כמה עוצמה..

כמה עוצמה.. ../images/Emo57.gif

אמאל'ה.. הקול של הבחור הזה לא חוקי.. בלי עין הרע
אם הייתי יודעת שמות היתי אומרת לכם אבל האמת ששני אלו של מאיר ששמעתי עד עכשיו היו לי מוכרים
יש לו את הקול הכי יפה בעולם בכלל
[בלי עין הרע- אני חייבת, הרגל..
] אגב, אני מקלידה לכם תוך כד שאני עם זורי [כפרעליה
] בנייד והביצועים שלו בגיטרה מ-ד-ה-י-מ-י-ם פשוט.. יפה כזה
אני ארסן את עצמי עכשיו

טוב אני לא ארסן את עצמי ../images/Emo3.gif

אני בשיר שלישי של מאיר.. הפעם עם מיכלי
ואגב, כתבתי גם כמה מילים על אהוד ואביתר בשרשור תזכורת למטה אז מי שזה מעניין אותו, תציצו
אני משערת שסיקורים מלאים יגיעו מחר..
כפרה על זורי שלי
היא התחילה לתאר לי מה מאיר לובש כשהוא כיוון את הגיטרה..
אוחח זורי
מה הייתי עושה בלעדייך, מה
אהה ותגידו גם יפה תודה לבייבי השניה שלי, מיכלי, שלא רק מעבירה לי בשידור חי את ההופעה אלא יכול להיות שהיא אפילו תצלם לנו תמונות
[לא בטוח, אל תתפסו במילה, כי יש סיכוי שזה אסור, אבל את הרצון היה לה והיא אפילו לקחה מצלמה
איזה כיף
]

../images/Emo12.gif דיברתי עם מיכלי ../images/Emo47.gif

סופסוף..
מיכלי אני גאה בך.. יש לך קול מדהים
והן דיברו עליי עם מאיר, והוא אפילו ידע על מי הן מדברות
אהה ושתיהן אומרות שהוא מקסים ומדהים והסכים לדבר איתן למרות שקראו לו והוא ממש מיהר..
מה שיש לי לומר על זה זה- אמרתי לכן
אני לא משקרת אף פעם.. הוא פשוט.. פשוט.. הוא כ"כ מאיר
! אני באופוריה, הוא ידע על מי הן מדברות
שזה הגיוני ועדיין מפליא
אין לי דרך להסביר.. אהה ומיכלי גם קיבלה ממנו מזל טוב
מיכלי- עכשיו, בע"ה, בטוח תהיה לך שנהב מושלמת, קיבלת ברכה ממאיר
! זהו, אני אפסיק לדבר שטויות ואלך להרגע.. אהה ואין תמונות אבל יכול להיות, לפי מה שהן ראו, שצלמים מקצועיים צילמו את האירוע אז חפשו תמונות באתרים ושלחו לנו לינק בבקשה
או אם מישהו כן צילם ומוכן לדנב זה המקום

