כל כך עצוב - סרוגים

DannyDinn

New member
כל כך עצוב - סרוגים

ישבתי וראיתי את הפרק האחרון של סרוגים ונפלה עלי כזאת עצבות.... ואח"כ אני גם קורא פה את חלק מההודעות..... אנשים - תתעוררו - אתם הומואים ושום דבר לא יוציא את זה ממכם! מתי כבר תבינו שאתם פשוט הורסים לכם את החיים עם כל השיכנועים האלה שאפשר להיות מאושרים כל החיים עם אישה. אז אתם מסוגלים לתפקד עם אישה אחת, זה לא אומר שאתם דו-מיניים!! תחסכו לעצמכם ולאישה ולילדים העתידיים את הסבל שתגרמו להם, ואת הסבל שתגרמו לעצמכם ופשוט תהיו עצמכם! תצאו מהארון, תפגשו אנשים, תקימו משפחות גאות, תאמצו ילדים שצריכים בית חם ואוהב. פשוט תתחילו לחיות כבר!

ואני דווקא ראיתי וכל כך שמחתי...

כי עובדה שיש סיכוי לשינוי. מי שרוצה ומצליח - אז למה לא? אני לא מבין את הטפת המוסר שלך ושל ידידך ההוא, כאשר שניכם מתחבאים מאחורי ניק ומסתתרים אי שם. דנידין - אני באמת ובתמים מאוד מעריך אותך, אבל אני חושב שאתה טועה ובגדול, אני אישית עברתי אזיה שהוא שינוי בחיים שלי, ללא פסיכולוגים, ללא שיחות ולללא הטפה, כך שאין סיבה לייאש ולתסכל את החברים שכן מעוניינים בדרך האחרת!!! שיהיה לך חג פסח כשר ונרי ותהיה בשמחה למרות הכל!!!

likud1

New member
אני דווקא הייתי מרוצה מהפרק האחרון,

הרגשתי שהם מציגים את הנושא בצורה אמינה. אני מקבל את העובדה שיש אנשים שמספרים לאישה עוד מההתחלה וזו החלטה שלה. בהתחלה היה נדמה לי שיציגו את זה כדרך היחידה לדתיים. שמחתי לראות שהם מראים את הקונפליקט והקושי שיש בכך. אני אישית לא מאמין בדרך של חתונה עם אישה ורוצה לעצמי חיים עם זוגיות שארגיש כל כולי שם, כמו הזוגיות האחרונה שהייתה לי. הייתה אהבה אמיתית וכנה, הרגשתי הכי נורמאלי בעולם והכי מאושר שאפשר. כל אחד בוחר לעצמו את הדרך, כל עוד אינו מרמה אף אחד.

אהבתי את תגובתך ליכודניק

/tapuzforum/images/Emo27.gifאכן כן כל אחד יבחר את דרכו, העיקר שיהיה שלם עם עצמו ועם סביבתו. יש כאלה שמרגישים מעין משיכה לבני מינם ולא עשו עם זה ולא כלום, אז למה בעצם שלא ינסו את מזלפ עם הצד השני? אני רוצה לאחל ליכודניק יקר שתמצא את שחשקה נפשך ויהיו לך חיים טובים ומאושרים

likud1

New member
תודה רבה, גם אני מאחל לך חיים של אושר

לגבי עניין ההחלטה האישית של כל אחד, אני חייב להבהיר שהתכוונתי, כל עוד מדובר באופן אמין, כי בעיניי זה הבסיס לקשר.

