כמה דברים
אתמול קניתי פרינגלס. בעודי יושבת במונית, קראתי את המדבקה שעל המכסה יצרן:פרוקטר אנד גמבל אני לא אוכלת יותר פרינגלס! בשרשור של "יעל של תום" עידוז ציין טופי מטופו. יש קשר לג'לטין? התחלתי לקרוא תוויות של מאכלים! (לראות ממה יוצרו) התפלאתי לראות הרבה דברים שעל העטיפה כתוב ג'לטין (ולא ניסו לחפות על זה עם כינוי אחר) הם לא מתביישים בעצמם על שימוש בג'לטין? אגב, מהם השמות הנרדפים לג'לטין? כשלי יהיו ילדים, עד שהם יוכלו להחליט הם יוכלו בשר (.ז.ה קשור להודעה של טלי) כשנ.יס.ית.י להכין את. הכרובית. עם פירורי לחם, חלק מהפירורים נ.שרפו וחל לא הת.בשלו
. מה לעשות? שמעתי שני טיעונים (נימוקים?..) משעשעים בעד בשר: גם תאים הם חיים פרות נועדו להאכל- כשעניתי שאם הורים מביאים תינוק במטרה להאכל (בלי שהוא מחליט). זה בסדר? נעניתי- תינוק יכול לעשות משהו בחיים שלו, לא כמו פרה (וזאת לאחר שבהתחלה חברתי ענתה לטענת התינוק "כן" וריככתי אותה..) מישהו אמר לי שאנ.י כופה (לא קופה...) על אנשים צמחונות. בדיוק לאחר מכן הוא התחיל לנהל איתי דיון על אכילת חיות. אז אמרתי לו שהוא התחיל את השיחה, ושאני רק עונה למה שהוא אומר- זכותי, לא? נעליים מעור זה מעור של חיות, נכון? כי חברה שלי אומרת שהן מעור תעשייתי (כלומר כזה שמייצרים במפעלים..)
אתמול קניתי פרינגלס. בעודי יושבת במונית, קראתי את המדבקה שעל המכסה יצרן:פרוקטר אנד גמבל אני לא אוכלת יותר פרינגלס! בשרשור של "יעל של תום" עידוז ציין טופי מטופו. יש קשר לג'לטין? התחלתי לקרוא תוויות של מאכלים! (לראות ממה יוצרו) התפלאתי לראות הרבה דברים שעל העטיפה כתוב ג'לטין (ולא ניסו לחפות על זה עם כינוי אחר) הם לא מתביישים בעצמם על שימוש בג'לטין? אגב, מהם השמות הנרדפים לג'לטין? כשלי יהיו ילדים, עד שהם יוכלו להחליט הם יוכלו בשר (.ז.ה קשור להודעה של טלי) כשנ.יס.ית.י להכין את. הכרובית. עם פירורי לחם, חלק מהפירורים נ.שרפו וחל לא הת.בשלו