כמה נעים לישון

• פותח הנושא Mist2
  • פורסם בתאריך

קמהדנו

New member
מיסט, באמת

לא נעים לקרוא דברים כאלה
איך הירח? תן דוגמה לדיבור בגובה העיניים

Mist2

New member
אהה אתה כאן בשביל הנעימות?

לא מדובר על גובה העיניים, מדובר על פרקטיות.....או שאני ממש לא הבנתי אולי אתם נמצאים כאן באמת בשביל התפלספות ולעשות נעים. אני לא צריך לתת דוגמא, לדעתי ראית מספיק בעצמך.

קמהדנו

New member
../images/Emo6.gif

מה יהיה? יבוא יום ונבין אחד את השני על הפעם הראשונה

Mist2

New member
זה לא תמיד בריא, להבין על הפעם הראשונה

הפעם השניה תמיד יותר עמוקה.

Mist2

New member
נותנים למישהוא לראות את עצמו

ובמקום להתחיל לעשות משהו בנידון, הוא מתחיל להתעסק במי, מה, למה, נכון או לא נכון.... עזבו את כל השטויות, אתם חוזרים לטחון מים. או שתעשו משהו בנידון, או שתעברו הלאה....ותמשיכו במעשיכם.

הצופה.

New member
מי נותן? ולמה? מישהו ביקש?

יש לך משהו חכם ללמד לשתף בבקשה אני הראשון ללמוד אבל ביקורת שאין בשר מאחריה מילים ריקות כגון פראקטיקה עזוב הרשת מלאה בכאלה... העולם הוא אובייקט של החושים וככזה הכל פרקטיקה

genius69

New member
לא יודע

שלום, זמן רב אני מחפש שותף לעבודה רוחנית שחרור (מסבל בעולם) הסיבה היא שגיליתי שלבד זה די קשה... איך גיליתי??? כל פעם מחדש החיים הזכירו לי את זה.... רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לייעץ לי מה כדאי לי לעשות ואיך למצוא אדם כזה מתאים? תודה

הנה

יש לך הזדמנות להחליף פה דעות רעיונות שאלות עם אנשים אחרים ומתוך זה אולי תמצא משהו שדבריו מדברים אליך יש וודאי פורומים נוספים שיכולים לשרת את אותה המטרה חפש גם שם בכל מקרה אל תחכה לאותו שותף, הקדש עצמך לעבודה רוחנית והשותף כבר ימצא אותך. בהצלחה

dharmax

New member
->

הבעיה היא לא חוסר אלא עודף
חוץ מזה, דיונים של טעם - אין פה אפילו אחד, לדעתי. מהסיבה הנ"ל. ברכות

o n m y w a y

New member
מה אתה עושה כאן אם כן?

לשם מה אתה חוזר כל פעם על המנטרה הזו? האם אתה תורם כך את מיטבך? האם באמת ובתמים אתה יכול לומר שאין כאן שום דיון תורם? מה המטרה שלך?

dharmax

New member
->

לשאלותיך הטובות: 1. אני חוזר על כך כדי להבהיר, שהפורום הזה הרוס ולהזכיר שיש אלטרנטיבות, בין היתר, ניקוי הפורום, הקומונה, וכו'. 2. כן, משתדל. בקומונה שהלינק אליה למטה, וכמובן במציאות, שם אני נותן הרבה יותר, כי הסביבה מתאימה יותר, לדעתי. 3. אני חושש שבאופן כללי לפחות, אז תשובתי חיובית 4. ראה תשובה 1 + המטרה הכללית - נתינה ראויה. ברכות :)

o n m y w a y

New member
dharmax

תגובה לתשובותייך. 1. אתה אחד מאלה שבגינם פחות כיף מעניין מספק ומלמד בפורום הזה. אתה זורע אנרגיית פירוד במעשה שלך, אם צריך לנקות משהו זה אנשים שפועלים בכוחניות ודעתנות, אשר עושים הכללות רבתי וכל מה שיש להם לומר לאחרים הוא כמה חרא פה ולטעון שזו תרומה! אתה מעליב את האינטילגינציה שלי בתשובתך הנ"ל שאינה מספקת שום הסבר נאות ומניע אשר מוביל לשיפור עצמי ושיפור החברה בה אנו שותפים ובמקרה זה שלך הינך שותף מלא למהותו של פורום זה, ותרומתך היא כנ"ל. דעתי הכנה היא שיש כאן מקבץ מאד מעניין של אנשים ודעות אני מעריך כאן אנשים רבים ולומד רבות, אני בטוח שיש גם מקום בשבילך לחלוק את האמת שלך ולתרום את הניסיון הרב המשתקף מהודעותייך בקומונה שלכם, אתה בוחר באופן מודע לפגוע בסיכוייו של פורום זה להתנהל כשורה ובכן? 2. יופי שאתה משתדל, אך תעשה ניסוי קטן עם עצמך, בוא תשדתל להרים את ידך הימנית...הצלחת? אם כן אז אתה ישמת, אם השתדלת באמת אתה עדיין אמור להיות באותו מקום בו אתה נמצא (עם ידך המונחת במקומה ההתחלתי). הסביבה שמתאימה היא באחריותנו האישית. אם הסביבה ממש צורמת לך לתדר שלך אז מדוע אתה ממשיך לענות את עצמך ואותנו באומללותך? 3, באופן כללי זה לא מספק, שאלתי שאלה פשוטה, יש דיונים שתורמים או לא? אם לא אז אוליי תעזור ליצור כאלה? אם יש כמה בודדים בו תעזור להרחיב אותם, הפורום הזה אינו שייך לאיש כל אחד לעצמו, אך שוב נשאלת השאלה מה אתה מביא איתך למקום הזה? ולמה? 4. נתינה ראוייה? אתה קורא להודעות שלך כאן? תגיד איש מתי הספקת להירדם מבלי לשים לב? אכן ברכות...

