כמה מחשבות לשבת

לעמוד../images/Emo11.gif

../images/Emo45.gif

מסכימה עם נעה בכל הקשור לעניין של עיוורון. במה שקשור לטלוויה אני חושבת שזה תלוי איך לוקחים את זה, צריך להעמיד בפרופורציות את מה שרואים בטלוויזיה ובקולנוע וכן יש משהו בזה שבשביל לגשת לשחקן קולנוע יש יותר מחסומים שצריך לעבור אבל לי למשל זה לא משנה אם זה שחקן קולנוע או טלויזיה אני לא אגש לכל אחד או יותר נכון לומר כמעטו לאף אחד אני לא אגש אלא אם כן זה מישהו שאני מרגישה ממש נוח איתו.

טוב זה כבר קשור לבנאדם שאתה, לא

לשחקן שעומד מולך... לדוגמא? גילי. אחרי הפעם הראשונה לא הייתי מסוגלת לגשת אליה כי התפדחתי לגמרי. רק אחרי שדיברתי איתה קצת במסרים יכולתי לגשת אליה. או אחרי "משחקים בחצר האחורית" למשל... כ"כ רציתי לדבר עם חלק מהשחקנים שם, להגיד את המילה הטובה שכ"כ הגיעה להם, וחלק מהם אפילו עברו לידי - אבל לא הרגשתי בנח, או איך שלא תרצו לנסח את זה, אז לא ניגשתי.

לא לא משהו סופני

פשוט חבר שלי עובד עד 2 בלילה ועד אז אני אצלו בבית אין לי לאן ללכת כי זאת לא העיר שלי ואני משתגעת אז רציתי לדעת עם יש פה משהו בשעות כאלה

m e m o r y

New member
אני פהההההה

למה את לא רואה טלויזיה או משהו? היה אחלה דברים פרשת השבוע החטא ועונשו אפקט הפחד חוצמזה...ספר? סרט? פינוקים לחבר? (ב-פ' לא דגושה
)

הי!!!! אז זהו שיש לו יס!!!!

את מבינה אותי עכשיו? וזובקית לא התכוונתי שתעלבי למה תוכנית בידור רציתי לדבר עם אנשים ולא היה כאן אף אחד אז השתמשתי במילים קיצוניות בשביל לגבל צומת לב סליחה

m e m o r y

New member
אה, אל תתרגשי מלירון

היא סתם משחקת אותה, בפנים היא כמו הג'לי של הפסיפלורה
בקיצור, ורודה, אם את רוצה יחס (בעיקר מלירון) תפתחי איזה דיון
אה, לירון=זוביק

תגובה לשתיכן

לורודה היקרה... אני ממש לא כועסת ואת לא צריכה להתנצל. אני פשוט כזאת. קחי הכל בקלות בעיקר אותי. אם את רוצה לעבור את גיל 30. ולעדי
ככה את מגנה על אחותך???? אני לא כמו הגלי של הפסיפלורה... יותר בכיוון של צעצוע שקונים ברפיח...או רגל קרושה
ושוב חזרתי לצטט את דרור... כמו שאמרתי לך במסן את בטוח לא תהיי הסניגורית שלי בפעם הבאה שאסתבך עם החוק!!!

m e m o r y

New member
דווקא עשיתי עבודה טובה

היא הבינה, לא ורודה? (מה השם שלך אגב? אני בעד שמות אמיתיים ולא איזה שם בדוי שהמצאת)

כן כן , עשית עבודה לא רעה

קוראים לי הדר והכינוי שלי הוא ורודה כי אני אוהבת ורוד וכולם צוחקים עלי שזה צבע של ילדה קטנה

חח ואנחנו חשבנו שאת טלי.. ../images/Emo6.gif

חח סתם... טוב נו הדר... אני מאחלת לך טירוף נעים.. אנו ממריאים בעוד מספר דקות... טוב תאמת הגעת בתקופה של גסיסה... אני מתכננת לפורום הזה לוויה מושקעת... "ביגון ובעצב רב, אנו מודיעים על פטירתו בטרם עת של פורום טלי שרון 1386, הוא פשוט לא היה יפה מספיק- ההורים השכולים"

אמממ בהתחשב בעובדה

שהתגובות שלי מסבכות אותי תסלחי לי אם אני לא אגיב על השאלה הזאת טוב?
סתאםםם היא לא דיסלקטית.. מאותגרת מחשבתית אולי וגם זה בספק...
טוב נו אני סתם רעה האמת שהבחורה גאונה אבל ראית את הדיון על גאונות- יערה- אוטיזם חברתי שהתפתך פה למעלה נכון?
תסיקי מסקנותייך

למעלה