פילוסוף רוחני33
Well-known member
טוב אבל כמו שכתבתי, זה שאחזיר לא יעזור לי בהרבה באותו זמן כי אני חלש. אגב, רוב השנים שהייתי פה כן החזרתי במכות להתגונן, וזה לא הביא לי הרבה הצלחה אלא קיבלתי עונשים והמשיכו להכות אותי.
אבל זה יבהיר לתוקפים שאתה לא פראייר ופחות כדאי לתקוף את מי שמחזיר. זה חשוב שתחזיר, נסה ותראה, תוך חודשיים שלושה התקיפות יפחתו אם תחזיר.טוב אבל כמו שכתבתי, זה שאחזיר לא יעזור לי בהרבה באותו זמן כי אני חלש.
אתה נותן לפחד שלך לדבר במקומך.כמו שכתבתי, ניסיתי את זה במשך שנים ורק החמיר את המצב.
סבאל'ה... הרסת לי את החיים הערב...!!!את מבינה?
לפני שהיגעת לכאן אני עוד הצעתי לו כל מיני הצעות..רציתי להיות לו סוג של מנטור.
לא ידעתי את המורכבות של העניין.
אבל טוב שאת מעירה/מאירה/מהירה.![]()
בחרת להיות קורבן. חוסר ההתמדה שלך בהגנה על עצמך הפך אותך לסמרטוט. עליך להבין, התקיפות לעולם לא יפחתו ל0, אך הן יפחתו ככל שיותר אנשים ירתעו מלתקוף אותך או יתפסו אותך כלא פראייר. זה לא אומר שלא יתקפו אותך שוב, אבל יתקפו אותך פחות כי יקח להם יותר זמן לשכוח שהחזרת להם ושאם יכאיבו לך גם אתה תכאיב להם.אני אומר לך שהחזרתי קשה במשך שנים וזה רק החמיר את המצב, נהיו מאוד אלימים אליי. נכון שכדאי להחזיר אבל זה לא עוזר לי.
איזו התרפקות וחנופה, בשביל מה זה טוב?סבאל'ה... הרסת לי את החיים הערב...!!!
אני הרוסה ממך. אני כותבת כאן בלי לתכנן משהו מראש, ולו שניה של מחשבה...
התאהבתי...
סבאל'ה... אתה יודע שיש אחת בנגב אולי לא מאה אחוז נורמלית... אבל אחת
שאוהבת לקרא אותך... כי להבין שמתחת או מעל ומלפני וילון הוירטואליות שבשיטה
אני קילפתי אותך שכבה שכבה כמו בצל...
אדם שורשי, אוהב אדם באופן הכי פשוט והכי כן שאפשר...
איש מבוגר שמפעם בו לב ענק רענן כמו של בחור צעיר
שרק החל לרוץ אחרי רגליים חשופות של נשים צעירות... ואני לא רוצה לגלות כל מה שלמדתי עליך...
אתה סבל'ה ארץ ישראל... הקוץ שבסברס והמתיקות המופלאה של הפרי...
וטעמו המשכר של האלכהול שמייצר הפרי הזה...
היהודי, איש המזרח... כמה פשוט ככה הכי קרוב לקצה השמים...
ואתה אכי כך אתה לא מאכזב...
ואני קוראת פה את השרשור... ואתה עומד מול מה שהתברר לך כ ע נ ק...
מקרה אולי יחיד... אחר היה תוקף... היה מסתגר ויורה חיצים אולי אפילו כדרך של לא מעטים כאן...
מקלל ומנבל את הפה... ואתה? כמו אמא שלי ז"ל כשהיתה עומדת כולה
כמו 'ירושלים של זהב' אצילה הילת זהב סביב גופה הצנום... בערב יום כיפור...
אלו התחושות שעוברות בי - אציל נפש... אני מודה לך
אם יש כבוד פה בפורום הזה לבני האדם באשר הם בני אדם - זה אתה סבא של כיפה אדומה...
הלוואי שאנו לומדים ממך ולו מעט... לטובת המשך שיהיה טוב יותר.
שאפו לך איש יקר - ותודה![]()
דיסוננס קוגניטיבי.אז למה עכשיו שאני פחות מחזיר פחות אלימים אלי ממה שהיה קודם? בכל מקרה אני משתדל תמיד להחזיר או לפחות להדוף את התוקף כדי להתגונן.
זה נשמע כאילו בנוסף לאספרגר פילוסוף גם לוקה ברמה כלשהי של תסמונת טורטהמשפט האחרון אומר הכל. תפסיק לעשות קולות מפחידים ולנשוף על אנשים. אתה כן מודע למה שאתה עושה וכן שולט בזה.
