כמה מחשבות

טוב אבל כמו שכתבתי, זה שאחזיר לא יעזור לי בהרבה באותו זמן כי אני חלש. אגב, רוב השנים שהייתי פה כן החזרתי במכות להתגונן, וזה לא הביא לי הרבה הצלחה אלא קיבלתי עונשים והמשיכו להכות אותי.

SupermanZW

Well-known member
כמו שכתבתי, ניסיתי את זה במשך שנים ורק החמיר את המצב.
אתה נותן לפחד שלך לדבר במקומך.

כשאתה מחזיר, בקרב ספציפי תחטוף יותר מכות אך תדירות הקרבות תפחת משמעותית. אם תחזיר, לאחר הקרב התוקף יחשוב פעמיים אם כדאי לתקוף אותך, כי ידע שיחטוף גם. לטווח הארוך תחטוף הרבה פחות מכות אם תחזיר.

אני אומר לך שהחזרתי קשה במשך שנים וזה רק החמיר את המצב, נהיו מאוד אלימים אליי. נכון שכדאי להחזיר אבל זה לא עוזר לי.

ריקי זו אני

Well-known member
את מבינה?
לפני שהיגעת לכאן אני עוד הצעתי לו כל מיני הצעות..רציתי להיות לו סוג של מנטור.
לא ידעתי את המורכבות של העניין.
אבל טוב שאת מעירה/מאירה/מהירה. |4U|
סבאל'ה... הרסת לי את החיים הערב...!!!
אני הרוסה ממך. אני כותבת כאן בלי לתכנן משהו מראש, ולו שניה של מחשבה...
התאהבתי...
סבאל'ה... אתה יודע שיש אחת בנגב אולי לא מאה אחוז נורמלית... אבל אחת
שאוהבת לקרא אותך... כי להבין שמתחת או מעל ומלפני וילון הוירטואליות שבשיטה
אני קילפתי אותך שכבה שכבה כמו בצל...
אדם שורשי, אוהב אדם באופן הכי פשוט והכי כן שאפשר...
איש מבוגר שמפעם בו לב ענק רענן כמו של בחור צעיר
שרק החל לרוץ אחרי רגליים חשופות של נשים צעירות... ואני לא רוצה לגלות כל מה שלמדתי עליך...
אתה סבל'ה ארץ ישראל... הקוץ שבסברס והמתיקות המופלאה של הפרי...
וטעמו המשכר של האלכהול שמייצר הפרי הזה...
היהודי, איש המזרח... כמה פשוט ככה הכי קרוב לקצה השמים...
ואתה אכי כך אתה לא מאכזב...

ואני קוראת פה את השרשור... ואתה עומד מול מה שהתברר לך כ ע נ ק...
מקרה אולי יחיד... אחר היה תוקף... היה מסתגר ויורה חיצים אולי אפילו כדרך של לא מעטים כאן...
מקלל ומנבל את הפה... ואתה? כמו אמא שלי ז"ל כשהיתה עומדת כולה
כמו 'ירושלים של זהב' אצילה הילת זהב סביב גופה הצנום... בערב יום כיפור...
אלו התחושות שעוברות בי - אציל נפש... אני מודה לך
אם יש כבוד פה בפורום הזה לבני האדם באשר הם בני אדם - זה אתה סבא של כיפה אדומה...
הלוואי שאנו לומדים ממך ולו מעט... לטובת המשך שיהיה טוב יותר.
שאפו לך איש יקר - ותודה|היי|

SupermanZW

Well-known member
אני אומר לך שהחזרתי קשה במשך שנים וזה רק החמיר את המצב, נהיו מאוד אלימים אליי. נכון שכדאי להחזיר אבל זה לא עוזר לי.
בחרת להיות קורבן. חוסר ההתמדה שלך בהגנה על עצמך הפך אותך לסמרטוט. עליך להבין, התקיפות לעולם לא יפחתו ל0, אך הן יפחתו ככל שיותר אנשים ירתעו מלתקוף אותך או יתפסו אותך כלא פראייר. זה לא אומר שלא יתקפו אותך שוב, אבל יתקפו אותך פחות כי יקח להם יותר זמן לשכוח שהחזרת להם ושאם יכאיבו לך גם אתה תכאיב להם.

אתה חי עם חולי נפש, תיאלץ להתמודד עם אלימות כל חייך, אבל ככל שתחזיר יותר, לטווח הארוך התדירות תפחת. אם תפסיק להחזיר שוב תעלה תדירות התקיפות.

אז למה עכשיו שאני פחות מחזיר פחות אלימים אלי ממה שהיה קודם? בכל מקרה אני משתדל תמיד להחזיר או לפחות להדוף את התוקף כדי להתגונן.

התאהבתי...
שרק החל לרוץ אחרי רגליים חשופות של נשים צעירות... ואני לא רוצה לגלות כל מה שלמדתי עליך...

מקרה אולי יחיד... אחר היה תוקף... היה מסתגר ויורה חיצים אולי אפילו כדרך של לא מעטים כאן...
אם יש כבוד פה בפורום הזה לבני האדם באשר הם בני אדם - זה אתה סבא של כיפה אדומה...
איזו התרפקות וחנופה, בשביל מה זה טוב?

בכל מקרה עכשיו הבנתי שאני בסדר גמור, הפכתי לאלים רק מפני שהיו אלימים אליי ונאלצתי להתגונן כדי לשרוד. עכשיו יצאתי משמונה ימים של בידוד עם קורונה, חייכתי ולא הרעתי לאיש וכמה אנשים התנפלו עליי בהתנהגות מגעילה פשוטו כמשמעו.

