כל עוד/לא עוד

דילר111

New member
מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו

אל נבוא אליהם בטענות כאשר אנחו אלו שלא מאוחדים ומאצלינו ( השמאל) מגבים אותם ................אין מילים ..............אמיר חזק ואמץ

ריבונו של עולם,המצב קשה../images/Emo7.gif

אתה יודע מה היה קורה אם לא הרחמים שלך עליי... כל המילים נכונים

lanalang2

New member
כמו שעמיר אמר בשיר שלו

"וניצחת איתי הכל"!!! ננצח גם את המיזבלה האלה ימח שמם!

דב בער

New member
לסמוך על צהל

על הלוחמים על אלה שמחרפים נפשם למען ישראל ןלא אלה שמרחמים ויושבים בבית או בישיבה.

SADE11

New member
אני מרגישה מועקה גדולה ../images/Emo10.gif

אני מרגישה שעמיר מתרחק למחוזות שהם כ"כ רחוקים ממני... ומקווה שבכל זאת יימצא הגשר. אני אמשיך להקשיב לשירים הנפלאים שלו, כפי שאני עושה מדי יום, אבל קריאת הדברים האלה גורמת לי להרגיש רע מאוד. מי ייתן ונדע ימים טובים ושקטים יותר במהרה...

Dark Muse

New member
שיר עלוב

ודווקא יש לי הערכה לחלק מהשירים שלך... לסמוך על אבינו שבשמיים... אם זה מה שנשאר לנו, אז מצבנו רע. אני סומך על החיילים שלנו קצת יותר ממשהו שלא קיים ותלוש מהמציאות. גם החיזבאללה סומך על אביהם שבשמיים, מעניין איך זה יגמר

סלח לכולנו על שהיינו אפסים....

מי ייתן והשיר הזה יוציא אותנו מהבועה שאנחנו חיים בה כבר שנים על גביי שנים במדינה הנאורה הזאת שלנו השיר מלא בציטוטים של האויב הרע הזה שחדר אל נשמתנו ו"יושב גאה סביב השולחן שלי" (שלנו) השילוב בין המילים העוצמתיות והקול הפלאי הבלתי נגמר של עמיר בניון נותנות הרגשה מצמררת לשיר כל פעם מחדש בעזרת השם שנזכה כולנו רק לבשורות טובות... "והאויב הזה חייב למות... חייב למות....."

אנשים תתעוררו!!

אנשים אתם אומרים פה דברים מבלי להסתכל על התמונה הכוללת...ואם הגענו למצב שיהודי נותן מחסה לפלסטינאי שאחרי כמה זמן נהפף כביכול לחבר שלו ואז הפלסטינאי מנצל את זה לאיסוף מל"מ (מידע לפני מלחמה) אז אין לכם מושג על מה אתם מדברים ואינני אומר את זה מתוך יהירות אלא מתוך נסיון וחברי טל שרביט יכול להעיד על כך.... אז אנא ברשותכם אל תדברו שטויות רק מתי שנתעורר ואצל כל אחד זה בדרך אחרת,האחד מאמין שזה דרך הדת השני מאמין אחרת רק ואז רק אז נוכל לחיות בשלום.... "זכר עמלק תשמידו"

אילו רק כולם היו מבינים את זה...

פשוט אין מה להוסיף הכל נאמר בצורה מדהימה ומדוייקת על ידי עמיר אני מאחל לכולנו שנבין את זה ככה... אני מאחל לכולנו שנשתמש במשפטים ובמסר הזה כדי לשנות משהו... אני מאחל לנו שכולנו נבין ש"האוייב הזה חייב למות"... במקום שחצי מאיתנו יפגינו בעדו... אני מאחל לכולנו שנתעורר ונבין סוף סוף שאין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים ואני מאחל לכולנו רק בשורות טובות... אמן...

big lul

New member
וכל עוד לא נשכח שהרגנו 250 אזרחים

לבנונים עד אתמול, אנחנו עלולים להפוך בעצמינו לרוצחים... עמיר בניון הוא הזמר האהוב עלי בארץ והייתי מאוד שמחה אם לא הייתי צריכ לקרוא דעותיות הפוליטיות. בתור מי שמאמינה שזכויות אדם חשובות לא רק אצל יהודים, אלא אצל כל בני האדם, מצאתי את השיר הזה מזעזע. אני מקווה שהוא לא יולחן ויכנס לאלבום הבא...

iCp

New member
שמאל = חלאת המין האנושי.