dharmax

New member
->

1. אם היית מכיר את הפורום הזה במשך השנים שאני מכיר אותו, אולי היית חושב אחרת. אולי לא. אני מאחל לך שתמשיך ללמוד כפי שאתה אומר שאתה לומד ואני שמח על הכנות שאתה מפגין. אני חושב שהפורום הזה היה נגוע מאז ומתמיד, ואני חושב שחשוב להבהיר מיהו ומהו הנגע, ואת זה אני אמשיך לעשות, כי אני רואה בזה חובה מוסרית. זה שאתה חולק עלי וחושב שאני חלק מהנגע - זו זכותך המלאה. אינך היחיד בדעותיך אלה. 2. אני לא ארד לרמה הזו. 3. קיבלת תשובה פשוטה. ואוסיף, אם היא לא היתה פשוטה להבנה כמו לכתיבה: כאשר מתחיל פה דיון ענייני, נכנסים פה אנשים מ"החמישה" ושופכים את הזיותיהם והפרעותיהם הנפשיות והמוטיבציה המרכזית שלהם זה אגו על פניו המעוותים במיוחד, ולכן הדיון הופך למה שאתה יכול לראות אפילו בדף זה, כמו בכל דף אחר בפורום. בקומונה זה לא קורה, וכן בפורומים רבים אחרים באינטרט, בו האנשים המסוימים האלה לא מבלים. הדיונים שם יותר מוצלחים לדעתי. 4. נרדמתי בלילה, התעוררתי בבוקר. אני חושב שאילו הייתי נותן יותר, זה היה נראה לך פחות. עניין של השקפה וניתוח שונה של הסיטואציה. אני מבין את נקודת השקפתך, ואני חושש שהיא לקויה, אבל פה אנחנו דומים - כל אחד מאיתנו חושב שהשני טועה בעניין זה. ברכות, כן, ברכות. לא רוצה - אל תיקח :) 4

הצופה.

New member
זבוב המדיטאציה

יש זבוב אחד שתמיד שאתה מודט הוא נוחת לך ישר על האף ומעצבן לא משנה איפה תהיה ולא משנה לאן תלך הזבוב הזה שם והוא מטריד (הזבוב הזה הוא המורה שלנו) הסתגרות בקומונה לשם התפתחות עצמית זה בסדר גמור חלוקה של הידע שיש לכם ופתיחות לאחר למרות "הזבוב" מגדילה את הסיכוי לחיות בעולם טוב יותר אגב הזבובים שנתקלתי פה לפעמים שאני מניח את האגו בצד ומנסה להבין אותם מסתבר שיש להם ידע לא רע ואפילו למדתי קצת מהם (אחר כך אני חוזר למריבות )
בוקר טוב

dharmax

New member
->

חבר יקר, אני חושש שאתה ממש מפספס פה המון: 1. הקומונה היא פתוחה. היא קיימת ופתוחה *בשביל* לחלוק את הידע. פשוט, חלוקה *מוצלחת* של הידע, דורשת סביבה מתאימה. 2. הדברים שאני אומר (לא עכשיו, אלא במשך שנים) הם *כדאי* להפוך את הפורום הזה למתאים יותר, לא כדי להרוס אותו, ועל זה יעיד גם קמדנו ידידי, שעימו יוצא לי להחליף מילים בפרטיות. ואגב - אני חושב שהוא מנהל הפורום הטוב ביותר שהיה פה מאז ומעולם, ועדיין.... 3. לגבי הזבובים וכו' - מכל מלמדי השכלתי ומתלמידי עוד יותר. כן, גם מהזבוב שמציק אפשר ללמוד, אבל זה לא אומר שעליך להשאיר את הבית מזוהם ולגור בחיריה. זה שאתה בכלל טורח לומר לי את מה שאתה אומר, זה כמו שאני אשב איתך על א'-אוהל, ב' זה בית... אני חושש שמרוב "זבובים" (מילה שאתה בחרת) אנשים עשויים לעמעם לעצמם את ההבחנה (ואני רואה את זה קורה פה במשך שנים) בין הנכון יותר לנכון פחות, בין הראוי יותר לראוי פחות, בין הטוב יותר לטוב פחות...זה קורה גם לאנשים טובים יחסים... ולא אוסיף. ברכות

הצופה.

New member
נכנסתי כבר פעמיים לקומונה

באמת אנשים עם ידע, ממש מסקרנת הקומונה.

למעלה