DannyDinn

New member
הנה הבעיה

לא של רועי, אלא של החבר שלו שהיה נשוי, ואישתו ידעה וכו וכו, אבל הוא עדיין מעד, אם כל התמיכה שהיתה לו. ולמה? כי המציאות השתנתה לו בעבודה. וככה זה בחיים, יש נפילות והמציאות משתנה ומערערת את מה שאנחנו מכירים, אבל עדיף לנו להיות במערכת יחסים שמתאימה לאישיות שלנו ולנטיה שלנו, מאשר להלחם בזה כל הזמן בתוך מערכת יחסים שנכפתה עלינו על ידי החברה, גם עם הבחורה מסכימה להכנס לזה בעצמה... אני פשוט לא רואה עתיד לזה ולגבי אמינות הצגת הנושא, זה אולי מה שגורם לעניין להיות עצוב כ"כ.... אבל גם באמינות היתה בעיה, בעיקר ברגע היציאה שלו מהארון לנתי אחיו, שנראה קל מדי ומהר מדי... ועוד יציאה כזאת לאח הכי פחות רגיש שיש....

סורנטו

New member
היי דנידין, אבקש להגיב לנקודה מסויימת בלי

להתיחס דווקא לעניין ההומולסבי, כולנו נכנסים למערכת זוגית עם סיכונים, גם אני כשהכרתי את בעלי חשבתי שהולך להיות "גן עדן", בחור נחמד, בוגר, עבודה טובה וכל מה שהורה חולם על ילדיו אבל המציאות כאמור מפגישה אותנו עם אנשים, עבודה ומציאות אחרת שראינו או לא והמחשבות או היחסים משתנים, כל החיים סיכון ומי שמאמין-מזל. דוגמא יש לי מאחיין שלי שיצא 4 שנים עם בחורה יפהפיה, מבית טוב, משכילה טובה מאוד והוא היה צעיר במסגרת צבאית ואחר כך נסעו לטייל יחד וכשהתחיל ללמוד-אופס...יש עוד נשים חוץ מחברה שלו והתאהב ונפרד, אז גם זה סיכון. מה שאני רוצה להגיד שאמנם יש את בעלי הנסיון שעברו דרך חטחתים וקשיים בדרך ומנסים להזהיר או לספר את סיפורם לאחרים אבל אל לנו למנוע כי כמו שהבן שלי אומר לי תמיד: "תני לי לטעות כפי שאת טעית, אני בן אדם כמוך ורוצה להרגיש שעשיתי את מה שאני רוצה"....

DannyDinn

New member
האמת היא

שאני נוטה להסכים איתך. אבל - ההבדל העקרי הוא בידיעה מראש שמכניסים את הראש הבריא למיטה חולה.... ואם לא חולה, אז לפחות מיטה עם בעיות שלעולם לא ממש יפתרו... נכון, כל אחד יעשה את הטעויות שלו, גם אני עשיתי את שלי ועדיין עושה, אבל אם אפשר ללמוד מטעויות של אחרים אז למה לא לנצל זאת?

סורנטו

New member
ולכן אין ויכוח עם העניין של לייעץ ולהביא

סיפורי חיים, אני מתייעצת המון ומקשיבה ולוקחת דוגמאות אך בסופו עושה מה אני מרגישה בפנים, ברור שתמיד כדאי למנוע אך יש מקרים שא ם לא טוב לי אולי לאחר יהיה טוב יותר, בכל אופן אין תמיד טוב לשמוע דעות ומקרים של אחרים בעלי נסיון...

מסכים איתך סורנטו, זה בדיוק מה

/tapuzforum/images/Emo27.gifשהצעירים בפורום כאן עושים, מחפשים הכוומה, ייעוץ ולשמוע דיעות, אלא שלצערי יש כאלה שאולי עשו טעות בחייהם וחושבים שזה חייב ךהשליך על כל האחרים. לי למשל היו חיים מאושרים עם רעייתי ואין כמוני מאושר עם הילדים המקסימיםשלי. אגב, דווקא מהסיפור שלך אפשר ללמוד שאפשר גם אחרת, תמיד יש סיכוי לשינוי, תלוי איך מסתכלים עלזה. אני לא מעט הומואים/דומיניים שהתחתנו והקימו משפחות לתפארת (יש כאלה שגם סיפרו לנשותיהם על עברם) וטוב להם ויש להם שךווים ומאושרים. כל אחד שומע דיעות, בוחן את הדברים ובסופו של דבר הוא ורק הוא מחליט מה לעדות עם עצמו. שבת שלום וחג פסח כשר ושמח

אנשים תתעוררו!!!!

