כמה אתם אנטי?

Jessi Jessica

New member
לכי לגיהנום (-בשביל החברים)

בית הדין הרבני אכן מתועב. ישובים שם זקני העדה עם עודף שומן ומורחים לאנשים את החיים. נסיון באשפוזים? אלוהים ישמור...

(מקווה ש)יעבור לך (מהר)

אין לי מושג לפני כמה זמן יצאת אבל מהניסיון שלי ושל חברים אחרים - השנאה (הלגמרי מיותרת) שמתעוררת עקב הקשיים שלפני ואחרי היציאה בשאלה, הולכת ופוחתת עד שנעלמת לחלוטין. הביקורת העניינית והויכוח הנוקב נשאר אבל לא השנאה.

Jessi Jessica

New member
שנתיים

אבל זה כנראה התעורר ביתר שאת לאחרונה כי קלטתי כמה הזדמנויות החמצתי וכמה שריטות הרווחתי ביושר בגלל שנולדתי לאם חרדית.

העקומה משנה כיוון בשלב כלשהו

ולגבי השריטות הרי שבשלב כלשהו, וככל שתכירי יותר יוצאים, תביני שחלק מהשריטות אולי הגיעו מאמא שלך אבל לאו דווקא בגלל שהיא חרדית.

Jessi Jessica

New member
בדיוק היום חשבתי על זה

לא חסרים חילונים מבטן ומלידה שרוטים על כל הראש. יצאתי די בסדר... נראה לי. אבל ההחמצות, ההזדמנויות. נו טוב, יש לא מעט אנשים שנולדו במשפחות חסרות אמצעים והזדמנויות בחיים.... לאן עוד לרדת בהתנחמויות העצמיות?

באמת אין סיבה שתשנאי ת'חארות האלה...

מוזר. לי דווקא עושה טוב

כשעוברים כמה חרדים ברחוב שלי, שזה תכל'ס די נדיר. יכול להיות שיש לך בעיה של פתיל קצר בלי קשר? אם את מהאלו שיוצאות מהכלים לגמרי כשיתוש מעיר אותך בלילה, לדעתי את צריכה ללכת לסדנת עצבים או משהו. כי תסכימי, בטוח שתסכימי שזה קצת רע [משורש Evil] להסתכל על קבוצת אנשים ברחוב כעל "עדר תועה" + מחשבות רצחניות. [ג'יזס!]

Jessi Jessica

New member
פתיל קצר

רק בכל מה שנוגע לאטימות הדתית-חרדית וכל הגרורות של המחלה הממארת הזו. לגבי כל השאר אני די רגועה, אולי יותר מידי...

מאמי את אנטישמית

רק את הממסד זה בסדר לשנוא, אנשים שהולכים ברחוב הם סתם אנשים שהולכים ברחוב. אסור לשנוא אנשים שהולכים ברחוב.

תודה על המאמי

אין לי כוח לעבור לניק השני. גם ככה אכלו אותי על זה בלי מלח. בתאבון.

היי היי אל תכניסי אותי לאותה סירה איתך

את אנטישמית זועמת שצריכה טיפול ואני איש נחמד שאוהב אנשים באופן כללי. לראות חרדים מהמרפסת זה כמו קשת בענן או שקיעה בשבילי. (כשזה צעדת הרייך השלישי בשבילך)

pokeret

New member
חשבתי שזו אולי את

בגלל התגובה של לימונינה אבל ג'סיקה מאיפה זה בא לך? ובקשר לשנאה זה עובר- היתה תקופה בחיי ששנאתי חרדים ככה וחסידי גור בפרט שכל פעם שהייתי רואה אברך חסוד עם עיניים למטה הייתי נתקלת בו בכוונה עם המכנס הקצר והגופיה.

למעלה