כמה קטנים אנחנו

או../images/Emo70.gif

פה נגעת בנקודה חשובה... פסים
זה לא ממש חשוב אם ירדת מהם...זה כבר לבחירתך.. מה יותר חשוב זה... אם הפסים יורדים ממך! פה צריך עין פקוחה ועירנית לבל נצטערה. לגבי שיווי המשקל... שמעתי גם מי יש עליו ורטיגו...לא ממש יודע זה עליו... והיה כדאי יאזין קיצת לסביבתו התומכת. עוד משו אני יכולה לעזור

מצוטטת

New member
../images/Emo41.gifקראתי...........

וקטעים מסויימים אפילו פעמייםץץץ <ככה אני חייבת להיצמד ל"מקורות" ע"מ לדייק> וכל שמוצאת כרגע לשאול אותך זה איפה את בהשתקפות המילים...... ..."זועמים... "...חבל תלייה... "...כאילו לאבד שפיות... ..."חפיף נו,פרופורציות קצת מול הריבוע הזוהר הזה,בל ניסחף בחשיבותו. אז זו כנראה ב'מת פונקציה של הגדרה אישית... ואסביר לך {גם שלא ממש שאלת לדעתי} אני, למשל צרכנית אפילו "כפייתית" למילה הכתובה המילה זו מה יש עליה זכויות יוצר>>>> ככה "תפרתי לי אגב ת'ניק
ולא פם, לאמיתו שלדבר המונים פ'מים אני עושה בהן שימוש שכאין לי בנימצא למצוא את האלו המדייקות משל עצמי..... נו, טוב זו אני תגידי, ולא רחוקה מ'ליות "יפת
, חלילית לי מלרמזת בכיוון.............. רק מה רציתי לציינת/ולשתף אותך בעצם לי לא מפחית לי ת'פרופורציות האישיות שלי לתנת קרדיד>>>קרידה.... גם לא מרגישה זה מפחית לי כהוא זה מהדימוי שלי... נסי מכ'פת לך........ להזיק לא יכול ושוב כומו תמיד...כמו כרגיל
~דעתי~

ע פ ר ל ה

New member
יאללה שיהיה

נראה לך יש לי כח לדוש בזה עוד? ובכלל... כבר שיחררתי אוויר היום בשיחה פרטית שהייתה לי,היא שווה זהב. אני לא אכנס לזה,ולי לא איכפת מה קורה אצל אחרים מה הם קונים או מה הם מוכרים.ממש לא מתעסקת בזה. אבל כל אחד וטעמו הכפייתי. אני בכל מקרה,נהנית. מקווה שגם את וכל הייתר.

מצוטטת

New member
נו....בחרת ל"בעוט"

מה עניין הכפייתיות למילה הכתובה קרי
איש
המקבל השראה מכתיבתו של האחר עושה בהן שימוש אם ב"ציטוט" אם ו/או גם כרקע............... לבין מתן כבוד , באשר הוא
מה , מה בדיוק מהכתוב כאן הוא "בעייתי" עבורך הסגנון....הוא זה מה הקפיץ לך הפיוז
כן, יודעת יש כאלו שמקפיצים, מכירה רק בחייאת, גמני למדתי לקרוא מעבר לסגנון למדתי להתייחס לתוכן.......כולנו למדנו... מניחה שגם את יכולה...... לפחות לנסות...

ע פ ר ל ה

New member
תגידי...

בא לך להיות המפקחת התורנית? כי יש פה הרבה עבודת בדק ביית! מבטיחה לך עבודה במשרה מלאה,ולא ישעמם לך לרגע. מבחינתי,מיציתי וסגרתי העניין,ליל מנוחה. (רק אל תשכחי לפשפש בקרביים של האחרים,ולגלות נסתרות)

ע פ ר ל ה

New member
ליל מנוחה יקירה../images/Emo29.gif

ואם ההיא באטרף למען היושר והצדק,אז נא שתפשפש בארכיון והסדר יבוא על מקומו בשלום. לי באופן אישי אמרתי,לא איכפת. לא אתעסק בבולשיט,ולא אחפש אחרי אחרים לעולם! כזו אני!!!

ההיא...

לא ממש באטרף... בכל מקרה לא ממש ברגע זה. היא...כרגע... סך הכל...יש עליה כמה ערכים וכבוד קטנטן אחד. לגבי פישפושי ארכיון...אין צורך... היא אחד הארכיונים הגדולים והדגולים שהכרתי... בתחומים רבים... אחד הענקיים שבהם,הוא... ארכיון האנושיות!

מצוטטת

New member
ולא לשכוח../images/Emo25.gif

אני תומכת {לפעמים} במתן הזדמנויותיות..... אני מצידי לא מרימה כ"כ מהר ידיים אמשיך לתזכר....ולזכור
להשתכנע או לשכנע כנראה לא 'צלחתי העיקר שעם דרכי שלי, אני שלמה

d a n i e l s 5

New member
אשכרה שיח חרשים .

חבל , חבל שאת מתעקשת על מגננה שכזו, לאורך כל השיחה כאן.

d a n i e l s 5

New member
אופס....הברהרה.

העקשנות כוונה לעופרלה כמובן..... אותך ראיתי מנסה...ומנסה ומנסה....ולכן אמרתי שיח חרשים משהו.. ואת הרי ידועה שאין עליך במילים..ובעיקר הכבוד למילה . ועל זה אני מורידה בפנייך את הכובע .

מצוטטת

New member
גם ממני............/images/Emo29.gif

לילה טוב לAך שהרי.... "לעולם לא ניתנת לך משאלה בלי שינתן לך גם הכוח להגשימה. אולם, יתכן שיהא עליך לעמול לשם כך." לא לי הזכות.....
ל
ריצארד באך
"תעתועים"

ע פ ר ל ה

New member
נבחרי העם והציבור

הבינו שהם זקוקים למתווכים בינם לבין בוחריהם.שיכנעו אותם שיחסי ציבור הם עניין למומחים שעיסוקם בכך.רק הם יודעים את לב הקהל והקהל,בסופו של דבר,קובע הכל.קהל הצרכנים,קהל הצופים,קהל המאזינים,קהל הקוראים וכמובן קהל הבוחרים.הרוב הדמוקראטי יקבע את איכות החיים,את סגנון החיים ואת עתידם.ואיך אפשר לדעת מה הקהל רוצה?מה הבעייה? לצורך כך יש משרדים לחקר דעת-הקהל,רבותיי! עושים סקר מדעי על מידגם מקרי של האוכלוסייה הדוממת ודעת הרוב קובעת מה נאכל,מה נשמע,מה נראה ואיך נחיה,אם נחיה. (זיונים זה לא הכל-דן בן אמוץ) ומה שנותר לך מנהלת יקרה היא לפקוח את עיניך הטרוטה ולדעת להבחין בין מצוטט ומצוטטת,ולנהוג בצדק קולקטיבי כלפיי כולם!!! אינני מחנכת,ולא מורת דרך... אבל לצדק יש רק פרצוף אחד!!! שבת שלום

למעלה