כמה עוצמה..

ח ל ו ן

New member
טוב,

אז לדעתי הבעת התודה הזאת הגיעה למימדים שיכולים להפריע לשאר חברי הפורום, שאני אחד מהם. בכל מקרה, זכותך לא להתחשב- את המנהלת. פשוט חבל לי שהפורום יהפוך בשבילי לסביבה לא נעימה.

bזוהר

New member
וואיוואי אתה מגזים

כולה הבעת תודה בשירשור אחד,ממש הגזמת! זה לא שעל כל הודעה אחת של השנייה אנחנו מתנפלות בתודה ובאהבה מטורפת, באמת שהגזמת את מה שקורה פה. אנלא מבינה איך זה מפריע לך בכלל..מי ישמע כמה אנחנו מתכתבות כאן..ואם זה כבר מפריע לך ואתה רואה נכון להגיב לנו יש דרך להגיב. חבל לך שהפורום יהפוך לסביבה לא נעימה בשבילך?? הרי אתה יודע כמה הפורום חשוב לעדי וכמה ההתמקדות בנושא (מאיר) חשובה לה!! אם זה "שיחותינו" באמת היו עולות על גדותיהן אני בטוחה שעדי לבד הייתה פונה אלי במסנ'. מה כלכך לא נעים בהכרת תודה פה ושם? הגזמת בתגובה שלך, בנוסח שלה, ובתוכן שלה מצטערת-אני יודעת שסיכמנו לא לטחון מים אבל לא יכולתי שלא להגיב לזה עדי-תחסמי אותי וזהו!!

אני אקח זאת לתשומת ליבי ../images/Emo9.gif

ואגב, זה קיים רק, או בעיקר, בשרשור הספציפי הזה אבל שיהיה
אנחנו נפסיק. אגב, אתם מוכנים להפסיק להאשים אותי בסגידות
קודם מאיר עכשיו זוהר.. מה נסגר איתכם
אני לא סוגדת, אני מאוד מאוד אוהבת [זורי, תנציחי, זו הפעם האחרונה שאת שומעת את זה על גבי הפורום, מסתבר..] וזהו. אגב, אף אחד לא חושב שאתה מניאק, רק אפשר להעיר בנחמדות
אני עדיין אוהבת אותך

bזוהר

New member
אני לעומת טובת הלב הזו התאכזבתי

אבל כן, נפסיק. עדי, את לא מתייחסת יותר מדי ברצינות ל'האשמות' המחוגכות האלו כן?
שבת שלום

המשפט הזה גאוני ונכון

ויש סיבה מאוד ספציפית לזה שהוא כתוב לי בהודעה הראשית אבל צר לי עומר , לא הבנתי את הקשר שלו לכאן.

TEENAGER1

New member
ולסיום...

זוהר, תודה!!
הכתב שלו לא קריא
ולא נראה לי שכתבתי את זה קודם, אבל מאיר פשוט שרף את הבמה! הוא בא עם כל כך הרבה אנרגיות שאף אחד לא נשאר אדיש..
כולם מחאו כפיים בטירוף (גם אמא של זוהר
)

אודליה ../images/Emo99.gif אני ידעתי שזה יקרה!

ואני מצטערת לאכזב אותך אבל יחסית לברכה שלי זה הכתב הכי קריא בעולם, הוא התאמץ בשבילך
[כתב לא קריא מעיד על גאונות! באמת, זה נאמר מתישהו ע"י גרפולוגית לחברה שלי, עד היום היא משוויצה..
]

bזוהר

New member
אין על מה../images/Emo9.gif

לעומת.. לעומת...
ותודה על כל התמונות שהעלית!! (דרךאגב, אבא שלי מתלהב עכשיו שיש לי חברות דתיות
)

AnGeLiNa JoNsOn

New member
תגובה כוללת../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

סלחו לי ראשית, שאני לא פה יותר מדי
אבל אני ממש משתדלת, וקראתי כל תגובה ותגובה פה
זוהר, ומיכלי, אני כל כך שמחה ששתיכן נהנתן!!! מעבר לערב המדהים שנשמע חלומי למדי,
נראה שהיה לכן ממש כיף ביחד, ואני ממש מצפה לראות אותכן גם
עדי, אני שמחה שגם את נהנית, דרך הטלפון, טוב זה גם משהו. היית שם רוחנית ונפשית
לגבי התמונות- זוהר ומיכלי אתן כל כךיפות. וגם מאיר, ואהוד, והכל. נשמע ממש מדהים
זהו, אוהבתאתכולם

bזוהר

New member
../images/Emo2.gif

כלכך מושלמת
חח, וואו, באמת-ממש ריגשת אותי:) את מקסימה מקסימה!! תודה רבה וגם אני יותר מאשמח לראות אותך
תודהתודהתודה שוב, אוהבת המון

למעלה