את מעדיפה את חייהם של ערבים שחיים על מנת לפגוע בך מאשר שמירה על ביטחון של יהודים בצפון. לשמאלניים יש נטייה לזלזל בימניים ולהפוך אותם לאידיוטים, אני חושב שהדעה שלך שווה לתחת.

תגובה מחלאת המין האנושי

אני מאוד אוהבת מעריכה ומעריצה את המוזיקה שעמיר בניון יוצר, חבל לי עבל שמוסיקאי שיודע להראות כל כך הרבה רגש בשיריו לא יודע להבחין ברגישות של המצב מסביב. כזאת שנאה כלפי ה"ערבים" או יותר נכון מי שלא יהודי פשוט מזעזעת אותי. אני לא מצליחה להבין איך בתור עם שסבל מהרבה שנאה, חווה דבר נוראי כמו השואה מסוגל לייצר כל כך הרבה שנאה בלי שום הכרה. איך עמיר מעז בכלל לדבר על "מאחזים בלתי חוקיים" של הבדואים בנגב???? האם הוא או מישהו מכם טרח פעם להקשיב להם?? האם אתם יודעים שהם נמצאים על הקרקעות האלה עוד לפני קום המדינה. ולא שזה צריך להיות ממש משנה אבל לא מעטים מהם הם חיילים שמשרתים את המדינה היום ומחר הורסים להם את הבתים, הם הרוצחים שלנו??? לא נראה לי, תאונות דרכים? הם המקור של זה? אולי החוסר בתשתיתיות של המדינה? חשבתם על זה??? מדברי עמיר ניתן להבין שרוצחי ישראל הם כל הערבים, מה הוא מציע? לרצוח אותם אולי? אולי לגרש אותם? אין ספק, במעשה בלתי מוסרי אחד ניתן לסיים את כל ההרג והרציחות... פשוט מזעזע אותי לחשוב שיש אנשים שחושבים שדם יהודי שווה יותר מדם לא יהודי. ילד שנהרג זה ילד ולא משנה מה הוא... ולזה השמאל קורא. אנחנו נגד מלחמות ולא משנה מאיזה "צד", יש צד אחד שאני בעדו, של אלו שבעד שלום, מוסריות, שוויון, חופש ולא בצד של מי שמצדד בהרג, גזענות, מלחמה. עמיר, אתה מעודד גזענות וקהל המעריצים הנאמנים שלך מוחא לך כפיים. צר לי, אבל זאת לא צריכה להיות התגובה של מי שמחשיב את עצמו ל"עם סגולה". ישראל היא מדינה גזענית בצורה מחפירה (ולא רק לגויים). אתם רק שוכחים דבר אחד פשוט, מי שסובל מהמצב זה אנחנו, האנשים הפשוטים, מי שנהנה ממנו זה המנהיגים שלנו שלהם ושל העולם המערבי בכלל (בעיקר ארה"ב). ואתם כמו עיוורים אומרים כן לזה שמשתמשים בנו ככלי מלחמה חסרי ערך. הרי כולנו יודעים בסופו של דבר שהחיבורים בין בני אדם הם טבעיים ויכולנו לחיות בשקט בשלווה ובאחווה גם עם מי שהוא לא יהודי. זה כבר קרה בעבר פה ובמדינות הערביות. כל אדם הוא בעל רגשות. הוא אוהב, הוא שונא הוא כואב, הוא רעב הוא שמח או עצוב. לכל אדם יורד דם כאשר הוא נפצע, ולכולם יש לב שמפסיק לפעום כשהם מתים. לכולם גם יש מי שאוהב אותם ובוכים וכואבים כשהם מתים לכל חייל יש אמא לסיום, אני רוצה לצטט לכם שיר של חיים גורי, על אמו של סיסרא (הדתיים מבינים מיד.. מי שלא אז סיסרא היה האויב שלנו) אִמּוֹ \ חיים גורי לִפְנֵי שָׁנִים בְּסוֹף שִׁירַת דְּבוֹרָה, שָׁמַעְתִּי אֶת דּוּמִיַּת רֶכֶב סִיסְרָא אֲשֶׁר בּוֹשֵׁש לָבוֹא, מֵבִּיט בְּאִמּוֹ שֶל סִיסְרָא הַנִּשְׁקֶפֶת בַּחַלּוֹן, אִשָׁה שֶׁפַּס כֶּסֶף בִּשְׂעָרָהּ. שְׁלַל צְבָעִים רִקְמָה, צֶבַע רִקְמָתַיִם לְצַוְּרֵי שָׁלָל, רָאוּ הַנְּעָרוֹת. אוֹתָהּ שָׁעָה שָׁכַב בַּאֹהֶל כְּנִרְדָּם. יָדָיו רֵיקוֹת מְאֹד. עַל סַנְטֵרוֹ עִקְּבוֹת חָלָב חֶמְאָה וַדָּם. הַדוּמִיָּה לֹא נִשְׁבְּרָה אֶל הַסּוּסִים וְאֶל הַמֶּרְכָּבוֹת, גַּם הַנְּעָרוֹת שָׁתְקוּ אַחַת אַחַר אַחַת. אַחַר זְמַן מַה שָׁקְעָה הַשֶׁמֶשׁ. אַחַר זְמַן מַה כָּבוּ הַדִּמְדוּמִים. אַרְבָּעִים שָׁנָה שָׁקְטָה הָאָרֶץ. אַרְבָּעִים שָׁנָה לֹא דָּהֲרוּ סוּסִים וּפָרָשִׁים מֵתָיו לֹא נַעֲצוּ עֵינֵי זְכוּכִית. אֲבָל הִיא מֶתָה, זְמַן קָצָר אַחַר מוֹת בְּנָהּ. תחשבו על זה

