כמה עצוב.

Lir האחת

New member
כמה עצוב.

עצוב זה שיש לך תואר ראשון, ואתה עדיין מתקשה למצוא עבודה שתספק אותך. אני מרגישה שהעובדה שיש לי תואר ראשון, לא ממש מעניקה לי הטבה או יתרון כלשהם. כה מתסכל.

PianoGirl20

New member
לירוש!

לא להתייאש... אני מבינה את התסכול שלך, ובמיוחד שעבדת באמת קשה בשביל לקבל את התואר הזה (בכל זאת, תואר בפסיכולוגיה הוא ממש לא קל..), ובאמת קשה לקבל את העובדה שכל זה היה דיי לחינם...הקטע הוא שגם אני עכשיו עושה בדיק את אותו התואר ויודעת שאני אצטרך להתמודד עם בעיה דומה.. אכן מתסכל מאוד. בכל מקרה, לא להתייאש! יש לך עוד תואר שני לעשות ובטוח שאחריו תוכלי כבר למצוא עבודה רצינית, בדיוק כמו שתמיד רצית. חוץ מזה, תנסי לחשוב על הצד החיובי. בכל זאת, למדת משהו שעניין אותך ונתן לך סיפוק ובלה בלה בלה....(חח סורי, כנראה שלא מצאתי יותר מדיי דברים חיוביים).. ותנסי להסתכל על זה כך, ברוב המקצועות תואר ראשון הוא לא מספיק בשביל לקבל עבודה רצינית. התואר הראשון הוא בד"כ הכנה לתואר השני, שהוא זה שנותן לך אפשרות להשיג עבודה רצינית ומעניינת. בינתיים את יכולה להתנחם בזה שאחרי שיהיה לך תואר שני תוכלי לעבוד בתחום שתמיד חלמת עליו ולעשות משהו שבאמת רצית. יותר מזה אני לא כל כך יודעת מה להגיד חוץ מזה שאני באמת מבינה את התסכול שלך...

gilad269

New member
זה נכון

תמיד תזכרי,שאת מתחילה ללמוד את צריכה לחזות את מצב השוק ליום בו תסיימי את התואר. משהו שבלתי אפשרי לעשות. זה גם תלוי במה התואר הראשון שלך. וצריך להכיר מישהו כדי שידחוף אותך לאיזה מקום

LOVE1234

New member
סטודנטים שעובדים במשק בית

האם זה נכון שיותר ויותר סטודנטים עובדים בעבודות נקיון? אשמח לשמוע קצת בנושא לצורך כתבה בעיתון גדול. תודה

נו בקטנה

תמיד בשביל למצוא עבודה שמכבדת את עצמה לוקח המון זמן תרשמי לכוח אדם.... סתכלי בעיתון... לא נראה לי כזה בעיה
בהצלחה ותראי שכשתהיה לך עבודה את תהיי שמחה שלא התפשרת ותהיי גאה בעצמך

gilad269

New member
אני רק יוסיף

שלי תמיד אמרו אנשים שכדי שיקבלו אותך לעבוד בפסיכולוגיה,אתה צריך לבוא עם תואר שני בפסיכולוגיה. בכל מקרה,זה לא אומר שאותך לא יקבלו. בהצלחה

Lir האחת

New member
אהמ

בתחום הפסיכולוגיה אני לא יכולה לעסוק ללא תואר שני. אני יודעת את זה..

E i n a v 1 1 1

New member
רוצה לעבוד במוקד העירוני?../images/Emo6.gif

אני אשמח לחברה
מי כמוך יודעת כמה שזה מתסכל למצוא בכלל עבודה, לאו דווקא עבודה אחרי תואר ראשון. אבל בתור
- שמעתי לפני כמה ימים שאפשר להירשם בלשכת התעסוקה (אחרי השביתה כמובן
) והם לא יכולים לתת לך עבודות "פשוטות" (סטייל מתדלקת) אלא עבודות שדורשות תואר ראשון והן גם בדרך כלל משתלמות יותר, לדעתי תלכי להתעניין ולשאול. ועוד
- בעיתוני סופ"ש עוד בשוטטות שלי לחיפושי העבודה נתקלתי בלא מעט עבודות פקידות\מזכירה וכו' שדורשות תואר ראשון, והן עבודות שכן מכניסות. אני יודעת שמן הסתם אחרי שסיימת תואר בפסיכולוגיה את רוצה להתעסק קצת בתחום, אבל בשביל להעסיק את עצמך אולי שווה לך להתעניין גם בנושאים אחרים
מקווה שעזרתי

Lir האחת

New member
כן את צודקת...

יכול להיות שהתייאשתי מוקדם מידי. וזה נכון, חיפוש עבודה בכללי זה דבר מתסכל

M a t h 0 0 7

New member
למה לא לחשוב על תואר שני בתחום?

אני מניח שידעת עוד בתחילת התואר שיש הרבה בעיות עם תואר ראשון. הוא לא מספיק. אז למה לא לעשות מאמצים ולשאוף לתואר שני? מה הממוצע הסופי שלך? אפשר גם לחשוב על תואר שני במנהל עסקים... זה יכול להיות פרקטי מאוד בכל מה שנוגע לניהול מחלקות משאבי אנוש בחברות ..

Lir האחת

New member
...

יש בכוונתי לנסות להתקבל לתואר שני בתחום. ואם לא בפסיכולוגיה אז קרוב לוודאי שאני אעשה הסבה ואמשיך את הלימודים בתחום אחר. בלי שום קשר, בשנה חופש הזאת (או עד שאמשיך את הלימודים) חשבתי שהתואר הראשון יעניק לי יתרון כלשהו בשלב חיפוש עבודה.. והוא לא ממש נותן שום יתרון. להמשיך לתואר שני, התכוונתי להמשיך בכל מקרה. ידעתי עוד בהתחלה שעל מנת להיות פסיכולוגית לא אוכל להסתפק בתואר ראשון. לצערי

iknow

New member
שאלה קצת אישית

למה החלטת לצאת לשנה מהמערכת ורק אחר כך להמשיך לתואר שני במקום להמשיך לתואר שני מיד עם תום הלימודים? את כמובן לא מחויבת לענות.

למעלה