כמה עוצמה..

ח ל ו ן

New member
למה זה כאילו אתן חייבות לי משהו?

מצטער אבל אני לא מבין מה את אומרת

bזוהר

New member
אין הרבה מה להבין אני פשוט רואה

מההתנסחות שלך כאילו אנחנו חייבות לך משו והנוסח שלה פשוט קצת עיצבן אותי זה הכל

ח ל ו ן

New member
הניסוח היה מקרי ולא היה בו שום

כוונה להראות שאתן חייבות לי משהו חס וחלילה.

סליחה שאני מתפרצת, לדעתי נסחפנו

אבל אם כבר "שתוק" ו"די" הן מילים שבמקרה הזה נמצאות בדיוק על אותו משקל

bזוהר

New member
אז איך אתהמעיר לי שזה

לא הוגן להשתיק אותך כשאתה משתיק אותי? בכל מקרה אם זה היה מקרי והכל..אז סבבה,פשוט הבנתי אותך לא נכון או משו

darling2

New member
היה שרשור ארוך על זה

ואני חושבת שעומר התעקש להסביר לעדי את ההבדל בין "פטישיזם" ל"פשיזם". יש ארכיון לפורום, שווה להציץ.

bזוהר

New member
חח זה ממש לא היה העניין פה

אפילו לא קראתי את הדיון הזה שלכם, משום מה.....:)

זה השרשור היחיד שהכי לא שווה

להציץ בו בפורום דר ברשותך.. יש דברים שכדאי בכלל לא להזכיר.

ח ל ו ן

New member
זוהר../images/Emo9.gif

אני מצטער שזה יצא ככה, פשוט אני כבר יומיים נכנס לפורום ומרגיש לא קשור, ושכבר לא מדברים על מאיר אלא על מלא דברים אחרים. אני אומר את דעתי וזה לא כ"כ הוגן להשתיק אותי, את רוצה שאני לא אגיד מה אני חושב באמת? סבבה- אני אסבול בשקט, אין בעיה.

bזוהר

New member
הא? תקרא את התגובה שלי לדר

וממנה אתה אמור להבין שאני לא באמת התכוונתי להשתיק אותך והכוונה שלי ממש לא הייתה שתהיה בשקט:) זו כולה הייתה דרך להביע את הכעס שלי ואת מה שאני מרגישה באופן ראשוני, אח"כ גם התנצלתי על זה. לגבי זה שאתה נכנס לפורום ומרגיש לא קשור- סורי, אבל זה בכל פורום בתפוז ככה שהרבה מהנושאים לא קשורים, וחוצמזה באמת שזה לא עד כדי כך כמו שאתה עושה מזה, ולדעתי בכלזאת לא היית צריך להגיב לנו מה שהגבת וכמו שהגבת, כי אין פורום אחד שהקהילה בו (אולי חלקה) לא מתגבשת ונוצרות חבורויות שמן הסתם חולקים אותם על גבי הפורום. בוא נגיד שגם יש פורומים שזה בולט בהם הרבה יותר, כאן אנלא חושבת שזה היה כזה נוראי. שוב-ממש לא השתקתי אותך ואני ממש לא חושבת שאתה צריך לסבול בשקט כמו שאני לא סובלת בשקט!!!!!!!!!

ח ל ו ן

New member
זוהר אני מצטער

אבל אני חושב שיש פה בעיה של קבלת ביקורת. בסה"כ אמרתי שלדעתי פה זה לא המקום לשרשורים מפלצתיים של שיחות שלך ושל עדי, ללא שאר חברי הפורום. אני אמרתי את דעתי לגבי זה, ואת לקחת את זה קשה. לא קיללתי, לא הגבתי בעצבים, אפילו הוספתי אמוטיקונים כדי שייראה פחות כועס. חבל לי שקשה לך לקבל את זה, כמו שמתי שדר העירה על הבוקסים הגבת בצורה מוגזמת. חאלס.

bזוהר

New member
אתה טועה, אלעד..

