אחד שענה על 50%?
תודה, ענת.

neko

New member
משתנה לחלוטין. יש מבחני IQ

של 20 שאלות, ויש של 200. מן הסתם, ככל שיש יותר, התשובה תהיה יותר מדוייקת. גם הקשר בין מס' השאלות הנכונות לIQ משתנה לגמרי. ראיתי מבחן IQ של 20 שאלות, ששתי תשובות נכונות בו מספיקות בשביל להכניס אותך למנסה.

Golden Adria

New member
הו, תיארתי לעצמי. ../images/Emo157.gif

ואני לא עשיתי מבחן מאז - כיתה ב'?
- אז אין לי הרבה מושג במה באמת מדובר. עוד משהו: קראתי כאן על הרבה סוגי מבחנים. לאן נכנס זה שניתן בד"כ לילדים, עם שלושה חלקים, שפה-חשבון-צורות
בערך 150 שאלות סך הכל... וזהו, אני אומרת שטויות, אז עדיף לשתוק
.

גם לילדים

יש מבחנים מהסוג ה"קשה" (מה שנקו תיאר) ומבחנים מהסוג ה"ארוך" (המבחן שאת מדברת עליו).

אז.........

האתר הזה http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf שכתבו פה עליו מתישהו.. זה מבחן IQ של 39 שאלות.. זה מבחן אמיתי? זאת אומרת..תוצאה שמבקלים בסופה של הבחינה הזאת נכונה מספיק בשביל להראות לי מה אני מבחינה של מנת משכל?! נגיד מישהו מקבל 120 פלוס מינוס זה באמת נכון? או שרק מבחנים שאתה עושה במיוחד (מכון..או בכיתה) אלה הנכונים? -המבחן הזה במחשן זה רק הכנה?

לא

אף פעם אל תסמכי על מבחני רשת... אבל עכשיו אני הולכת לעשות את המבחן הזה כשאני על השפעת כדור שינה, אולי סוף סוף ייצא לי ציון נמוך
וברצינות, אל תייחסי יותר מדי חשיבות למספר התלת (או דו) ספרתי הזה... הוא באמת לא צריך להשפיע, מבחינתך, על התוכניות שלך לעתיד.

למעלה