באמת תתעוררו!!! יש פה מגמה של כמה מהאנשים שהחליטו שהם הומואים וזהו! לשכנע את כולם להיות כמוהם! אני ומצפה וגם עוד כמה מהחברים, תמיד שאנחנו מגיבים אנחנו אומרים שמי שרוצה שיקשיב ומי שרוצה שלא. יש 2 צדדים לעניין!! ותפסיק כבר לבלבל בשכל של האנשים מר קוניטו!!! חתיכת מסכן. אני מרחם עליך!!!

free life

New member
אנשים יקרים

אני חושב שהויכוח הזה לא מוביל לשום מקום. אני מאמין שכל אחד יעשה מה שטוב לו, מי שמרגיש רגשות אשם זה נורמלי . ניצא מנקודת הבנה שהעתיד שלנו מתחיל בראש גם אם בחור הומו מחליט לחיות חיים "נורמליים" עם אישה זאת הבחירה שלו אני בטוח שכל עושה עושה את הדין והדיין מאחורי כל צעד שלו. מהם ההשלכות חסרונות ויתרונות. אני באמת מאחל לכל אחד שיבחר את מה שטוב לו . אני יודע שאולי בעתיד בעזרת ה' אני יתחתן עם אישה בין אם היא לסבית או סטרייטית שמוכנה שאני ייהיה עימה במערכת יחסים טובה. וכן אני יודע שיש מספר אנשים שיגידו לי מה עם הילדים וההשלכות של נישואים מסוג זה. ככה אני רוצה לנהל את החיים שלי, אני יודע שאני יהיה אבא טוב שייתן את כולי לילדים . מי שבוחר להיות מראש הומו שידוע בציבור זאת זכותו המלאה ועל כן הוא הגיע להשלמה מלאה נפשית, גופנית , מחשבתית . תחייו את החיים שלכם על הצד הטוב ביותר. לא נמאס לכולכם להיות מושפעים מאנשים אחרים? איפה הבחירות שלכם? מה העתיד שאתם בוחרים לעצמכם? האם זה העתיד שתרצו ואם כן , האם הוא מספיק טוב לכם? תעשו את החושבין הזה. באהבה אלדד...

DannyDinn

New member
אני זה לא קוניטו

וחבל שצינזרו פה את ההודעה שלו קצת מהאנשים פה מכירים אותי, אבל לא ככ את השתלשלות העניינים הנוכחית שלי. זה לא ממש משנה אני כותב את הדברים מכאב גדול, כמי שעבר ועובר את מה שחלקכם הולכים לעבור... אז אולי לא כולם יעברו את זה, אבל אם אוכל להציל מישהו אחד, אולי אציל כך את עצמי.... בכל אופן, "החלטות" על עיוור גם אני עשיתי בעבר, כאלה שאי אפשר לחזור מהם לא משנה מה תעשה. ובאמת שאני בא מכאב גדול... ולגבי קוניטו - חבל שאתם רואים רק את הצד ה"רע" שלו - שכל מה שהוא עושה זה לכוון מראה אליכם ולהראות לכם את האמת. ורבים מאיתנו לא יכולים לסבול כהוא זה את האמת. ואני מקווה שימשיך.