TEENAGER1

New member
תסלחי לי אם אני פשוט אעתיק את

הסיקור מפורום אביתר?
אני עייפה..
קודם כל: זוהר, אני מאוהבת בך!!!!!!!!! וכעת: יצאתי ממש מוקדם מהבית בגלל כל מיני סיבוכים, אני וחברה שלי טיילנו ברחובות ירושלים כשלפתע תפסתי את היד שלה ואמרתי "אני מכירה את הקול הזה!" אצנו רצנו לנו עד לבריכת הסולטן, וראינו את אביתר המקסים בבלאנס. הוא עשה בלאנס איזה שעה
והוא היחיד שהיה שם בינתיים מבין האומנים... אז השקפנו עליו ולמדנו לשון להנאתנו. בשלב כזה או אחר זוהר (
) הגיעה, ונפגשנו והיה ממש כיף!!
והסתובבנו מאחורי הקלעים והיה ממש מצחיק, וראינו את אביתר כל הזמן אבל משום מה לא ניגשתי אליו... לא משנה. ואז דיברנו עם אהוד וזה היה לי שיא המוזר ואז אמרתי כזה "זה היה אהוד בנאי". כן. חח הייתי במצב מוזר כל הערב הזה
בכל אופן, אמרו שההופעה עומדת להתחיל אז חזרנו והתיישבנו שורה ראשונה! ההופעה התחילה... הייתה דקת דומיה לזכר יוסי בנאי ז"ל ואז קצת דיבורים ואהוד עלה. הוא שר שלושה פיוטים עם קצת הסברים בין לבין... הוא מקסים
וגם אודליה שרה איתו שיר אחד. ואז אביתר עלה
התקדמתי כדי לנסות לצלם אבל יצאו תמונות מעפנות בכל מקרה... חפיף, הוא מקסים כל כך. הוא שר "לכה דודי", "כי אשמרה שבת" ו"בר יוחאי". לפני "בר יוחאי" הוא סיפר ששרים את זה בבית כנסת תימני שהוא מתפלל בו לפעמים, והוא גם אמר משהו כמו "בין רוקנרול, בין פיוטים, העיקר שיכוון ליבו לשמיים"
ובגלל שזה שיר תימני הוא שר עם ג' במקום ג...
הרג אותי מצחוק. וכמובן עם ח' וע' גרוניות. אגב, לפני השיר הזה שתי בחורות ממש אבל ממש חסרות טאקט מאחוריי התחילו לשיר את "אקדח"
כאילו, מה?! אחריו עלה בחור חמוד ולא מוכר במיוחד בשם ליאור אלמליח, הוא שר וגם מיכה שטרית שר איתו. תוך כדי, ראיתי וואן אחד עוזב את שטח האירוע, בדיעבד הסתבר שזה היה הוואן של ההפקה של אביתר
אחר כך מאיר עלה, שר גם הוא שלושה פיוטים שלצערי אני יודעת שם רק של אחד מהם ("ענני") והיה גם הוא מקסים עד מאוד
זוהר עשתה לעדי קולות מוזרים בטלפון תוך כדי
אחרי שהוא ירד אני וזוהר הלכנו למאחורה, למרות שלא נגמרה ההופעה. ויתרנו על פורטיסחרוף
ואז הלכנו במסדרון שם, ופתאום מאיר יוצא מאחת הדלתות
אני כזה: "אה.. שלום מאיר" הייתי בשוק טוטאלי
זה היה כ"כ לא צפוי! ואז אמרתי לו משהו כמו שהייתה הופעה מעולה או משהו בסגנון. ואז התיישבנו (אני, זוהר ובת דודה של זוהר) ודיברנו והתלבטנו אם להיכנס אל מאיר
ואז קלטנו שהוא עומד לעזוב אז כשהוא יצא מהחדר באנו אליו והפעם הצגתי את עצמי כמו שצריך...
אמרתי לו "שלום מאיר, אני מיכל ואני בעצם מכירה אותך דרך עדי" והוא ישר אמר "עדי מהפורום?"
ואז אני וזוהר ומאיר ריכלנו על עדי
ואז ביקשתי תמונה איתו (יצא זוועה.. שנינו עייפים מידי) וזוהר צילמה אותנו ברוב כישרונה, אז אמרתי משהו כמו "תמיד ידעתי שיש משהו במשפחה הזו" ומאיר צחקק
ואז הוא הסתובב ללכת אז אמרתי לו תודה ולילה טוב, והוא אמר לי כזה "לילה טוב.. מזל טוב"
ואז הוא אמר שמישהו הדליף לו שהיה לי יומולדת.. מעניין מי היה המישהו הזה
בכל אופן, אותו מישהו גם אירגן לי הקדשת יומולדת ממאיר... זוהר, אני מתה עלייך!
ואז התקשרנו לעדי ודיברנו איתה וזה.. בינתיים נגמרה ההופעה. אמממ.. ואז חזרנו שוב ודיברתי קצת עם אהוד (הוזמנתי לשבת!
) והצטלמתי איתו, והוא צילם אותי ואת זוהר..
ואז יצאנו.. ואני וזוהר נפרדנו בערך 30 פעם.. וחזרתי לי הביתה
היה פשוט.. וואו. מזמן לא היה לי ערב כזה מדהים, באמת. אפילו שלא דיברתי בסוף עם אביתר
זוהר, אם עוד לא אמרתי לך את זה- אני פשוט אוהבת אותך!!!! ונהניתי הכי שבעולם!!!!! תודה על הכל הכל הכל. ואני אוסיף את זה שוב - מאיר מדהים!!!!! כזה צנוע ומקסים ונשאר לדבר איתנו קצת למרות שכבר קראו לו לצאת... והוא אמר לי מזל טוב וגם כתב את זה
והוא פשוט מקסים!!

