כמה מחשבות לשבת

../images/Emo220.gifבכללי ../images/Emo45.gif

פעם הבאה, סימני פיסוק

תודה על התגובה

1. אני מבינה מה את אומרת בקשר לאטימות שלנו כלפי מה שקורה סביבנו, אם בארץ ואם בעולם. אני חושבת אבל שמידה מסוימת של אטימות נחוצה בשביל ההישרדות שלנו. אם היינו באמת מפנימים כל דבר נורא שקורה, אם היינו נותנים לכל אסון לגעת בנו, היינו מתפרקים מזמן. בשביל זה יש לנו מנגנוני הכחשה. ורמות ההכחשה הן שמשתנות מאדם לאדם. 2. אני לגמרי מבינה את ההבדל בין שחקנים סרטים לסדרות, כי אני רואה את ההשפעה על עצמי. אני מגיבה הרבה יותר חזק לסדרות מאשר לסרטים ודמויות שאני ממש אוהבת הן מסדרות בדרך כלל. אם הסדרה יומית זה עוד יותר חזק. האמת היא שעשיתי פעם עבודה לאוניברסיטה על אופרות סבון וניסיתי לנתח קצת את כוח המשיכה שלהן ואת היחסים שלהן עם הקהל. יצא מרתק.

r0tem1234

New member
אבל אני כבר לא מדברת על הכחשה שזה

יש לכל אחד,אני מדברת על אטימות מוחלטת לזולת,לסביבה,שאתה חי איתה צריך לדעתי לגלות טיפ טיפה רגישות לא לשנות ולהפוך עולמות אבל בהחלט טיפת רגישות לסביבה אתה לא מרכז העולם כי אתה כלום כולנו אני מדברת גם על עצמי מי אני ומה אני לעומת העולם שאנשים שחושבים שמגיע להם הכל ולא מתייחסים אפילו איפה לסביבה ואם אתם רוצים לבדוק את ההשפעה שלכם על העולם תקחו דלי של מים תכניסו את היד ותעשו גלים חזקים שהמים אפילו יצאו החוצה ואחר כך תוציאו את היד תראו שהדלי נרגע כאילו לא הייתם שם בכלל...

למעלה