כמה קטנים אנחנו

הסוכן 65

New member
העיקר שתרגישי טוב ושתעבור לך שבת

מקסימה בזה אני סוגר את המחשב ויוצא לי לטיול אם אצליח אח גם את 64 איתי איך הוא כותב? ב95 אחוז זה לא ילך פחחח

הסוכן64

New member
סגור באמת את המחשב,חבל על החשמל

בסוף לא ישאר לך כסף למזונות...

../images/Emo9.gif

וגם אצלה תיבת המסרים מחוץ לתחום

deena

New member
בצער רב

נאלצת להודיע לך, שבמידה ותצא עוד הודעה אחת נוספת שלך בה את מצטטת דברים שכתב אדם אחר, ולא כותבת במפורש מי היוצר, בהמשך לכל ההודעות האחרות בהן הוזהרת בעניין חומרת פלג'ריזם, תחסמי לכתיבה בפורום. מקווה שזו תהיה ההודעה/מסר האחרון שישלח אלייך בעניין הזה. לאחר מכן, זה יעבור לטיפול הנהלת הפורומים ויהיה מחוץ לתחום סמכותי. שבת שלום לך.

ע פ ר ל ה

New member
אוקיי

יש בכוונתי להתייחס ולענות להודעתך עוד היום דינה. אסביר לכל הסקרנים הכועסים והזועמים,מעט על מוחי הקודח. ובינתיים,הרבה הנאה לכולם.

ע פ ר ל ה

New member
כבוד בית המשפט../images/Emo88.gif

לפניי שמעלים אותי לדוכן הנאשמים,האם תינתן לי ההזדמנות להניח את ידיי ולהישבע שבועת אמת? פליז תורידו את חבל התלייה,יש לי פחד גבהים נוראי! טוב,אז כך,חשבתי שאתן פה הרצאה ארוכה ומעמיקה,אך מכיון שהספיקותי לשוחח עם חברתי הנהדרת על סוגיית הכתבים המקוריים ועל הלא מקוריים,ומכיון ש "הוצאתי אוויר" ושחררתי את אשר ישב על ליבי,אחסוך מעצמי ומכם את סבל הקריאה וההקשבה. הכיתוב הנ'ל הוא מפרי עמלה של יקירתי ורדה רזיאל ג'קונט הנכבדת,ואני היא אחת ממעריצותיה. ועכשיו שאלה לי אלייך מנהלת: ובמקרים של מיקס נניח,אני+רוברט ג'סטרנברג? או 80%אני ו 30%מאיר לירז? או מה במקרה של חומר אישי שלי מלימודי העבר כגון:לימודי פסיכודרמה אשר כתבתי וצוטטתי תוך כדי למידה? מה אם השתתפתי בקורס למודעות עצמית "הקשר בין הגוף לנפש",יועיל אם אומר שאלו מילותיה של מדריכתי חני? בתחום זה לי אין קרדיט על שיעורי הביית שלי? שבת שלום לכולם ויאללה... תורידו ת'חבל למה ירד לי הצבע מהפרצוף

d a n i e l s 5

New member
למרות שזה לא הופנה אלי ...

עונה לך. תראי כמה אנרגיה הוצאת עכשיו, כמה עצבים, כמה ריגשי ...וכולה זה היה יכול להסתיים אם היית כותבת בסוף "כתבה-ורדה רזיאל ג'קונט" או לפחות כך היית עונה לתיאה במקום לפתוח בסאגה. אמרת שאת מעריצה אותה..ולו רק בגלל זה את חייבת לה את הקרדיט כל פעם שאת מביאה לנו מדבריה....הכל עניין של כבוד. לגבי העריכה הלשונית שלך (או איך שאת קוראת לזה מיקסים) גם כאן אפשר תמיד לכתוב בסוף מהיכן המקורות . זוכרת שכתבת איפושהו שהיית בעברך עיתנואית באחד המקומונים...דווקא את צריכה להבין את החשיבות של המילה הכתובה והקרדיט...לא היית רוצה שיעשו לך את זה , אני בטוחה. ושוב,את לוקחת את זה למקומות לא נכונים אף אחד לא רוצה לתלות אותך, רק רוצים לשמור על עיקרון ה"כבוד למילה הכתובה".

deena

New member
אילו היית מציינת

בהודעה הנ''ל את המשפט המקסים שיצרת זה עתה "הכיתוב הנ'ל הוא מפרי עמלה של יקירתי ורדה רזיאל ג'קונט" מלכתחילה- לא היה לאף אחד ויכוח איתך.

ע פ ר ל ה

New member
כן,ואז אתפוגג פרוזה../images/Emo6.gif

ולא אזכה למתגעגעים
רע לי ומר... מה יהיה באמת?

למעלה