כמה עבודות שלי

dostein

New member
אכן נראה

שנתת לעדי מגוון תמונות שעשויות לשמש לה כתחילתו של בוק ו/או כמזכרת יפה. מה היתה מטרת הבוק?

אתה באמת חושב ...

שכל התמונות פה ראויות לבוק ? יש פה אולי 2-3 תמונות שראויות לבוק כל השאר לא ממש ראויות למאכל אדם , זה ניראה לא טוב למרות שמרגיש לי שהצלם עצמו עשה עבודה בכלל לא רעה , חבל שהעיבודים הרסו את הכל .

dostein

New member
טבעו של בוק הוא

שמתחילים ממשהו ועם הימים-חודשים-שנים תמונות חדשות ואולי מתאימות יותר מחליפות את הישנות הלא כך?

דורון יקירי ...

אני באמת שואל אותך ותענה לי בבקשה בכנות אתה בתור צלם , אני לא צלם מיקצועי ולא מתיימר להבין הרבה בעולם הדוגמנות אבל אני רוצה לשאול אותך מטביעת עין פשוטה ביותר , ניראה לך שיש פה יותר מ 2 תמונות שהבחורה הזאת יכולה לשים בבוק שלה ? הרי זה עצוב לדעתי שצלם משקיע מזמנו , עם מאפר/ת , עם סטייליסט/ית , עם מעצב/ת שיער עם דוגמנית שנימצאת איתו שעתיים ויותר ובסופו של דבר יוצאים אולי 2-3 תמונות ראויות וגם זה בלחץ וזה לרוב בגלל דברים קטנים של חוסר תשומת לב או ריטוש מטורף , אם הוא היה עובד בשביל חברה או עיתון אופנה כזה או אחר לא היו משאירים אותו שם 5 דק' , זה ביזבוז וחבל .

יפותו

New member
לא נראה שהיו פה

עבודה של איפור/סטיילינג/שיער, כך שמה שאמרת קצת בטל בשישים.... חוץ מזה-יש מצב שהבחור בתחילת דרכו-לא?

במיקרה הספציפי ....

אולי לא , אני ואת ממש לא יכולים להסיק את המסקנה הזאת עד שהבחור אולי יוכל לתרום לנו מידע ממה שקרה שם , אני דיברתי על מיקרים כלליים כשאני משתמש בעניין שיוצאים 2-3 תמונות טובות מיום צילומים שלם . לגבי אם הוא בתחילת דרכו או לא , אני ממש לא יודע .

יפותו

New member
אני מסכימה איתך בגדול

אבל בוא נאמר שאף אחד מאיתנו (אנשי המקצוע) לא נולד מקצוען...זה משהו שמן הסתם מפתחים במהלך הפרקטיקה...לי יש הרושם שהבחור אכן בתחילת דרכו-וכמו כולם, הוא צריך להשתפשף ולהתמקצע. אז נכון ששני פריימים ליום צילום זה לא מספק, אבל זו סוג של התחלה.... (ובקשר לאיפור/סטילינג/שיער-אני חותמת לך שלא היה, ואם כן, עדיף לא לדעת מי עשה אותם...
)

dostein

New member
אין מחלוקת של ממש ביננו

כפי שכתבו נוספים , כנראה שהיתה השקעה מוגבלת של אמצעים, לכן לא היה בזבוז של סטיילינג , עיצוב שיער וכו אני מאמין שהיתה זו התנסות דו צדדית , וגם ברוח זו צריך לראות את התוצר. לענין בוק-לא בוק תמיד אפשר להתחיל ממשהו - סט כזה או אחר ולשמוט תמונות פחות טובות כשיותר טובות מגיעות

למעלה