"אני וזוהר ומאיר ריכלנו על עדי"

. הלו, פרטים
אני יודעת שכבר סיפרתן לי אבל לא הכי הבנתי כי התרגשתן והייתן היפראקטיבסיות משהו..
[זורי בעיקר
.] בכל אופן, פרטים, כל השיחה..
אני לא מרשה לרכל עליי בלי לספר לי אח"כ בדיוק מה היה
ותרגיעו שתיכן
אני מקנאה.. לא להשאיר אותי בחוץ..

TEENAGER1

New member
מה אני אעשה, זוהר כל הזמן דרכה עליי

וגם התרגשתי מכל מה שהלך בערב הזה... כבר תמונות (לא מההופעה, לצערי)

bזוהר

New member
גאאאאאאדדדדדד../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|מאוה

יוו את לא מבינה אין לי מילים!!! את כבר אמרת ממש את כל מה שהיה להגיד (כל הכבוד), אז אני רק אכתוב לך כאן ש- מה את אומרת לי תודה???????
א-נ-י זו שצריכה להגיד לך תודה, וכלכך הרבה!! וואי. מיכלי. תודה!!!! חחח
באמת. תודה על ה=כ=ל. על המתנה והברכה המקסימות ובעיקר על כל הערב הזה שהיית איתי וחיבקת אותי והתרגשת איתי ו...היה לי פשוט מושלם!! אניכלכך שמחה שפגשתי אותך
את הדבר הכי מדהים שיש בחיים האלה!!
טוב, זהו, מיכלי- אני אוהבת אותךךךךךךךך!!!!!! לגמרי אבל!!!!! עדי-
. נו מה
, את לא מבינה בכלל איך התרגשתי בשבילך כשמאיר עלה לבמה
אז הייתי חייבת לפרוק את זה בטלפון
(וכן- היו קטעים שצרחתי "ואאאאאאוו" לעדי כשמאיר ניגן או סיים לשיר-הייתי חייבת לפרוק כדי להרגיש איתך את ההתרגשות-סורי
ובאמת שהיה כיף לדבר עלייך עם מאיר ו..ו..וואי הכל היה כ"כ מושלם:) אני אוהבת אותך עדי:)

../images/Emo99.gif! איזה כיף לכן..

ולי.
[אני גונבת קצת קרדיט כי שתיכן התחלתן עם מאיר בגללי [או בזכותי] מה שתבחרו..
וזה היה מצחיק
שתינו התלהבנו באותם קטעים
הוא כ"כ מדהים
זורי.. טוב בעצם אני אגיד לך במסנג'ר

TEENAGER1

New member
בטח קרדיט...

כל הקרדיט שבעולם
תראי מה זה, את מעט הדקות שהיו לי עם מאיר ניצלתי כדי לדבר עלייך! לא מספיק? ואוף, כ"כ רציתי לשאול אותו מה עם אלבום חדש וכמובן ששכחתי
אבל תמיד יש פעם הבאה...

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

די, אל תצחקו עלי!!
זה בכלל בא מאמא שלי! חחחחחחח "מהההההה?!?!?! מישו אמר משווווו???"
יו מיכלי בא לי לחזור לשם ולהיות איתך

TEENAGER1

New member
וזו התמונה היחידה שיש מההופעה ../images/Emo6.gif

מצטערת... אבל עדיף מכלום.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif