אתה טועה, אלעד..
אין לי שומבעיה של קבלת ביקורת-תקשיבף פשוט תקרא שוב את הדברים שלי ותראה שאני אמרתי שאני אפסיק! אמרתי שסבבה, ואני אפסיק עם זה, והוספתי את מה שיש לי להגיד בלי קשר לזה. עכשיו, שוב, אני לא חושבת שיש פה "שירשורים מפלצתיים", אנלא חושבת שאני מגיבה בהגזמה-אני חושבת שאתה זה שמגיב בהגזמה ל"שירשורים מפלצתיים", כביכול, שלי ושל עדי. כולה הראנו חיבה פה ושם, אתה כלכך מגזים, וזה ככה בכל הפורומים. תקשיב, מילא אם היית אומר את זה בצורה שונה..אני אישית בכלל לא חושבת שאתה צריך להעירלי כי אישית אישית אישית אנלא חושבת שזה אמור להפריע לך אבל סבבה, אם זה מפריע לך בכיף תגיב (מי אני בכלל שאגיד לך לא,רק הבעתי את דעתי בקשר לזה), אממ אבל הקטע הוא גם איך שהגבת, מבחינתי זה שהוספת אייקונים לא הפחית כעס או משו..להיפך אפילו, הבוכה הזה עוד יותר גרע את זה מבחינתי, כנראה לא ראיתי את זה כמו שאתה ראית. עכשיו-אתה אמרת "אני אגיד לכן-די!!!!" זה פשוט עיצבן אותי, גם הרעיון של מה שאתה אומר וגם ההתנסחות,פשוט לא הבנתי אתזה. אנלא חושבת שאני מגזימה בשיט,ממש ממש לא,רק מנסה להגיד את מה שאני חושבת. לא לקחתי שומדבר קשה ואתה בטח לא צריך לקלל כדי שאני אתעצבן. אני באמת לא חושבת שקשה לי לקבל פה שומדבר ואני ב-א-מ-ת לא חושבת שהגזמתי לגבי העניין עם הבוקסים!!! אתה יודע מה?נמאס לי האמת לשמוע את המגזימה הזה..אמרתי-אני בנאדם אכפתי שכזה עם דם וחם ובגלל זה הרגשתי צורך להגיב אבל תגובות בנוסח "מגזימה", "חאלס", הן סתם לא רציניות והאמת לי משדרות קצת חוסר אכפתיות. ממש לא חושבת שהגבתי בצורה מוגזמת זה פשוט נוגע לי ואכפת לי והרגשתי צורך ללבן את העניינים ולהסביר את עצמי. מצטערת- לא אחלוס מקווה שהבנת את העניין העיקרי מכל ה"קשקשת" תכונה ידועה שלי