הפה שלך נפתח וצועק באופן אקראי ללא שליטתך? לא. מכאן נובע שאתה כן שולט בזה.
הפה שלך נפתח ונושף (בחוזקה) באופן אקראי ללא שליטתך? לא. מכאן נובע שאתה כן שולט בזה.
אתה טוען שאתה לא מודע, אבל זה לא יכול להיות, מכיוון שהאינטיליגנציה שלך תקינה, לכן הטענה ״לא מודע לזה״ היא שקר.
אני בטוח שאתה עושה קולות מפחידים ונושף על אנשים מתוך כעס עליהם, אבל זה לא משיג את המטרה בה אתה מעוניין. במקום לעשות קולות מפחידים ולנשוף נסה להתעלם מהם ולדווח על כל דבר רע שעושים לך. אם תוקפים אותך פיזית הכה חזרה, זכותך להגן על עצמך.
וואוו ריקי כפרה, ריגשת אותי מאד.סבאל'ה... הרסת לי את החיים הערב...!!!
אני הרוסה ממך. אני כותבת כאן בלי לתכנן משהו מראש, ולו שניה של מחשבה...
התאהבתי...
סבאל'ה... אתה יודע שיש אחת בנגב אולי לא מאה אחוז נורמלית... אבל אחת
שאוהבת לקרא אותך... כי להבין שמתחת או מעל ומלפני וילון הוירטואליות שבשיטה
אני קילפתי אותך שכבה שכבה כמו בצל...
אדם שורשי, אוהב אדם באופן הכי פשוט והכי כן שאפשר...
איש מבוגר שמפעם בו לב ענק רענן כמו של בחור צעיר
שרק החל לרוץ אחרי רגליים חשופות של נשים צעירות... ואני לא רוצה לגלות כל מה שלמדתי עליך...
אתה סבל'ה ארץ ישראל... הקוץ שבסברס והמתיקות המופלאה של הפרי...
וטעמו המשכר של האלכהול שמייצר הפרי הזה...
היהודי, איש המזרח... כמה פשוט ככה הכי קרוב לקצה השמים...
ואתה אכי כך אתה לא מאכזב...
ואני קוראת פה את השרשור... ואתה עומד מול מה שהתברר לך כ ע נ ק...
מקרה אולי יחיד... אחר היה תוקף... היה מסתגר ויורה חיצים אולי אפילו כדרך של לא מעטים כאן...
מקלל ומנבל את הפה... ואתה? כמו אמא שלי ז"ל כשהיתה עומדת כולה
כמו 'ירושלים של זהב' אצילה הילת זהב סביב גופה הצנום... בערב יום כיפור...
אלו התחושות שעוברות בי - אציל נפש... אני מודה לך
אם יש כבוד פה בפורום הזה לבני האדם באשר הם בני אדם - זה אתה סבא של כיפה אדומה...
הלוואי שאנו לומדים ממך ולו מעט... לטובת המשך שיהיה טוב יותר.
שאפו לך איש יקר - ותודה![]()
לא ממליצה להציע הצעות כאלה לאדם כמו פילוסוף.אתה לא בדיוק יודע מה שקורה שם נכון? לפעמים ראיית המציאות של פילסוף היא לא כמו ראיית המציאות שלנו.תמיד כדאי להכות חזרה. מי שלא מכה חזרה משדר פחד וכל בריון רוצה לתקוף את מי שהכי מפחד ממנו. הבריון תמיד יעדיף להכות את מי שלא מחזיר לו לעומת מי שמחזיר לו. דווקא אם תחזיר מכות יתקפו אותך פחות.
אח"כ תנסה לשכנע אותנו שאתה עדין... ושאתה לא מקלל.... ושאתה לא אלים....עכשיו עבר לידי מציק רציני, צרחתי עליו, קיללתי אותו, הפחדתי אותו וגם אמרו שיענישו אותו שהוא מציק לי. איזה כיף, אני כל כך שמח, אני מרוצה מעצמי, אני מאושר! הוא וודאי מסכן עכשיו פרצופו יימרח על הרצפה מרוב אומללות איך אני מבסוט מאושר מרוצה מעצמי יתחילו לחסל ולמגר את האנשים פה בכפר ארורים יימח שמם וזכרם. אולי כשתוקפים צריך להחזיר מכות. אני לא כל כך חלש כמו שהייתי בעבר, הצלחתי להרביץ יפה מאוד לכמה אנשים שתקפו אותי פיזית.
פילוסוף,,כדאי להסתכל על כל ההיבטיםסתם מקנאים בי שאני אינטליגנטי וחכם ולכן מתנהגים אליי מגעיל ומכוער, כמו ילדים קטנים שלא יודעים להתנהג. אחנך אותם. שילכו קיבינימט לעזאזל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.