כמה קטנים אנחנו

ע פ ר ל ה

New member
כמה קטנים אנחנו

אל תשכחו,שמעצם מהותו האדם הוא יצור חלש. מרגע שנולדנו אנחנו זקוקים לטיפול וחסות,ואנחנו מתבגרים לקראת תקופת זיקנה הכרוכה בחולשה וחוסר אונים.
האדם הוא היצור היחיד המודע לשבירותו,לפגיעותו,ולסופיותו. המבנה הפסיכולוגי החזק והמפואר ביותר יכול להתמוטט בהרף העיין של חבלה פעוטה ביותר.דיי בשיבוש כימי קטן או בווירוס זמני כדי להזכיר לנו מאין באנו ולאן אנו הולכים... משום כך המודעות לחולשה היא חלק בילתי נפרד מן הכח לחוות את הקיום באופן אמיתי. יאללה שבת של שקט ומנוחה,וסתלבט אטומי
(נהיה לי דכאון מהרעיון של חוסר אונים
)

מצוטטת

New member
רק בלי............

הכללות PLEASE
אז אם באשר לבריאות...דפנטלי
מודעות ל...שביר ופגיע>>> מול הטבע
{והזכויות כאן של מי
}
סופ"ש רגוע גמלך

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo124.gif תגיד למיקי

שהחיים קשים ומורכבים, ושהחיים יותר חזקים מאיתנו. ומנגד,כל כך יפים ומרתקים.

ע פ ר ל ה

New member
תגיד לו...

שאני אדם תוהה וחושב.... אני במסלול הלמידה וההתפכחות... ושאין לזה סוף,עד שיגיע הקץ. (ובתכנית בין הייתר לימודים,וקצת פסיכולוגיה)

malka3

New member
עידכון אמיתי של מיקי 43 - מהשטח

1. בחוף ישנם שולחנות מקובעים - רצוי להביא שולחן מתקפל וכסאות. 2. יש נקודת חשמל מרכזית אחת לכולם - יש להצטייד בכבל מאריך ומפצל .

ת י א ה

New member
תגידי עפרלה

זה את כתבת, או שזה ציטוט בלי קרדיט ? חשוב לי לדעת. לתשובתך אודה.

ת י א ה

New member
אני לא אעשה כאן

אאוטינג למסר ששלחת לי, אבל כמו שאני כתבתי לך בחזרה - לא ענית לי על השאלה. חשוב לי שידעו. את המשך ההתפלמסות בעניין, באם את מעוניינת בכך, נא עשי כאן ולא במסרים. התיבה שלי בשיפוצים עד להודעה חדשה.

ע פ ר ל ה

New member
תבדקי את תיבת המסרים שלך תיאה

ותמצאי בה שתיי הודעות שלי לפניי ריקוד השמחה.

ת י א ה

New member
קצת קשה לי לרקוד

במצבי הנוכחי, את יודעת, וירוס, חום גבוה וכאלה. אמרתי לך שאני לא מתכוונת להמשיך עם זה במסרים, ואני אסכם את טיעוני כדלקמן: 1. במידה ואת כותבת או מצטטת משהו שמישהו אחר כתב, מן הראוי שתתני לא את הקרדיט הראוי, בדיוק כמו שאת היית רוצה לקבל קרדיט במידה ומישהו היה מצטט או מביא מדברייך. 2. המקום לתת את הקרדיט הוא בסמוך לציטוט או המובאה ולא במסרים אישיים. 3. בתור מה שכתבת לי שהיית (ואני לא אעשה אאוטינג) אני בטוחה שאת יודעת מה זה פ ל ג י א ט !!!!!!!! בברכת שבת שלום אור ואהבה.

ת י א ה

New member
לא כתבת

שאתה חוזר רק ביום ראשון ?
תודה בכל אופן. תרשה לי לדחות את החיבוק בנימוס אצילי.

למעלה