כמה קטנים אנחנו

בל נגזימה...

הגזמות לא עושות טוב לעור הפנים. כולה מה ביקשו ממך,זה... לציין את שם המקור כשאת מעתיקה למישו ת'מילות. עוד שורה וכמה אותיות... לא ביג דיל... לא הרבה דיו. כיתת היורות לא מתכנסת עבור פשעים כאלו... ואת...אל תירי לעצמך ברגל כל פם. יאללה...לכי לרקוד קיצת.

ע פ ר ל ה

New member
חפיף אחותי...

יודעת כמה ציטטות נכתבות פה ללא ציון זכויות יוצרים בוראים ועמלים? האם יודעת זאת את?! ואני,מה כ'פת לי בכלל,העיקר נהנית לקרוא,ובעיקר אין לי סטייה של התאגרפות עם מסך של מחשב. כאילו מה... לאבד השפיות לגמרי? חפיף חפיף,כולה ריבוע דולק.

תגידי...

את יודעת כמה גנבים יש בעולם? כמה עברייני תנועה יש בעולם? נו...זה נותן לך..לי..ת'לגיטימציה? אז כן...אני יודעת כמה עושים זאת פה... זה משנה ת'תמוניה של הערתי?

לא מכירה...

תימנים! ואני... לא... מכניסה

שאלה לי

אם עכשיו אני רואה את ההופעה של שלמה בDVD למי לתת קרדיט לשלמה או לזה שהפיץ באימיול?

ע פ ר ל ה

New member
למי כ'פת בחייאת דינק נו?!

מה כ'פת בכלל,ואני בטח לא אצמיד לפינה ואעשה עם האצבע נו נו נו!!! חפיף נו,פרופורציות קצת מול הריבוע הזוהר הזה,בל ניסחף בחשיבותו.

בואי נעשה...

הפרדה קלילה...חלילה לא משו שיכביד עלייך את עונג השבת... לא מדובר פה בחשיבות... מדובר בערכים... יענו כבוד בין אדם לאדם...יו קנואו...משו קליל...לא ממש בטופ של הפריוריטי של החשיבות

באימיאיממממששש'לך...

אני בחופש שישבת... הכיתות סגורות עכשיו. תקראי שוב ת'תגוביה ש'לך...נכון מזקיר כיתה א'...מקסימום ב'?

ע פ ר ל ה

New member
יאללה אחותי ס'גרי עניין

אנחנו לא בכיתת יפי הנפש ואני מזמן מנגבת ת'רוטב טחינה עם המעורב ירושלמי. בתאבון!

אחותי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יש משו שלא ספרו לי? אצלי היה סגור בובה... רק ראיתי לך נחרדת לשווא מכיתת יורים... באתי להרגיע לך ת'צ'ופצ'יק. זה הכל. בתום לב כמובן.

ע פ ר ל ה

New member
באמת חשבת שנבהלתי מכיתת היורים

או מהאצבע המתנפנפת של המורה הזועמת? כאילו דה... ירדתי מהפסים? ברוך השם שיווי משקל יש לי. כולה,אבל כולה,מחשב!

למעלה