free life

New member
איש יקר

קודם כל אף אחד לא כועס על קוניטו- באמת שאנחנו יודעים שאדם זה הוא מלאך, בנוסף לכך אני מאמין שדברים צריכים לקרות בין אם לרע בין אם לטוב. ניצא מנקודת הנחה שאנחנו בסופו של דבר בוחרים איך להוביל את החיים, אנחנו יודעים או בוחרים כיצד לבטא את המילים בצורה נוגעת מכעיסה בזמן המתאים במקום המתאים וכו. אף אחד לא צריך למהר לשום מקום, צריך לעשות המון חושבין לפני להיות אדם בוגר ואדם משכיל. דנידין יקירי אני לא יודע אם אתה עוקב אחר התגובות שלי בפורום אבל אני ידגיש בכמה שורות על עצמי. אני אלדד בן 21 בא ממשפחה בוכרית, ההורים שלי מאוד ידועים בקהילה הבוכרית. כשאנחנו יוצאים מהבית יש לאבא שלי שומר ראש על כדי כך. על כן אני לא מתלהב כי אנוכי אדם פשוט שאוהב את הקסם של העולם. להורים שלי מאוד קשה לקבל אותי כי בן בוכרי זה בן "מת". ידעתי מה יהיו ההשלכות, עד היום הם "חופרים" לאן הולך, איפה תיהיה, מתי תחזור, למה התלבשת ככה וכו.. אני מאוד מאמין שהם התחילו בהתליך של לקבל את הבן שלהם אחרי הכול הם ההורים שלי והם יואהבו אותי בכל צורה ומצב שאני יהיה. אני רוצה להדגיש שלא כולם עוברים את התהליך הזה, יש הורים שמקבלים את זה וגם אם קשה להם לקבל הם לא מראים את זה לילדיהם. אני גם בעד לעזור לאנשים לעשות את כול החישובים והששלכות שלפני יציאה מהארון, אבל שוב אם אדם מרגיש בשל ומוכן הוא יספר לאנשים שאוהבים אותו והתגובה כבר "לא באמת חשובה לו" - בסך הכול המטרה של אותו אדם לחיות את חייו על הצד הטוב ביותר. מחכה לתגובה שלך, המשך יום טוב אלדד..

avitano

New member
הצד ה "רע" ?

פגיעה בגולשים פעם אחר פעם היא דבר רע, בלי מרכאות. היו הודעות שלו שהתקבלו בפורום גם כששאר הגולשים זעמו בכל זאת, חופש הביטוי אבל כשגולש נפגע אישית ממנו ומבקש ממנו לחדול והוא ממשיך בשלו ואפילו מוסיף זה ה-צד הרע.

DannyDinn

New member
ברור שאנשים לוקחים דברים אישית

אבל הדברים שלו נאמרו במפורש כדי להציג את הצד השני בעמדה הזו... וחבל שאנשים נעלבים פה ככ

likud1

New member
לא הייתי המון זמן בפורום,

רק לאחרונה חזרתי לכתוב בפורום. לא ממש קראתי את ההודעות באשר למריבה שהייתה כאן, אבל ממה שיצא לי לראות עד היום, אני לא רואה בקוניטו איזושהי בעיה שיש להרחיק לגמרי מהפורום. מנהל יקר, אני מכיר אותך אישית ויודע שאתה לא עושה דברים כאלו בהינף יד, אך הייתי מבקש לבחון שוב את הנושא. אולי כן יש לקבוע כללים שתוכל לקבוע מולו במסרים פרטיים, אך הייתי שמח לשוב ולקרוא תגובות שלו, כיוון שרבות מהן מאוד אהבתי, גם אם לא הסכמתי עם כולן. אגב, יש אנשים שהתגובות שלהם קשות יותר, אך אני חושב שזה מראה הרבה פעמים על אכפתיות, שאמנם יוצאת בדרך לא קלה לעיכול, אך יש בהן משום הטוב.

avitano

New member
אני לא גננת ולא משעמם לי בחיים

לא באתי להתעסק עם תגובות כאלה ואנשים כאלה שעושים דווקא וכשאתה מעיר להם הם מתעלמים ממה שביקשת יש גבול התגובות שלו מזלזלות וכשהודעה שלו נמחקת הוא מתחיל לזלזל גם במעגלים רחבים יותר לא כאן, לא אצלי ולא בתפוז אנשים מי שרוצה לשמוע את הדעות שלו ואת הביטויים שלו שיתקשר אליו

למעלה