אין לי שומבעיה של קבלת ביקורת-תקשיבף פשוט תקרא שוב את הדברים שלי ותראה שאני אמרתי שאני אפסיק! אמרתי שסבבה, ואני אפסיק עם זה, והוספתי את מה שיש לי להגיד בלי קשר לזה. עכשיו, שוב, אני לא חושבת שיש פה "שירשורים מפלצתיים", אנלא חושבת שאני מגיבה בהגזמה-אני חושבת שאתה זה שמגיב בהגזמה ל"שירשורים מפלצתיים", כביכול, שלי ושל עדי. כולה הראנו חיבה פה ושם, אתה כלכך מגזים, וזה ככה בכל הפורומים. תקשיב, מילא אם היית אומר את זה בצורה שונה..אני אישית בכלל לא חושבת שאתה צריך להעירלי כי אישית אישית אישית אנלא חושבת שזה אמור להפריע לך אבל סבבה, אם זה מפריע לך בכיף תגיב (מי אני בכלל שאגיד לך לא,רק הבעתי את דעתי בקשר לזה), אממ אבל הקטע הוא גם איך שהגבת, מבחינתי זה שהוספת אייקונים לא הפחית כעס או משו..להיפך אפילו, הבוכה הזה עוד יותר גרע את זה מבחינתי, כנראה לא ראיתי את זה כמו שאתה ראית. עכשיו-אתה אמרת "אני אגיד לכן-די!!!!" זה פשוט עיצבן אותי, גם הרעיון של מה שאתה אומר וגם ההתנסחות,פשוט לא הבנתי אתזה. אנלא חושבת שאני מגזימה בשיט,ממש ממש לא,רק מנסה להגיד את מה שאני חושבת. לא לקחתי שומדבר קשה ואתה בטח לא צריך לקלל כדי שאני אתעצבן. אני באמת לא חושבת שקשה לי לקבל פה שומדבר ואני ב-א-מ-ת לא חושבת שהגזמתי לגבי העניין עם הבוקסים!!! אתה יודע מה?נמאס לי האמת לשמוע את המגזימה הזה..אמרתי-אני בנאדם אכפתי שכזה עם דם וחם ובגלל זה הרגשתי צורך להגיב אבל תגובות בנוסח "מגזימה", "חאלס", הן סתם לא רציניות והאמת לי משדרות קצת חוסר אכפתיות. ממש לא חושבת שהגבתי בצורה מוגזמת זה פשוט נוגע לי ואכפת לי והרגשתי צורך ללבן את העניינים ולהסביר את עצמי. מצטערת- לא אחלוס מקווה שהבנת את העניין העיקרי מכל ה"קשקשת" תכונה ידועה שלי

ח ל ו ן

New member
ויכוחים שלא מגיעים לשום מקום

וזה, מקומם לא בפורום... לא משנה, זוהר- אני לא מסכים איתך ואני כן חושב שאת מגזימה, אבל בואי לא נמשיך עם הויכוח הזה כי הוא באמת לא מגיע לא שום מקום. אני מצטער שמה שאמרתי פגע בך כ"כ כי לא היתה לו שום מטרה כזאת, אלא רק מטרה תכליתית של להראות את דעתי ומה שאני מרגיש, חבל שלא מקבלים את זה. לא היתה בניסוח שום כוונה להרגיז, לקומם או לעשות שום דבר אחר חוץ מלהעיר. שבוע טוב

bזוהר

New member
אלעד:)

(גם לגבי הניסוח)-יכול מאוד להיות שאם היית אתה עצמך מתנסח אחרת לא הייתי מגיבה כמו שהגבתי וככה זה לא היה נראה לך כהגזמה. אני רק חייבת לציין שההערה שלך ממש לא פגעה בי, אני יודעת שמה שהיא באה לעשות זה להעיר ומה שאני עשיתי זה בסה"כ להעיר על התגובה שלך:) אני חושבת שפשוט לא הבנת אותי ובגלל זה אתה מפרש את זה כהגזמה אבל שיהיה(ושוב,אני בנאדם כזה כמו שאמרתי,שלדוגמא אני גם אפעם לא אסגור בכוח ויכוחים כי הם לא מגיעים לשומקום כי אני חושבת שצריך להמשיך ולדברולדבר עד שאומרים כל מה שרוצים להגיד במקום לקטוע את זה, פה כמובן שאני אלך איתך ואסכים איתך כיזה הפורום של מאיר בנאי וזה ב100% לא המקום). אחרון אחרון- גאדמט,בפעם המאה והכנראה אחרונה, אני מקבלת את מה שכתבת ב100%,הרי אמרתי שאני אפסיק עם ה'שיחות האישיות' שכלכך הפריעו לך. ההערה שלך היא זו שקוממה,לא צריך להעליב אותי כדי שאתקומם:) שבוע מצויין

../images/Emo46.gif חצופה../images/Emo70.gif

"בכל פורום בתפוז ככה שהרבה מהנושאים לא קשורים"- אם יש דבר שאני ממש גאה בו בפורום הזה זה: 1. א-י-ן שרשורי
לא קשורים ומעצבנים 2. א-י-ן ממש שיחות אישיות [ואלעד להגיד תודה זו לא שיחה אישית, צר לי] 3. א-י-ן דיונים על חייו הפרטיים של האמן [זה לא קשור, בזה אני סתם גאה
]

אני מדברת על זה

שראית שרשור הופעה שבו זוהר ומיכל הצילו אותי. זו הופעה שממש אבל ממש רציתי להיות בה והן גרמו לזה שאני אהיה בה ואפילו בחרו ב-5 דקות שהיה להן עם מאיר לדבר ע-ל-י-י. אז אני מדברת על זה שנבהלת כי ראית שרשדור ספציפי. אבל תאמין לי שאם היית עושה כזה דבר היית מקבל בדיוק את אותו היחס ואם היית מקבל כזה דבר היית נותן בדיוק את אותו היחס. הקשרים האישיים שלי עןם זוהר הם טלפוניים. אנחנו כמו ילדות טובות יושבות כל אחת בביתה ומדברות טלפונית/ מסנג'רית עד 5:30 לפנות בוקר ככה שאת השיחות האישיות באמת שלנו אתה לא שומע. אלו לא שיחות אישיות, זו הבעת תודה. על זה אני מדברת.

למעלה