כמה נעים לישון

• פותח הנושא Mist2
  • פורסם בתאריך

alissa

New member
יודעת מה שיודעת

אני כמובן מתארת לעצמי שיש עוד, אבל הרי לא תוכל להאשים אותי שלא נשארתי לבדוק. באשר לשיפוטיות אבקשך לדייק ולהשאר עקבי עם העובדות. אתה מפרש ושופט את תגובותי כאמוציונאליות, שנובעות מתוך פגיעה רגשית, כנקמניות. ( ברור, במה כבר אפשר עוד להאשים נשים בימינו?
) בעוד שאני דווקא מוצאת את רוב תגובתיך כמשעשעות במקרה הטוב וכמתקרצצות במקרה הפחות טוב, מה שגורם לי, באופן קצת ביזארי ובלתי מוסבר , לחבב אותך. ולמרות הנאמר לעיל, אני כמובן שומרת לעצמי את הזכות להתחרע עליך כאשר אמצא לנכון. איך אומרים אצלכם? ברכות :)

../images/Emo178.gif אוווףףףףףףףףףף, נרגעתי ../images/Emo13.gif

את מחבבת אותי
את מוזמנת להתחרע עליי כאוות נפשך חביבה. go fo it babe

Mist2

New member
לתפוס מקום ?

היית יכול, אם היית מסוגל לכך, לנסות לבחור ולגשת להודעה שלי בצורה חיובית, או לפחות לנסות להוציא ממנה משהו מועיל, אך שוב ושוב משום מה אתה דואג לאיזשהו מקום דימיוני שמישהו אלול לתפוס לך. אין לך מקום! ואני לא מנסה לתפוס מקום! ואין כל קשר לטבעיות. בקשר לתרומה? ההודעה האחרונה שלי הייתה יכולה לתרום, אך אתה דאגת להסיט את הדיון. כמו שאמרת, אתה דואג תמיד לזרוע זרעים של מודעות, זה בדיוק מה שאתה עושה בויכוחים ובפרנויה שלך. אני חושב שהעשיה שלך בפורום זה שונה מאוד, בכל פעם שמישהו מורה על משהוא אמיתי, אתה בעזרת הפרנויה, השליליות והגאוה שלך דואג מייד להסיט את הנושא, לאיזה ויכוח עקר, לאומת זאת אתה תהיה מרוצה תמיד במקרה שמישהוא בוחר לפתוח באיזה דיון פילוסופי ודימיוני הרחוק שנות אור מתודעה. בקיצור אינקה, במקום להלחם נגד אויבים דימיוניים, ולתת לפרנויה שלך להשתולל, נסה להיות נוכח, אז ההודעות שלי יראו שונה מאוד בעיניך.

אינקה

New member
תפתח עיניים

ותראה שהודתי לך בכנות על התזכורת. התגובה שהגבת לדברי יכלה להתייחס דווקא לחלק זה אבל אתה עשית את הבחירות המכניות שלך. עכשיו אתה בא בטענות למקום שהובלתי אליו את הדיון, ללא היכולת או האומץ להבחין ולהודות באחריות שלך. לזה אתה קורא להיות נוכח? הגעת למקום הנכון מיסט. רק שבאת לכאן ללמוד, לא ללמד.

Mist2

New member
כנות ../images/Emo13.gif

תודה לך על הכנות שלך, ואני מודה לך בכנות.......

אינקה

New member
על מה?

הודתי לך על התזכורת שדיבורים אינם תחליף לעבודה אמיתית. ללא קשר לדברים האחרים שהיו בתגובה שלך זו תזכורת שהועילה לי והודתי לך עליה. אבל הכנות שלי אינה מועילה לך אלא אם אתה אוהב להסתבן כמו אחרים כאן. היה עדיף שתיקח דברים אמיתיים מאשר להתמקד בפרט טפשי זה.

אינקה

New member
להיות נוכח

זה לומר משהו ולעמוד מאחורי זה ב 100%. אתה רחוק מלהיות גורדייף אז עזוב את המניפולציות. בהן תוכל לעסוק רק שכתהיה אמיתי.

Mist2

New member
אני מודה לך שוב ובכנות

אבל אתה ממש הגעת לרמה שלו, רק השפם והכל יהיה פיקס.... תודה אנקה..בכנות.

אינקה

New member
לא, תודה לך

ככל שאתה כותב הקוראים מבינים טוב יותר עם מי שיש להם עסק. אז המשך נא בכתיבתך (או הפסק כי ביקשתי את ההפך, מכני חביב).

Mist2

New member
אני מוותר על מקומי למענך ../images/Emo13.gif

נראה לי שאתה ממש רוצה להיות עם אינקה. לא אמרת שזה מספיק לך לשבועה? ולא שמעת שבכל צחוק יש אמת? אז אני ממש ממתין לקבוצה החדשה שאתה תתפתח, בטוח שיש המון מה ללמוד ממך...למשל איך אדם שעובד על עצמו מתחיל לרשום הודעות קצרות.

dyunisus

New member
איזה הומור

פעם ראשונה אני בפורום הזה, וממש שמח מן ההומור הזורם פה בין הערים בנפשם, חברה אתם ממש מצחיקים, אולי נעשה מפגש...

הצופה.

New member
והערה אחרונה לשיגעון גדלות שלך

אם המלל הוא פילוסופיה וחלימה ושינה וכה למה הקמת קומונה? ולמה הקמת אתר? ולמה הגורד'ייף שלך כתב ספרים ? למה הוא לא פשוט היה מודע לעצמו וזהו? כמו שאמר הגורו הידוע סאי בבא האשכנזי "מי שמשחק בחרא זה נדבק לו לידיים"

למעלה