Daiash

New member
כל הכבוד!

אני מעריץ של עמיר הרבה שנים אבל עם כל הכבוד לא צריך לקחת כל מילה שלו כחקוקה בסלע לכל אחד יש את הדעה שלו וזכאי הוא להחזיק בה ...סופסוף כל של שפיות כנגד העדר המתלהם והעיוור... יש למצות את הדין עם המחבלים אבל אין להשליך זאת על כל ערביי ישראל! שירלי, אני איתך קול שפיות נשמע בארצנו רואים שקיבלת חינוך טוב תמשיכי ככה!!:) דויד:)

golf123

New member
ריבונו של עולם, איך אתה מתבטא?!?!?

מה זה "הדעה שלך שווה לתחת?" אתה לא מתבייש???? צריך לעשות כאן סדר בדברים. והסדר הראשון שצריך להיעשות בפורום הזה, הוא להתבטא בהגינות ולא לשלוף מילים מכוערות ופוגעות. חוץ מזה, מאיין לך שהכותבת היא יהודיה? ואולי היא ערבייה (ולא שיש לי מושג ירוק) נוצריה או מוסלמית? היא בסה"כ ניסתה לומר שאנשים הם אנשים הם אנשים, ולפעמים, ברגעים קשים כמו אלה שבאים עלינו לרעה בימים אלו, אנחנו נוטים לשכוח את זה ולתת לרגש להציף אותנו, ומאבדים פרופורציות. הומניות, אנושיות וחמלה הם מושגי חובה בכל חברה מתוקנת. ויותר מכל, זאת דעתה ואין לך שום זכות לקום עליה וגם לא על אף אחד אחר. אפשר להגיב אחרת ולומר את אותם דברים בצורה קצת יותר מתורבתת. קפיש??? עמיר כתב את מה שכתב, חלקנו רואים בדבריו התנסחות קיצונית וגזענית, חלקנו אהבנו את דבריו, וחלקנו נמנע מלהגיב - כל אחד בדרכו וראייתו, אבל מפה ועד להגיב בצורה בוטה, זאת במפורש דרך לא ראויה ומביישת את הפורום ואת העם הזה. ותחשוב על זה.............

ו ר ד ב

New member
מסכימה עם כל מילה של שרית....

מבקשת מכולם: בבקשה, תנסו להתנסח מבלי לפגוע באף אחד כל דעותיו, אני מאמינה שעמיר לא התכוון שנשתלח בכל אחדד שדעתו שונה, אז שימרו על מוסריות, סבלנות,הבנה ובאהבה לכל אחד. אוהבת גרציה

גרציה פ

New member
יואו ורדושה, בטעות התבלבלתי בשמות,

רשמתי בשם שלך, ב'לבלתי סליחה, בכל אופן זאת היתה הודעה שלי, ואני ממש לא יהיה מופתעת אם ורד תסכים איתי.

למעלה