כמה עבודות שלי

Cry to the Sky

New member
נראית פה

כאילו הורידה לפני איזה בקבוק ערק מחוזק בנגיעות של אקונומיקה
לא צילום מחמיא במיוחד

מה קורה לה בעין שמאל ?

מישהו כניראה ניסה להדגיש מאוד את הכחול בעין והרס את כל האישון , גם בעין ימין . מיצטער להגיד אבל ניראה שעבודת הריטוש היא חובבנית מינוס .

אתה קצת טועה

רואי0ם שמדובר ברפלקטורים גדולים אבל בגלל שהם מקבלים יותר מידי אור הם הופכים ממש ללבנים ומכסים בעצם את האישון

רפלקטורים בצע כחול ים ...

זה חדש , מעניין באיזו טכנולוגיה משתמשים כשהריפלקטורים מחזירים אור מהעין בדיוק באותו גוון של העין . מצטער להגיד לך עמירם אבל אתה זה שטועה מדובר בעבודת ריטוש רשלנית , האישון שלה הפך להיות סוג של שעון חול כשהכל מסביב בצבע כחול , ריפלקטור מחזיר צבע לבן בוהק . תסתכל טוב טוב בתמונה שאני מביא כאן .

חחח לא לא טעיתי רק שגיתי - מדובר בעדשות צבע

כפי שציינתי למעלה זה פשוט עדשות צבע וזה נראה ככה בגלל זה. זאת לא עיין אמיתית

זה בכלל לא קשור לעדשות ...

אין לי הרבה זמן ואתה סתם מתיש אותי עכשיו
תסתכל שוב ותיראה , שמתי לך את 2 העיניים בצילומים שונים , עדשת מגע לא מעוותת בצורה כל כך קיצונית את האישון אלא אם כן אלו "עדשות חתול" . תיראה שבתמונה הימנית האישון שלה הופך להיות 2 משולשים בעוד כשהיא בתמונה אחרת אותו אישון עם אותה עדשה ניראה נורמלי לחלוטין . אני מתפלא עליך , רואים בבירור שמדובר פה בעבודת פוטושופ רשלנית וחובבנית ובבקשה עזוב אגו , טעית , זה קורה , זה בסדר לגמרי , זה לא עושה אותי יותר טוב ממך . אתה בסדר גמור

חחחחחחחחחחח

רגע רגע אין לי בעיה להודות שאני טועה אבל שניה דבר ראשון שאני רואה זה שזה לא רפלקטורים אלא שתי תיבות אור וחכה דקה אני אסתכל שוב

אהההההההה הבנתי מה זה

זה בגלל שהעיין בהירה יותר מהשניה ולמה? האור הזה שכאילו מאחוריה זה פילטר לנז של הפוטושופ הוא פשוט הבהיר את כל הצד הימני של התמונה כולל העין שלה, אני מוכן להתערב על זה.

זה לא משנה ...

מה עשו או איך עשו זה ממש לא משנה זו עבודה רשלנית לחלוטין לעשות דבר כזה , כל העין שלה מעוותת לחלוטין ועוד לפרסם תמונה כזאת של צלם כשהוא מציג את עצמו . זה חבל כי אני רואה פה פוטנציאל מאוד טוב של הצלם אבל כל עבודות הפוטושופ פשוט חובבניות מינוס שלא נדבר על ריטושים אחרים , בתמונות אחרות עשו לה בית שחי עם צבעים שלא קשורים אליה ... יאללה , ללמוד מטעויות ולהיות הרבה יותר טובים בפעם הבאה .

התאורה דיי טובה אבל שים לב לבגד שעליה

הוא מרחף מעליה ככ וזה גם שחור כך שלא רואים קימורים כמעט וזה נראה כאילו היא שמנה טילים מהגב לאזור החזה\בטן

למעלה