משתפרת1

Well-known member
המשפט האחרון אומר הכל. תפסיק לעשות קולות מפחידים ולנשוף על אנשים. אתה כן מודע למה שאתה עושה וכן שולט בזה.

הפה שלך נפתח וצועק באופן אקראי ללא שליטתך? לא. מכאן נובע שאתה כן שולט בזה.
הפה שלך נפתח ונושף (בחוזקה) באופן אקראי ללא שליטתך? לא. מכאן נובע שאתה כן שולט בזה.

אתה טוען שאתה לא מודע, אבל זה לא יכול להיות, מכיוון שהאינטיליגנציה שלך תקינה, לכן הטענה ״לא מודע לזה״ היא שקר.

אני בטוח שאתה עושה קולות מפחידים ונושף על אנשים מתוך כעס עליהם, אבל זה לא משיג את המטרה בה אתה מעוניין. במקום לעשות קולות מפחידים ולנשוף נסה להתעלם מהם ולדווח על כל דבר רע שעושים לך. אם תוקפים אותך פיזית הכה חזרה, זכותך להגן על עצמך.
זה נשמע כאילו בנוסף לאספרגר פילוסוף גם לוקה ברמה כלשהי של תסמונת טורט

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
התאהבתי...

וואוו ריקי כפרה, ריגשת אותי מאד. |4U|
אין תענוג יותר גדול מזה בעולם מאשר כשאתה רואה אישה שאוהבת אותך. |מאוהב|
אבל את בטח יודעת ריקי יקירתי שיש כאן כמה אנשים שאיך שהם רואים אותי,
מיד מתנפח להם הווריד הזה שיש אצלם במרכז המצח. :-[
כן, הוא מתנפח. |חיוךרחב|

in bal1

Well-known member
תמיד כדאי להכות חזרה. מי שלא מכה חזרה משדר פחד וכל בריון רוצה לתקוף את מי שהכי מפחד ממנו. הבריון תמיד יעדיף להכות את מי שלא מחזיר לו לעומת מי שמחזיר לו. דווקא אם תחזיר מכות יתקפו אותך פחות.
לא ממליצה להציע הצעות כאלה לאדם כמו פילוסוף.אתה לא בדיוק יודע מה שקורה שם נכון? לפעמים ראיית המציאות של פילסוף היא לא כמו ראיית המציאות שלנו.
הרבה פעמים אנשים עם תסמונת אספרגר נוטים לחזור על דברים. כפי שאנו קוראים פה כל הזמן. ייתכן שמשהו קרה לפני חודש,אן לפני שנה ,או לפני 4 שנים.אנשים כמוהו יכולים לדבר על זה כל הזמן.למרות שזה כבר עבר ונגמר מזמן.
הוא כל הזמן אומר "האנשים בכפר" אנו לא מכירים את הנפשות הפעולות נכון? הרי גם חברינו פילוסוף לא טומן את ידו בצלחת.

סתם מקנאים בי שאני אינטליגנטי וחכם ולכן מתנהגים אליי מגעיל ומכוער, כמו ילדים קטנים שלא יודעים להתנהג. אחנך אותם. שילכו קיבינימט לעזאזל.

נערך לאחרונה ב:
שיר שאני גאה בו:

אני מאוד אוהב את האישה מהעבודה.
אני יכול להתחיל אתך.
אני אוהב ליצור קשרים חומריים.
תאמין לי שלא גנבתי (שיאמין לי).
מה אתה אוהב לעשות בזמן הפנוי?
מקווה שיהיה לך טוב.

נערך לאחרונה ב:
עכשיו עבר לידי מציק רציני והתנפל עליי בצעקות ובקללות בלי כל סיבה, ובתגובה צרחתי עליו, קיללתי אותו, הפחדתי אותו וגם אמרו שיענישו אותו שהוא מציק לי. איזה כיף, אני כל כך שמח, אני מרוצה מעצמי, אני מאושר! הוא וודאי מסכן עכשיו פרצופו יימרח על הרצפה מרוב אומללות איך אני מבסוט מאושר מרוצה מעצמי יתחילו לחסל ולמגר את האנשים פה בכפר ארורים יימח שמם וזכרם. אולי כשתוקפים צריך להחזיר מכות. אני לא כל כך חלש כמו שהייתי בעבר, הצלחתי להרביץ יפה מאוד לכמה אנשים שתקפו אותי פיזית.

נערך לאחרונה ב:

כוכבית מצויה

Well-known member
עכשיו עבר לידי מציק רציני, צרחתי עליו, קיללתי אותו, הפחדתי אותו וגם אמרו שיענישו אותו שהוא מציק לי. איזה כיף, אני כל כך שמח, אני מרוצה מעצמי, אני מאושר! הוא וודאי מסכן עכשיו פרצופו יימרח על הרצפה מרוב אומללות איך אני מבסוט מאושר מרוצה מעצמי יתחילו לחסל ולמגר את האנשים פה בכפר ארורים יימח שמם וזכרם. אולי כשתוקפים צריך להחזיר מכות. אני לא כל כך חלש כמו שהייתי בעבר, הצלחתי להרביץ יפה מאוד לכמה אנשים שתקפו אותי פיזית.
אח"כ תנסה לשכנע אותנו שאתה עדין... ושאתה לא מקלל.... ושאתה לא אלים....
הוא עבר לידך ואתה תקפת אותו, אתה לא טוב מאלה שאתה מתלונן עליהם.

למעלה