אוי, נו, באמת... דר,
אני חייבת לציין שאני רואה את מה שכתבת כניסיון להתסיס, או להגן אל אלעד, או סתם כהתחכמות. הרי ביננו, דרך ההתבטאות אומרת הכל, ואני מאמינה שלא תמיד צריך לומר הכל בנימוס ובנועם, אלא שכשיש מקום לכעס צריך להוציא אותו ולא תמיד להיות נעימים כי זה טוב. אין פה שום השתקה ומה הקשר Iחופש ביטויI כמו שכתבת, אלא זו הדרך שלי להביע את הכעס. 'שתוק' זה לא האשמה בפאטישיזם, זה כולה דרך להביע כעס, ושוב-אני מאמינה שיש להביע כעס למכעיס ולא לשמור בבטן כדי רק לרצות לעשות 'סולחה'. (חוץ מזה, אני בטוחה שבנסיבות אחרות גם את היית אומרת למישהו 'שתוק'). אה, ושימי לב שאח"כ אמרתי 'מצטערת שככה אני מגיבה, אבל...', כי באמת זו דרך להביע כעס ולא דרך להגיד לו שיהיה בשקט. להיפך- אני אשמח אם הוא יגיב, אני יודעת שמהאינטיליגנציה שלך להבין שאני לא -באמת- חושבת שיש לי את הזכות לסתום לו את הפה, את בטח מבינה לבד שזו בסה"כ דרך התנסחות. לגבי הבוקסים, הממ, זכותי. אין פה שום התנצחויות, כולה הבעת רגשות..תחשבי קצת לפני שאת קופצת להגן. דבר אחרון-כמו דרך ההתבטאות שלי כציווי גם דרך ההתבטאות של אלעד הייתה זהה בקשר למה שהוא הגיב לי ולעדי. ההתנסחות אפילו הייתה כאילו אנחנו חייבות לו משהו..בסופו שלדבר בסה"כ ניסיתי להסביר מה אני מרגישה בלי יותר מדי תוקפנות חוץ מהתגובה הראשונית שאח"כ הסברתי אותה, שהיא הייתה מוצרכת מבחינתי. שבוע טוב